FIV 171
Raspunsuri - Pagina 5
aurel_cris spune:
Buna fetele mele dragi am si eu cateva minute libera caci doarme fetita, vreau sa fac si eu galerie pt toate fetele care sunt in tratamente.Noi ne luptam rau cu colicii,dormim cateva ore pe noapte dar merita efortul.
IOANATUGS,ZOUZOU,ELENARALUCA,KINETA,KORA,MANUMAU,
IEPURILA,LUCA-LUCA,VERGA,DORIS,MARIA,CATALINAbafta multaaaaaaa.
http://good-times.webshots.com/photo/2457705220103063595ihMvMz
la toate
aurel_cris spune:
ANDRADA ,TEODORAN felicitariiiii si sarcinii usoare va doresc.
http://good-times.webshots.com/photo/2457705220103063595ihMvMz
goggy spune:
AndradaP si eu sunt pacienta dr Bucur. Cred ca am vorbit cu ea acum vreo 3 saptamani despre tine dar nu sunt sigura. Imi spunea ca are 3 paciente care au facut cate 3 fiv-uri si care pana acum nu au avut succes. Intr-un final mi-a zis ca a ajuns la concluzia ca ar fi bine sa incerce si in Ungaria.
Chiar m-am intrebat saptamanile astea care a fost deznodamantul, vroiam sa o intreb.
Esti cumva una dintre fete?
iana_mari spune:
Kora multumesc de incurajari .Ai vazut ca am ramas in urma ,dar te ajung eu si nu la aspirante ci la odisee.
Ioanatugs m-am linistit ,probabil ce simteam eu era tot de la chist si radia cumva in col sau uter.A tipat putin profu ,dar eu dorm acum linistita fara sa-mi fac ganduri negre.Succes cu tratamentul si trimite-mi P.M. cu nr. lui Cocei te rog.
Antosit la un moment dat am intrat si eu in panica pt. ca nu ma striga si am intrat la Getix s-o intreb si mi-a zis ca sunt ultima ca iau Marvelon.Am avut putin stres,dar cand mi-a zis profu ca s-a retras chistul la 3 cm m-am linistit.
pisix spune:
Buna fetelor
Multumesc din suflet pt gadurile voastre bune !
Veste minuata : spermatozoizii nostri au rezistat Marelui Dezghet si acum iau la asalt ovocitele mele
Din pacate, desi la eco suna promitator, nu am avut decat 7 ovocite si nu stiu sigur daca toate sunt mature.
Astept si eu vesti mai departe
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Ioanatugs spune:
Aurel-cris multumesc mult pentru urari! Ti-am vazut printesa mica, sa-ti traiasca, e o dulce! Cred ca sunteti topiti dupa ea!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!! Chiar vorbeam cu fetele in capitolul trecut de ultima noastra intalnire la Giulesti. Cu tine si cu Madalina28 si imediat dupa aceea am vazut ca a-ti scris si tu si ea. A fost gand la gand cu bucurie!
Pisix felicitari pentru gigeii harnicuti si multa bafta la iubit! O sa fie bine si o sa ai sigur emnbrioni de buna calitate!
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008
manumanu spune:
Pisix, ma gandesc la tine! Sper sa ne ajute Dumnezeu pe amandoua si pe toate fetele "in focuri"!!!
KITTA spune:
GoogyIti raspund eu: Da, Andrada este una dintre fetele 3 care au fost la Unguri, dar numai ea a reusit.
Astept intalneala, fetele claxonati-ma si pe mine pe mobil ca eu o sa umblu prin tara saptamana viitoare.
arucs spune:
PISIX multe felicitari si sunt sigura ca mai ai putin pana o sa ne spui ca ai un frumos.
muuuuuuuuuuuuuuulti si sa ai grija de tine in urmatoarele zile.