Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

E minunat asa. Eu o sa trebuiasca sa ma iau nitzel la tranta cu ei sa imi dea norma de 6 ore... si si atunci nu stiu daca scap de pauza aia "de masa" de 1 ora. Maine faci 12, nu ?
Somn usor!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Hello burtici, mai este cineva pe aici???

cred ca nu,asta e, vreau si eu sa va urez "noapte buna" puricei sa va sarute sa aveti vise frumoase si voi si guguloii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata gravidute!!!

O zi frumoasa va doresc!!!
Azi sa uitati de greturi, dureri..... totul sa fie frumos!!

Pup si o zi buna tuturor!!

viitoare mamica de septembrie 2008

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna dimineata burticilor!
O zi frumoasa! Ne pregatim de weeekkkkeeennnddddd !!!

Andreea si mie mi se cojesc sanii, dar numai atat, nu-mi curge nimic din ei sau...n-am observat eu.
Mi-am luat o crema foarte buna cu ulei de masline, e de la Avon dar e minunata. Nu prea eram eu adepta Avon dar m-a convins o colega. Ma dau seara pe burtica si pe sani...a doua zi dimineata am o piele fina ca de bebelus.

17+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata burtici. uite pune mama acum de sau ce mai vor fetele.
teomaria pe unde mai umbli de nu ne mai dai nici un semn de viata?
am vorbit ieri de felul cum dormim si peste noapte ma trezesc si ma gasesc pe burta. ca arsa m-am intors sa nu ii faca vreun rau mazaricii.
azi la noi e o vreme asa frumoasa. a iesit soarele si se anunta vreme in incalzire. ce bine, abia pot sa ma duc si eu la meci linistita. ma intreba cineva ieri( ca am uitat cine, dar neuronul e si el gravidat) daca merg la meci de fotbal. exact acolo merg. eu sunt mai microbista asa de cand echipa din orasul meu a intrat in divizia A. de mica sunt stelista, dar avand in vedere ca duminica va veni steaua la vaslui....eu cu cine tin??? ieri cu chiu si vai am mai gasit bilete.
si pe mine ma ingrozeste de ce se intampla pe stadioanele de la noi din tara. eu am mai avut experienta unui meci cu rapid la vaslui, dar suporterii rapidisti au fost putini si nu au fost probleme. si acum sper sa nu fie probleme. fotbalist/a il/o fac pe bebitza,
va si va doresc o zi minunata.

poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Aseara,am avut programare la ginecolog...si-n urma ecografie s-a stabilit ca bebelusul se oprise din evolutie ,cam prin a 8-a sapt..eu as fi avut 10 sapt,azi.
Motivul a fost: bestemata de chlamydia,infectie destul de mare!Mi-a facut aseara chiuretaj...si mi-a spus ca pot ramane insarcintata peste 3 luni..Mi-a dat vreo 2 antibiotice,sa combatem si chlamydia si orice infetie mai am .
Va doresc multa sanatate,si sa faceti copii sanatosi si frumosi (o sa va citesc in continuare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Anculet, imi pare tare rau. Offfff, nenorocirile astea vin cand te astepti mai putin. Sunt alaturi de tine, draga mea. Lasa ca vine si bebe, trateaza infectia aia pacatoasa si sunt sigura ca data viitoare va fi bine si vei avea un bebe sanatos si frumos. Te pup si ai mare grija de tine

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

De ceee??????????? Doamne de ce asa multe opriri din evolutie???
Anculet multa sanatate si putere sa treci peste tot!

Offfff ce rau imi pare

17+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

anculet imi pare sincer rau pt tine. offffffffff asa ma mai doare sufletul cand va aud ce vi se intampla. mi se pare atat de nedrept sa pierzi ceea ce iti doresti atat de mult.
iti doresc multa putere si sustinere din partea celor dragi tie sa poti trece peste. si nu dispera. 3 luni pot trece foarte usor. trateaza infectia si fii optimista la urmatoarea sarcina. multa sanatate.

poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

anculet , draga de tine , imi pare atat de rau , stiu ca nimeni si nimic nu te poate consola in aceste momente , trebui sa fi tare , noi suntem alaturi de tine.

14+

Mergi la inceput