Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutare fetelor!!!
Am intrat vesela si ce vad...o veste proasta:Anculet fii tare si incearca sa treci peste asta oricat de greu ar fi.suntem alaturi de tine.
Giulianna spune-ne si noua exact ce crema ai luat de la Avon ca sa imi iau si eu ca am si eu aceleasi probleme cu sanii.

Eu azi sunt ok ma pregatesc sa plec la scoala azi scap repede nu am decat 1 ora mai mult fac pe drum si apoi weekend

Diana
17+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

anculet imi pare rau pentru ce ai patit. dar sper sa fie mai bine data viitoare. mai ales daca faci si tratament acum o sa scapi de toate problemele
tinem pumnii pt next time

17+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Dyanira am luat

crema hidratanta de corp cu ulei de masline din gama planet spa

In catalogul 4/2008 e la pagina 9, a fost la promotie, oricare doua produse din gama asta erau la 25 RON. Am luat impreuna cu o colega deci am platit 12,5 RON. Poate poti sa faci si tu acelasi lucru.

17+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Giulianna merci
Mie a inceput deja sa mi se vada destul de tare burtica.Voua?Cate kg v-ati ingrasat?Eu am reusit sa ma ingras 3,5 care mi se pare destul de mult....

Diana
17+ sper la un

Mergi la inceput

dyanira eu am reusit in 9 saptamani sa iau 9 kg (am aflat de sarcina la 8 saptamani si de atunci acumulez intr-una)
in ritmul asta o sa va iau pe toate la kg
cate saptamani zici ca are o sarcina ? :-))

17+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

40 de saptamani

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Si mie mi se vede burtica destul de bine.
Cam de doua saptamani e mai vizibila.
Am luat vreo 5 kg pana acum, destul de mult pentru ca la mine se si vede imediat, pun pe picioare si pe solduri. Si pe burta dar acum se se mai vede prea bine, am acoperire

17+ cu Eduard

Mergi la inceput

stiam de 40...era o gluma
eu la primul bb am luat peste 20 kg
de luni ma apuc de un mic regim
ca in fiecare zi mancam de la catering si de acasa o groaza
o sa mananc mai putin, elimin painea si dulciurile si sper sa nu mai iau asa mult
si o sa iau vitaminele alea pe care tot uit sa le iau dar la cate kg am si cat mananc sunt sigura ca bb isi ia ce ii tbuie de la mn

17+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Anculet imi pare enorm de rau pentru tine. Ma enerveaza ca sunt asa de multe opriri din evolutie Dar trebuie sa avem incredere ca DD stie cum e mai bine pentru noi si cand e momentul cel mai potrivit. Suntem alaturi de tine

Andreea14+
pentru (BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza, gagics!
Anculet ufffffff, nici nu stiu ce-as putea spune sa iti fie un pic mai bine.... nu prea exista imbarbatari potrivite. Sper sa ai grija de tine, de sufletul tau si sa nu-ti pierzi optimismul si speranta. O sa vezi ca o sa se rezolve toate.

Maiiii si mie mi-a crescut brusc burta saptamana asta... asa mi s-a parut. Nu stiu cate kg am luat, n-am cantar. Deja nu prea ma mai incap blugii peste burta, doar in jos pot sa-i port Si sanii cred ca mi-au cam crescut... si sfarcurile mi s-au maronit mult de tot, io care am pielea deschisa la culoare si eram toata o rozalie Desi nu mai am de mult sanii tensionati, cam din 10s, sfarcurile ma jeneaza la cea mai mica atingere si tot asa, pielea e putin uscata. Offfff...

_
Our future determines our past
Fasolica de S17+

Mergi la inceput