Durerea unei pierderi de sarcina (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

david e mai bine, inca e pe antibiotic, dar azi noapte a fost prima buna, adica fara treziri dese, doar de 2 ori, of.....

irene,da asa e cu sefa asta a mea, tot la ea ma intorc, ma tot suna poate ma convinge sa vin mai repede, da eu stau pina in ultima zi de concediu, aici e cam aproape de 12 luni, ma intorc pe 12 mai din pacate, imi va fi un dor de pitic....multumesc de intrebare

laura, nu am inceput inca, pe 12 mai merg la munca

idaira si eu maninc fenicul, e tare bun si aromat, se foloseste si la facut bauturi si medicamente uite asa arata^
www.mlshop.fr/prod/VIGN_BULBE_FENOUIL_H250_L250.jpg&imgrefurl=http://www.mlshop.fr/categories-courses-domicile-fenouil-280.html&h=250&w=250&sz=6&hl=fr&start=1&um=1&tbnid=EADOSgsYKcL9kM:&tbnh=111&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3Dfenouille%26um%3D1%26hl%3Dfr%26rlz%3D1T4GZEZ_frCA268CA268%26sa%3DN" target="_blank">fenicul

irda, imi pare rau ca ai probleme, stai cumintica cum faci si va fi bine ai sa vezi, 8 kg nu e mult, eu am luat 5 in primele 3 luni la sarcina a doua, cu dominic am luat 21 si cu david 15.....sanatate multa ai grija de tine

sara imi pare tare rau, nu stiu sa te ajut cu diagnosticul

michelle, imi pare tare rau de z1, am aprins si eu o luminare ptr ingerul meu din ceruri

irina, merci de intrebare sint mai bine astia mici desi inca mai tuseste dominic, imi pare rau ca astepti z1 si tu, si ca nu a mers luna asta cu stimularea, poate merge luna viitoare mai bine. felicitari ptr mutatul in casuta noua

mav, si eu citisem articolul,interesant, cum mai esti?

mi se pare f interesant pasajul asta, poate ar fi interesant sa il punem pe prima pagina?

Câteva cuvinte pentru o m#259;mic#259; de înger:

Acord#259;-#355;i timp!
Nu-i b#259;ga în seam#259; pe cei ce-#355;i spun “nu te mai gândi la asta” sau “nu mai suferi!”
Scrie! Chiar dac#259; ai sau nu talent, nu-#355;i face griji, pur #351;i simplu scrie, scrisul te va ajuta #351;i te va elibera. Deseneaz#259;! Picteaz#259;! Ascult#259; muzic#259;, f#259; orice sim#355;i c#259; î#355;i face bine.
Vorbe#351;te!
Încearc#259; s#259;-i în#355;elegi #351;i pe cei din jur care nu au cum s#259;-#355;i în#355;eleag#259; durerea. Sunt prieteni care ar vrea s#259; î#355;i vorbeasc#259; dar nu #351;tiu cum, le e fric#259; s#259; te abordeze, ca nu cumva s#259; te r#259;neasc#259;. F#259; tu primul pas c#259;tre ei. Spune-le “#350;tiu c#259; nu #351;tii ce s#259;-mi spui, dar am nevoie s#259; vorbesc cu tine.” Nu-i judeca prea aspru. Doar dac#259; dup#259; ce le poveste#351;ti prin ce a-i trecut, în continuare sunt la fel de distan#355;i sau nep#259;s#259;tori, po#355;i s#259; te întrebi dac#259; merit#259; s#259; îi nume#351;ti prieteni.
Nu l#259;sa pe nimeni s#259; î#355;i minimalizeze durerea.
Munceste cât de mult po#355;i. F#259; ordine în hârtii. Munca fizic#259; î#355;i va face bine.
Nu cred c#259; e bine s#259; r#259;mâi îns#259;rcinat#259; imediat dup#259; ce pierzi o sarcin#259;. Din punct de vedere psihologic duci o durere prea mare #351;i un stress prea mare care nu cred c#259; e bun pentru sarcin#259;. Este bine s#259;-#355;i acorzi o perioad#259; de doliu. Cele mai multe mame tr#259;iesc cu frica aceasta c#259; #351;i la a doua sarcin#259; se va întâmpla la fel.

