Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

andy, mie nu mi se pare ca esti .

Si eu, la 1,67 m plec de la 71-72 de kg. Mi-e cam teama sa nu ajung la 100

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Anculet, pup fata si sunt alaturi de tine! imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta si sper sa nu-ti pierzi speranta!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

andy, mie nu mi se pare ca esti .

Si eu, la 1,67 m plec de la 71-72 de kg. Mi-e cam teama sa nu ajung la 100

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa

EL NINO

monica esti o dragutza si si pe tine si burtica....dar eu plec da le 1.65 si 78 kg asa ca am mult peste limita normala.....poate ca nu se vede ca mie intotdeauna mi-a placut sa ma imbrac in asa fel incat sa imi ascund defectele(si dr. de familie s-a mirat cand a vazut si mi-a zis ca nu se vede) dar eu stiu realitatea.....dar asta e...eu sunt o optimista de felul meu si o luptatoare si nu ma las.....mai ales acum cand as face orice pentru bebe meu

Andreea14+
pentru (BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

buna, fetelor!
Delhinas, n-am prea intrat ca n-am noutati, dar va citesc zilnic
Ieri am avut o durere de cap de dimineata , infernala, (pana acum n-am avut nimic)c-a trebuit sa stau numai in pat, am luat un paracetamol, am dormit putin , am pus compresa pe frunte, dar abia azi dimineata m-a lasat si acum e ceva mai bine
Anculet, n-am cuvinte , te cred ca esti devastata, ai grija de tine , multa sanatate si sa dea DD ne anunti cat de repede ca esti din nou gravi

Pupici la toate fetele

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">15+ cu Ana(deocamdata)
uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VBond spune:

Buna fetelor
numele meu este Vero si sunt o viitoare mamica din Sibiu. Am 29 ani si in 2 - 3.09.2008 voi intregi familia noastra cu un mic pici dorit si asteptat de 2 ani. Citesc de 17 saptamani site-ul de cand am aflat ca sunt insarcinata si in sfarsit m-am hotarat sa intru pe forum. . Ce ar mai fi de spus ca sunt o grasana am reusit in 4 luni sa pun 4 kg pe mine, dar partea frumoasa e ca in locul platfusului de sus au aparut niste sani de toata frumusetea.

Mergi la inceput

Asta clar andy. Pentru bebe sincer nu ma mai uit la nimic. Am noroc totusi ca parca acum nu mai sunt asa mancacioasa precum eram inainte. Si mananc mai multe fructe.
Oricum, sa sti ca nu se vede ca ai avea 78 de kg. Mie mi s-a parut ca esti mai slaba decat mine. Asa ca dupa ce nastem vin sa iau lectii de la tine pt imbracat cum sa-mi ascunt kg in plus

POZNICI CU NOI
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dragele mele, uitati-va va rog la patuturile din link-urile de mai jos si scrieti-mi daca credeti ca sunt OK pentru bebe. Mie nu prea imi plac patuturile de lemn cu gratii si caut o alternativa.

www.semwa.eu/products/Pat-voiaj-saltele/Pat-calatorie-Disney-Baby-Dreamn-Play-Mobil-Minni.html" target="_blank">Patut fetita
www.semwa.eu/products/Pat-voiaj-saltele/Pat-voiaj-Disney-Dreamn-Play-Mobil.html" target="_blank">Patut baietel

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

anca sunt destul de dragute. nu stiu cat de rezistente sunt. poate bb tau o sa fie nazdravan si o sa se rastoarne cu tot cu el. am avzut la cumnata mea un patut din lemn adus din italia dar e foarte frumos si elegant. nu e precum erau pe timpuri patuturile. cand o sa am nevoie o sa merg la ea sa imi cumpar unul.

poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Anca, sa sti ca toate cunostintele mele au patuturi de acest gen. Niciuna nu are din lemn cu gratii. Si eu le consider pe acestea mult mai practice. MAi ales ca se si fac mici si poti sa le cari dupa tine daca vrei. IAr copilul nu sufera deloc.

POZNICI CU NOI
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Scrie ca au 11 kg, nu cred ca se rastoarna asa de usor. Sunt tare dulci iar preturile destul de OK. Un patut din lemn simplu, fara salteluta este cam 350 ron.

Site-ul unde le-am gasit se numeste www.semwa.eu si au si carucioare Disney si alte chestii super misto.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput