Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)
Raspunsuri - Pagina 5
kid2003 spune:
Andy, da, mi-am comandat fusta de blugi, parca e una singura, una usor conica...am avut incredere pentru ca o are o prietena de-a mea si arata f bine si e si f comoda.
Mai vreau sa imi comand o bluzita-doua dar luna viitoare, ca luna asta am spart deja bugetul (astept o comanda Tara Fashion, blugii aceia de gravida, plus o comanda maricica de la Quelle, plus cumparaturile de la Kidex, deci ma abtin un pic)
bb2
mary_81 spune:
Buna fetelor
Am si eu o intrebare si aici la voi cred ca o sa gasesc un raspuns.
Sunt in a treia zi de intarziere de CM (sunt in prima luna dupa anticonceptionale (am luat 3 luni)). Am dureri de burta, si am ceva scurgei (albicioase) destul de mari. Ar putea fi bebe? A mai avut cineva asa ceva?
Multumesc anticipat
Mari
http://tt.lilypie.com/wfP3p2.png
andy.p spune:
super Kid .Eu nu prea mi-am comandat asa de pe net dar daca zici ca e k voi incerca
andreea_and e in regula si mie mi s-a intamplat.Se pregatesc sanii pentru alaptat.Spala-te bine sa nu ramana crusta pe sfarcuri si va fi k.Eu n-am mai vazut zilele astea.
oanasm
Kllemi te asteptam
15+
laura si andy
oanasm spune:
andreea bb e baietel, adica asa era ultima data..doar ca, contul e comun de la odiseea la care sunt eu pe lista si cred ca si-a mai pus o mamica acolo filmuletele!
mary81 vaii..pe unde ai umblat mai ca nu te-am mai "vazut" de un secol, te stiu de la aspirante! legat de situatia ta..poate fi bb, mai ales ca CM a intarziat si mai ai si scurgerea aia albicioasa..si eu am avut-o, TB cum este? n-ar strica sa ti-o iei maine dimineata asa de curiozitate..inainte sa te ridici din pat; ar putea fi si o mica dereglare de la intreruperea AC..oricum, eu iti tin pumnii sa fie cu ochisori! poate faci un test maine dimineta!
Oana
18+ cu
o noua viata
filmuletz bb
mary_81 spune:
oana felicitari draga mea pt bb, cred ca esti in sa ai o sarcina usoar si un bb sanatos.
Eu am avut o pauza de la bb 3 luni dar se pare ca vechile mele probleme ca intarzierile nu ma lasa in pace. Eu sper sa fie bb, dar tare imi este frica ca nu va fii.
sa ai grija de tine si de bb
Mari
http://tt.lilypie.com/wfP3p2.png
alexa si mami spune:
buna fetelor!
super hainutze pe e-mami eu mi-am comandat 2 bluze de la tara. fetele din buc, stiu ca si-n carrefour au haine pt cum sunt?
oana, felicitari pt baby boy!
andreea, e ceva normal cu sanii, se pregatesc pt marea provocare, lapticul. unge-i bine cu vit A.
giulianna, frumos nume
mary, cred ca cel mai simplu e sa faci un test. bafta!
eu am dormit 2.5 ore si sunt nauca, abia astept sa treaca perioada de
alexa simami
nushulica spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
buna fetelor!
super hainutze pe e-mami eu mi-am comandat 2 bluze de la tara. fetele din buc, stiu ca si-n carrefour au haine pt cum sunt?
oana, felicitari pt baby boy!
andreea, e ceva normal cu sanii, se pregatesc pt marea provocare, lapticul. unge-i bine cu vit A.
giulianna, frumos nume
mary, cred ca cel mai simplu e sa faci un test. bafta!
eu am dormit 2.5 ore si sunt nauca, abia astept sa treaca perioada de
alexa simami
ahaa ma urmezi
sincer eu acum nu mai dorm atat de mult adik mai dorm dupa-amiaza 1-30-2 ore si seara stau chiar si pana la 11-12deci e bine
azi chiar mi-a fost bine fara greturi si am mancat si maioneza ca mi-a facut cineva pofta de o anumita salata cu maioneza si nu m-am lasat pana n-am facut/mancat
giulianna felicitari pentru alegerea numelui este f frumos noi ne-am hotarat daca va fi baietel va fi david pentru ca in grupul nostru de prieteni nu e niciun baietel david restul care ne-ar fi placut sunt toate
ana lucia ce ma bucur ca mai e cineva din iasi si mai ales la dr dumitrascucum ti se pare dr??eu merg la eu numai din oct anul trecut dar daca nu era ea eu nu as fi ramas acum
ma duc sa citesc ultimele 2-3 capitole ca am cam chiulit in ultimul timp si sa fac si modificari la listutza daca e nevoie
bebelushul
alinushca spune:
Zi luuuuunga la munca!
Am intrat doar sa va salut!
Nusha, acu's chiar individioasa! 1.5-2 ore de somn la pranza? Nici pe birou nu m-ar lasa sa dorm.
Oana, multe multe felicitari pentru baietel!
Seara buna tuturor!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
10+
Muuh spune:
andreea_and e colostru. E normal sa apara si nu inseamna nimic.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
nushulica spune:
pai alinush eu la serviciu merg mai rarutz ca-i mai dragutz si cand merg daca la 1-2 mi se face somn plec acasa si dormca asta-i pe primul loc acum nu??
bebelushul