Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)
Raspunsuri - Pagina 8
JulyMorning spune:
Si inca o chestie... aseara m-am asezat pe canapea pe burta... wow, am avut senzatia ca am o mingiuta in burta si ma asez pe ea . FOarte interesanta senzatie... stateam pe burta si ma miscam usurel, sa simt mingiuta... radea al meu de mine
_
Our future determines our past
Fasolica de S17+
Nocom spune:
Neata fetele,
Anculet, imi pare sa aud una ca asta!!! Stiu ca nimic nu-ti poate sterge supararea, dar cu siguranta cei apropiati tie vor reusii sa o mai indulceasca. Fa-ti tratamentul si peste 3 luni puneti-va pe treaba!! va fi vara, frumos afara, si chef de ....cat cuprinde. Iti pumnii stransi stransi si sa intri sa ne anuti vestile bune cat mai curand. Te sarutam.
Fetelor, eu cu kg stau inca foarte bine, adica bine cu kg se sarcina caci inca sunt la minus 0,5, caci in rest, cu kg vesnice in plus ma lupt de 3 ani de zile si nu mai scap de ele...acum cu atat mai putin..
Si eu dorm inca pe burta, pe spate.... si in prima sarcina tot asa am dormit pana la mometul in acre pur si simplu ma durea sa dorm cumva si atunci am schimbat pozitia. Si bebe nu a avut nimic!
Pupilici
13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
monica_dicut spune:
Salutare burtici
Si eu tot in jur de 2-3 kg am luat
Anculet imi pare sincer rau. Multa putere iti doresc si sanatate.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa
EL NINO
anca81 spune:
Kid, am incercat sa fac comanda de pe www. e- mami. ro si nu merge, asa ca am sunat la ei. Site-ul s-a mutat pe www.anastefania.ro. Mi-au spus ca in maxim 3 saptamani apare si colectia de primavara/vara.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
16+
laureta spune:
De dormit eu dorm in toate pozitiile, si pe burta. Deocamdata n am probleme.
Greturile s au dus de tot vad ( ptiu ptiu sa nu deochi)
Azi inainte sa ies pe usa am facut doua poze cu burtica. La Inisa faceam mai des, acum sunt mai delasatoare. Am un caiet unde am pus greutate masuram burtica etc.
Ca greutate sunt inca la 1.5-2 kg in plus.
Voi plecati undeva de Pasti?
Anculet imi pare rau
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
nushulica spune:
salutare burtici!
anculet imi pare tare rau!!!n-am cuvinte...
laureta noi de pasti stam acasa cu parintii ca si asa ii vedem rar chit ca stam in acelasi oras si eventual o vizita scurta la tara la bunici
edit: alinush azi fac abia 11 nu 12mai avem un pic
bebelushul
Piersicutza spune:
Anculet imi pare nespus de rau , sper ca prezenta noastra aici sa te mai inveseleasca si sa-ti dea optimism pentru urmatorul bebe.
Am o intrebare daca nu te deranjeaza, tu ai simtit cumva ceva ciudat de la saptamana 8, ti-ai dat seama ca s-a oprit din evolutie, ai avut ceva simptome?
Nu raspunde daca ti-e greu si nu vrei sa-ti amintesti, te inteleg perfect.
11+
Piersicutza
monica_dicut spune:
Si noi tot la mese in familie ne vom limita .
POate de 1 mai sa iesim pe la gratar
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa
EL NINO
andy_galro spune:
fetelor nu va mai ingrijorati de luatul in greutate pentru ca asta este sarcina...chiar deloc nu se poate pentru ca nu se dezvolta bine copilul. Si mai ales ca aproape toate suntei slabute si inalte. Eu in sarcina nu am luat decat 2 kg pana acum dar EU trebuie sa imi fac griji pentru ca eu deja sunt osi ma intreb cum voi fi dupa nastere. Uitati aici si un calculator de greutate pe perioada nasterii. Pe mine ma ajuta mult. Este in engleza. Trebuie doar sa inlocuiti cu kg si metri la inaltime si va da cam care este min si max care se poate lua in timpul sarcinii pupici tuturor!!!!
http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm
Andreea14+
pentru (BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
musettepink spune:
Anculet imi pare foarte rau!!!!!!!!!!!!
sanatate multa sa tratezi nenorocita aia de infectie si te asteptam sa ne anunti cand te vei inscrie la o noua odisee!!!!!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
15+