teo, bravo ma bucur ca ai reusit, filmuletele le pui ca si pozele, cel putin pe webshot asa e, e un scump mihnea,un grasun

liana, merci de butoaie, ca dupa noptile astea albe, cam multe, e nevoie de optimism. sint alaturi de tine ptr cind vei face anu

lau, da cica avem +10C in weekend, uraaaaaa.da, am inceput aquaforme ieri, a fost superb, miine merg din nou, si voi incepe si un program de slabit, usor asa sa nu influenteze laptele, tu cum esti draga mea?acuma am vazut, sint bine draguta, doar obosita, si am dormit mult si ziua ca am pierdut ceva nopti cu bebe mic bolnav, si cu dominic mucios, se sculau pe rind

cristina, nu am primit inca pozele

dana, hai pe la mine ca azi au fost -5C nici o sansa de insolatie ....asa tinjesc sa ma pling si eu ca e prea cald bravo ptr patut, visurile cind esti gravida nu se pun, contractiile sint normale, atita timp cit sint nedureroase, si eu am avut la ambele sarcini, sint normale, te pregatesc ptr nastere, si nici nu am luat nici un medicament. am ris cind am citit "da tu acasa mai vii?" ptr mine acasa e aici, alta casa nu mai am, aici mi-am nascut copilasii, aici sint acasa(urasc zapada asta multa...)nu am mai fost de aproape 5 ani in romania, nu ma leaga nimic, fratele e la citiva km de paris, ai mei la citiva km de strasbourg, soacra e aici, cumnatul la fel.....deci nu prea mai am pe nimeni in tara, bunicii sint morti de mult toti 4....soacra mea e unguroaica si ma inteleg mai bine ca si cu propria mea mama(care printre altele nu e deloc, da deloc unguroaica, oare de la ce i se trage?)

miruna, eu am uter retrovers, si am doi copilasi sanatosi, deci fara griji sa stai. am ris citind ce ti-a scris dana, pai eu pe david l=am facut sub dus....niciodata nu am dat atentie la asta, am ramas din prima data si am numai 1 ovar

michelle, merci de urarile de sanatate, sint binevenite, sa plece odata frigul asta, azi ne-am cumparat un cort nou, de 5 persoane, abia astept sa-l montam si sa plecam in weekenduri asa am zis tot timpul vom fi plecati pe undeva!a fost cea mai lunga iarna din viata mea!

mony, bafta la medic

kitzy, cum sa nu te tinem minte, cum esti?mai ai putin si bagam de o galerie

maryb, bafta

ignatica, bafta la cautat job, poate e bine sa te gindesti, e calea spre vindecare

mariana, ma bucur ca esti bine

baby, felicitari ca ma bucur ca totul e bine, intra si asa mai rar sa ne mai zici de tine cum esti, voi fi fericita sa te stiu bine

sarah, of parintii astia.....da ignor, cel putin eu asa fac si mi-e mult mai bine, iau partile bune si atit, iau cit vreau si dau la fel, dar eu sint departe si mi-e usor

ninia, ma gindeam eu ca nu esti bine de lipsesti, of draga de tine!si eu am fost deprimata cind se apropia data nasterii bebeului ce l-am pierdut, desi eram gravi cu david nu puteam sa nu ma gindesc.nu vei uita niciodata, cum nici eu nu voi uita niciodata ziua de 4 februarie 2007 cind trebuia sa nasc.iti vei aminti.te string in brate

miha, bafta sa gasiti un bebe parasit cit mai repede care sa primeasca dragostea voastra

slimatei

andreea, sa stii ca galeria continua, vad eu daca te visez! astept telefonu!bafta mare si nastere ca un fulg! si eu abia asteptam sa nasc la dominic desi imi era frica, la david ce sa mai zic, nu mai aveam rabdare

liana, e ziua de 3 deja, te string tare in brate

va pup pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Andreea...mai ai putin si iti vei tine baietelul in brate!Nastere usoara si d-abia astept sa ne povestesti cum a fost!

Flavia, asa este...nu voi uita niciodata...dar acum ma doare f. tare sufletul!Ieri a fost ziua mamei...si ma gandeam ce cadou frumos i-as fi facut!Dar...ce sa facem?Nu mereu ies lucrurile asa cum vrem.Ma bucur ca te-ai mai linistit si ca dormi mai bine!Sanatate multa tie si copilasilor tai minunati!

Miha,

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Neatza fete dragi!
Danangie emisiunea este martea de la ora 20.00.
Alinushca nu bagi tu si niste concediu medical asa ca sa mai scapi de sefa? Eu asa am facut, dar pur si simplu ca sa mai stau pe acasa nu ca sa scap de sefa ca din punctul asta de vedere nu ma pot plange. Am o sefa super! Oarecum ea mi-a sugerat ca sa imi iau medicalul si sa stau acasa toata sarcina. Am intrerupt doar ca sa vin sa fac un curs si mai stau doar saptamana viitoare. Dupaia intru in concediu de odihna si pe urma prenatalul.
Kitzy normal ca te mai tinem minte. Ce putin mai ai pana sa nasti...

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Liana, e randul meu sa iti trimit niste butoaie

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Maryb pai e bine ca nu ai mai avut probleme. Sarcina usoara in continuare.
baby r7 ma bucur ca si tu si fetita sunteti bine. Si io o sa ma gandesc la tine ca sa fie totul in regula pana la sfarsit.
SARA HS intr-adevar se poate si mai rau. Trebuie sa privim cu cat mai mult optimism inainte. E bine sa ai casa ta dar aveti tot timpul inainte sa rezolvati si problema casei. Multa sanatate!
Ninia81 nu ne intristezi. E normal sa te simti asa si toate am trecut prin asta. Suntem alaturi de tine.
Miha74 sa dea DD sa gasesti un bebe cat mai repede posibil.
Pepsi ma bucur ca sunt mai bine baietii.

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Asa cum va spuneam ieri am fost aseara la eco. Initial am crezut ca nu o sa il mai fac ptr ca nu era curent insa pana la urma s-a rezolvat problema si am reusit insa nu am mai ajuns si la ginecolog.
La eco s-a dovedit ca bebe e in continuare baiat (statea intr-o pozitie indecenta si i-am vazut putza foarte clar - era chiar sculata a zis doctora), are totul in regula doar ca e cu o saptamana si o zi mai mare.
Poate ma invatati si pe mine vreuna din voi cum s apun filmuletz ca am un filmuletz de aseara si il pun sa il vedeti si voi.
Maine ma duc si la ginecolog sa vada si ea ecografia si analizele. Sper sa zica si ea ca totul e ok.
O zi buna tuturor! Va pup....pe toate!

bb strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup pe toate!
Flavia, foarte bine faci ca te odihnesti ca ai nevoie, si eu sunt chiauna, nu m-am odihniyt nici in timpul sarcinii, nici acum n-am cum... sper sa-mi revin curand.nu simt oboseala cama uit la bebe si ma topesc, rade, gangureste, de fapt imita si el cum poate, ma uit la pozele din primele zile si nu-mi vine sa cred. pe 12 mai incepi? te cred ca iti va fi dor de David... eu am noroc ca il iau cu mine, nu ma despart de el.
Miha, sincer nu am auzit de copii abandonati cand am nascut. iti tin pumnii cu adoptia!

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Flavia multumesc pentru gandurile bune. Eu acum sunt in stadiul in care prefer sa nu ma gandesc ca in perioada asta as fi aflat sexul sau as fi facut eco morfologica etc. E mai usor asa, am rutina zilnica alaturi de David, uneori uit si in ce data suntem si asta e bine. Eu intru in categoria celor care nu se grabesc sa ramana repede gravide, va mai dura aproape un an pana vom face din nou pasul. Anul asta mi-a ajuns, nu ma vad rezistand la inca o pierdere de sarcina in 2008, as lua-o razna. Depinde de fiecare aici.

Andreea suntem aici pentru galerie in caz ca se intampla ceva. Nu imi vine sa cred ca ai dilataie 4 si esi OK, eu eram deja in dureri mari la 4. Cred ca vei avea o nastere rapida si usoara. Tin pumnii.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Pepsi
Ma simt un pic greoaie, dar in rest sunt ok, astept sa vina ziua cea mare
Mony te imbratisez cu drag! E placut sa revin si sa-si aminteasca fetele de mine....
Ninia fii tare si nu te lasa, bb o sa vina la fiecare dintre voi, numai incredere sa aveti
Sara eu zic sa nu apleci urechea la ce zice lumea, chiar daca e familia ta, ei ar trebui in primul rand sa fie alaturi de tine si sa te sustina in astfel de momente. Te rog incearca sa nu mai pui la suflet, ca numai rau iti faci

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

monysorescu Felicitari pentru confirmarea putzulicii! Din cate stiu, ecografia e grozava la interpretat varsta sarcinii doar in primul trimestru. Dupa aceea devine usor imprecisa si nu mai evalueaza asa la zi. Sigur e totul OK si nu cred ca o sa nasti cu o saptamana mai devreme De obicei se cam pastreaza DPN-ul initial.
Daca tu stai in Craiova, s-ar putea (si prin "s-ar putea" vreau sa zic "sigur asa e") ca oamenii sa fie nitel mai oameni decat la Bucuresti. In plus sefa mea vine dintr-o cultura unde capitalismul e ceva foarte vechi. Chiar shefa ne-a zis la cateva zile dupa cearta ca nu si-a dat seama ca ceea ce ni se intampla noua e ceva foarte comun la ei si ca la noi suntem primii care ne confruntam cu asa ceva. In general lor nu le pasa absolut deloc de om. In echipa noastra avem 2 fete care au probleme serioase de sanatate si s-au straduit (impreuna cu "managerii" romani) sa le dea afara si sa scape de balast. Daca e lege, or sa o respecte. Daca nu e lege, nu li se pare necesar sa faca ceva. Asa ca tre sa vad cum o scot la capat. Imi pare bine ca m-am nascut in Bucuresti. Pentru ca nu o sa fiu niciodata ca cei care nu se nasc in Bucuresti si viseaza sa vina aici. Si imi doresc sa ma mut intr-un oras mai mic unde banii sa nu fie absolut pe primul loc.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput