FIV 171

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dragele mele, am primit telefonul! Vestile nu sunt la fel de bune ca data trecuta (va reamintesc ca atunci am avut 12 ovocite din care au rezultat 9 embrioni, mi-au transferat 2 din care unul ajunsese la stadiul de blastocist). Acum, din 10 ovocite, doar 3 au fost mature si din fericire toate trei i-au iubit pe gigei, asa ca am 3 embrionasi... maine voi sti mai multe, pt ca s-ar putea sa nu mai asteptam 5 zile si duminica sa ii iau pe toti trei acasa!
Sunt putin suparata, nu stiu de ce nu au fost mai multe mature (poate ma ajutati voi) - oricum voi afla mai multe maine de la dnii doctori - dar nu vreau sa ma descurajez! Stiu ca au fost rezultate bune si cu embrioni transferati la 3 zile si eu am avut data trecuta blastocist si degeaba, asa ca... Numai Dumnezeu stie! Acum ma rog tare ca mititeii sa reziste, sa nu se intample nimic pana duminica!
va pup, va multumesc pentru sustinere si va rog sa-mi mai spuneti cate ceva despre astfel desituatii, daca stiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Andrada FELICITARI inca odata!Iti multumesc si pt detaliile pe care mi le-ai dat la FIV in Ungaria.Ai dreptate,nici o reteta nu mai conteaza,numai DD trebuie sa vrea.Sarcina cat mai usoara si bebelasi sanatosi si norocosi!
manumanu tin pumnii pentru cei trei embrionasi!Stii foarte bine ca marea majoritate a fetelor de pe forum au reusit cu embrioni pusi la 3 zile,blastocisti nu oricine are ocazia sa puna si nu e o garantie ca daca ai blastocisti reusesti,ai toate sansele asa ca fii optimista!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ziua buna fetelor,m-am intors aseara tarziu de la Bucuresti si nu am mai intrat sa va spun ce s-a intamplat.
Am cunoscut-o pe Ioanatugs ,care este o super fata si frumoasa si sufletista.M-a asteptat saraca 2 ore (eu intrand ultima la profu)sa ma duca la BIOS, dar eu mai intarziam in Giulesti si ne-am despartit.Multumesc Ioana.Trebuie sa ne mai intalnim o data sa ne bem cafeaua.
Antosit,iubita programarea ta a fost de bun augur ,chistul meu de 5,7 a scazut la 3,2 asa ca mai iau o luna A.C. si luna viitoare pe 22 m-a programat ((sunt in ziua 20 de marvelon)cu hormonalele sa fixam tratamentul,voi face protocolul lung.Fetelor stiti cumva daca A,C.au leg. cu endometru ?De data asta l-am avut de 7,8 in ziua 22 eu il am de obicei foarte mare.Luna trecuta cand nu luam A.C. in ziua 21 a fost de 16.Nu l-am intrebat pe prof. ca a fost tare ocupat ,plimbandu-se de la punctii,et-uri la ecograf si l-am enervat si eu ca vroiam o colposcopie(crezand ca se face in acelasi cabinet).
Simteam uneori intepaturi in col si-mi era frica sa n-am rana(eu avand una cauterizata de profu in 2004).Mi-a zis sa cobor sa-l astept jos la colposcopie ca o sa vina el.
Spre surprinderea mea dupa 15 min. a venit foarte calm si zambitor ,ba chiar mi-a recoltat mycoplasma-ureeaplasma si chlamidia si mi-a zis sa stau linistita ca am col curat si nici urma de rana.
Fetelor dar chiar vroiam sa fac o colposcopie ca e bine s-o faci din cand in cand.Acum sunt linistita.
Am ajuns intr-un final si la Bios pt. alte cateva analize,le-am lasat nr, de fax. sa mi le trimita.Antosit am dat pe taxi 25 ron ,dar ma asteptat in fata.A avut dreptate fratele tau.
Am avut o zi plina ieri ,dar impacata sufleteste.
Lamuritima si pe mine cum e cu endometru asta al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

iana ma bucur ca ai vesti bune!Endometrul poate fi afectat de AC,asta stiu de la Cocei.Eu am luat mai demult ani de zile AC si de aceea am acum probleme cu endometrul,cred.Dar se pare ca am gasit o solutie pt a-l ajuta,am tot vorbit despre asta,stii tu la ce ma refer.Nu te impacienta,totul va fi bine.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Salut!
Iana ma bucur ca a fost ok, chiar aveam asa un pic de emotii pt. tine cu programarea!Stiu ca iti doreai sa icepi acum dar mai bine mergi pe mana Profului ca stie ce face.
Dodo bun venit si sa fie cu reusita!
Pisix mai ai un pic.Doamne-ajuta!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Salutare!

Ma bucur sa vad dispozitia optimista aici!!

Pisix - multa bafta la punctie!!

restul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Buna fetele,
Dati-mi si mie va rog pe mail (claudia_prea@yahoo.com), listuta cu nume.
As vrea sa ajung sambata la manastire, si daca ajung sa o las acolo.
Pt. cine are lista, va rog sa-mi dati si un model de acatist, ca nu prea stiu cum se face.
Sper sa vedeti mesajul la timp, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Andrada, Teodoran felicitari mamicilor sarcini usoare ,la termen cu bebelusi sanatosi.
Ioana,Zouzounaki va tin pumnii sa veniti cu vesti super bune.
toate fetele si va tin pumnii sa ajungeti cat mai repede la odisee.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Madalina28 multumesc frumos pentru incurajari iubita! Pupici dulci printesei tale Sofia!
Iana_Mari si eu ma bucur ca ne-am cunoscut! Te-am asteptat de placere si as fi vrut sa te duc eu la Bios, dar sper ca ne vom mai intalni si cu alta ocazie. Ma bucur ca te-ai linistit cu colul, cat despre endometru e foarte normal sa fie asa de mic in luna cu AC. Si eu l-am avut luna trecuta in z21 tot 8.8 si luna asta a crescut destul de mult pentru z1, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji.
Pisix am pumnii stransi de doua ori pentru tine si pentru gigei!
AndradaP. stai linistita in pat si bea multe lichide! Ne vedem cu siguranta peste o saptamana, poate inainte de ET-ul meu, ca sa te vad si sa-mi porti noroc!! Trebuie sa beau dupa tine neaparat!!
Manumanu tin pumnii sa fie bine toti trei embriuonasii si sa iasa cu ochisori!!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Madalina28 multumesc! Sa stii ca m-am gandit mult la tine in zilele dinainte de rezultat... Te pup si abia astept sa vina vara sa vii cu Aniast si cu bebelicii sa facem o intalneala de zile mari!

Cristinici bafta multa!!! Tin pumnii tare, tare!

Am uitat sa va multumesc ca m-ati trecut la gravidutze! Azi dimineata am stat 5 minute numai sa ma uit la randurile alea 2 in care era numele meu langa si scria FIV 4 Budapesta reusit.

Andrada

Mergi la inceput