Durerea unei pierderi de sarcina (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

O veste foarte buna si una foarte proasta. Asa se impletesc aici mereu. Chiar daca parca nu se potrivesc in nici un fel impreuna. Sunt trista foarte tare in dimineata asta pentru ca almiona a anuntat ca a pierdut sarcina. nu a dat nici un fel de detalii, dar nici nu-i nevoie. Nu pot sa incep sa imi imaginez ce e in sufletul ei. Nu pot decat sa sper ca va putea sa o ia pe Laura Ioana drept model si sa nu renunte. CHiar asa Laura, nu pot sa imi imaginez cum ai avut atata putere. Dar ma bucur si mai tare pentru tine ca ai luptat atat si ai reusit.
Iar pe de cealalta parte incepem galeria pentru Andreea, care sigur naste pana maine.

......

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ninia...pai ce faci?nu mai intru de cateva zile,citesc in urma si te gsesc trista???sper ca ti-a trecut,e o tristete care trece pe moment asa e dar incearca sa nu te mai gandesti,acusi vine nunta si in septembrie ne dai vestea ca un bebe mic e acolo la tine in burtica.Hai capul sus si mergem inainte!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andreea tin pumnii sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

prima va

flavia returnam -ici la dublu ... multa sanatate la comorase si succes in ce ti-ai propus!

teo minunatie de bebe

monysorescu Felicitari pentru puzulica!

kitzy ..inca oleaca... un pic de rabdare..si trece

ninia nu fi trista, te rog.. va veni si ziua ce-a mare chiar daca se lasa greu asteptata

eu deja incep galeria pt. andreea ca nustiu daca mai apuc mai incolo sa fie intr-un ceas bun! nastere usoara si refacere rapida!
sara iti trimit si eu un sper sa ajute!
musettepink nustiu daca am apucat sa-ti spun.. sarcina usoara si multa sanatate ..sa aveti parte de tot ce e mai bine
lau ,mav, alinusha,michelle,oana,irinabobe,mariana
si nu in ultimul rand ..imi pare rau ca nu am intrat sa -i urez la multi ani mcrissa

scuze la toate fetele care nu le-am nominat ...
tocmai de asta prefer sa fiu generalista..caci eu va iubesc pe toate si stiti deja ca va vreau binele la toate.....

va urez o zi placuta si daca imi permite timpul mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Flavia am uitat sa urez micutzului David multa sanatate si sa terminati tratamentul cu bine.

Imi pare atat de rau de almiona, cuvintele sunt de prisos.

Ninia eu zic ca imediat ce te vei apuca de proiectul bb, va mai trece din pesimism.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

Almiona, suntem alaturi de tine!

poate dupa ce te mai linistesti putin, intri sa ne spui mai multe detalii...e totusi a 4 a sarcina pierduta, din cate am vazut eu pe listuta....trebuie sa existe o explicatie!!!!!!
te pup mult de tot si ma rog pentru tine sa fii tare, sa iti dea DD putere sa treci si peste asta!
multe pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NINIA nunta....ce melancolie m-a luat ca mi-am adus aminte de a mea.....sa dea Domnul sa fie bine.

MIHA da....acusi schimb prefixul. Adica peste o saptamana fac 30 de saptamani. Chiar intr-adevar ce a trecut timpul......

ANDREEA dar cum....tu stai asa cu dilatatie 4 acasa?? Nu stiu...dar o colega la dilatatie 3 deja o internase in spital.Nu stiu cum e acolo....

FLAVIA sper sa se adune noptile bune. A slabit? Cat despre familie...nu stiam ca toti sunt in strainatate. De asta te-am intrebat. Eu acasa mai am pe parinti si bunica. De ceva zile si sora cea mare si-a luat zborul spre Spania.....Contractiile ....eu simt ca si cum ceva ma trage acolo...deci oricum simt durere. Nu ca si cum as avea menstruatie. Ca am inteles ca asa sunt durerile de nastere. Nu stiu.....Vai... minus 5 °C??? Valeu!!

MONY merci mult. Sper sa-mi aduc aminte sa ma uit si eu. La mine va fi ora 19,00. Tin pumnii pentru eco si asteptam sa ne spui cum sta treaba. Si eu abia astept sa merg la doctorita. Abia pe 14 aprilie. La eco abia pe 22 aprilie.

ALMIONA d-ne dar ce s-a intamplat?? Imi pare tare rau.....

ALINUSCHA cate saptamani avea? Cum ai aflat? Transmite-i ca o imbratisez si ca imi pare tare rau. Multa putere.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Almiona, nu... e atat de trsit...de nedrept...de frustrant... Doamne, de ce, de ce din nou???
Sunt sigura ca inima ta e franta acum, dar TREBUIE sa gasesti resurse sa treci peste acest moment. Nu e greu, e extraordinar de greu, iti spun din propria mea experienta, dar cu siguranta tu stii mai bine decat mine.
Pentru moment, o imbratisare maaaare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Almiona,nici nu mai pot scrie ceva...decat ca te inteleg....

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Doamne fetelor, in loc sa aflam cat mai multe vesti bune noi aflam numai de necazuri. E ingrozitor... Totusi sunt constienta ca unele dintre noi trebuie sa se pregateasca pentru orice din pacate. Eu trec printr-o perioada atat de urata pt ca in ziua in care eram programata la analizele SAFL si la cele genetice am racit rau si nu am putu iesi din casa + antibiotice, etc. De aceea nu am ajuns sa fac nici hormonalele. Din acest motiv sunt atat de deprimata pentru ca acum treb sa mai astept cine stie cat ca sa imi refac programarile. Plus ca pe cele hormonale le-am pierdut definitiv luna asta. Iar luna viitoare ziua 14 ar trebui sa cada de Paste. Deci cum e mai bine. In perioada asta tinem post- de de toate - si asa ca abia dupa post ar trebui sa reluam incercarile pt bb. Dar sunt asa stresata pt ca nu mi-am facut analizele... Oare sa incerc pt a 3-a oara sa raman insarcinata fara sa imi fi facut analizele de mai sus, sau sa mai astept? Eu chiar nu stiu ce sa fac plus ca eu fac de capul meu aceste analize dupa ce am citit pe net pt ca doctorii la care am fost nu mi-au recomandat nimic in contextul in care am pierdut 2 sarcini. Marinescu mi-a facut histeroscopia, mi-a zis ca e bine si sa vin la el cand raman gravida. Nu stiu ce sa mai cred fetelor. Daca ma duc acum la un medic probabil va mai dura pana cand voi face toate analizele iar eu nu prea mai vreau sa astept. Offff nu stiu ce sa mai zic...Va pup pe toate.

Mergi la inceput