Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)
Raspunsuri - Pagina 19
anis spune:
Despre mine, am fost la dr bb e bine,acum cu analizele mi sa marit doza de vitamine.Cat dspre streptococ si candida nu mi s-a dat tratamentcu antibiotic, bb e prea mic , si mi s-a zis ca nu il afecteaza decat la nastere.
DE regula cultura de col, pt a se vedea teaba asta cu streptococii e undeva pe la 24 sapt, eu am facut-o acum pt ca banuiam ca nu am scapat de el dupa ce ll-am luat de la elias.
Dr a zis ca mai mul ca sigur o sa imi faca injectia la nastere ca bb sa nu ia ,pt ca de streptococ se scapa f greu.
Asta e..
*** AniS **
10+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
SARA_HS spune:
Anculet, sper sa fim amandoua ok si sa reusim sa ducem urmatoarea sarcina cu bine. Intr-adevar, e cam cinic ca cineva sa iti spuna drept incurajare ca sunteti tineri si aveti tot timpul... eu nu vreau sa aud asta,pt. ca nu mai sunt chiar tanara (fac 30 in decembrie), plus ca totusi vorbim de o sarcina si de niste sperante si visuri pe care ni le-am facut timp de 10 saptamani, si care acum ne-au fost smulse din suflete...
Sper sa ma impac cu gandul ca am pierdut o sarcina si sa am puterea sa cred iar in Dumnezeu si ca voi avea un alt bb, sanatos,cu voia Lui.
Iti doresc si tie la fel.
Si va multumesc tuturor pentru incurajari, fetelor , si va doresc sarcina usoara, fara probleme, si bebei sanatosi tun.
Anculet spune:
Noi avem 25 ani,eram la primul bebe,iar chiuretajul a fost primul din viata mea...tocmai de aceea,am avut grija sa ne protejam,iar cand ne-am hotarat sa facem bebelu,a fost si prima sarcina.Daca vrei sa vb mai multe id-ul meu de mess este cel al sotului meu marius_310383
SARA_HS spune:
Anculet, te-am adaugat in lista mea pe mess, sper sa vb. curand online.
Fetelor, am o intrebare: ce inseamna uter cu multiple imagini transonice? Cumnata mea spune ca o ingrijoreaza aceasta mentiune din diagnosticul meu si mi-a recomandat ca, inainte de chiuretajul de luni, sa fac o analiza pentru a masura doza de hormon beta HCG. M-a speriat si mai tare, aproape sugerand ca acele imagini transonice ar putea fi si niste carcinomuri.... Acum chiar sunt disperata!!!
denisa.g spune:
Buna dimineata gravidute!!
Dupa vestile rele de ieri azi vad ca nimeni nu serveste cafeluta, ceiut....
Urez tuturor o zi buna si fara vesti rele.
Sara, am cautat despre imaginile transonice si am gasit doar asta. E un site in care pui intrebari si iti raspunde un dr.
"va rog frumos sa-mi raspundeti intr-o problema care ma ingrijoreaza:
am nascut acum 7 luni prin cezariana,acum a venit si ciclul si inainte de venirea menstruatiei am facut o eco.transvaginala cu urmatorul rezultat:Uter AVF.Axul lung 48 mm.AP=38mm,endometrul=13 mm,care in interior se evidentiaza mai multe imagini transonice de 5,4/6,4 mm si restul pana in 3-4 mm.
Ovar dr.23,1/15,2mm
Ovar st.17,8/13 mm fara foliculi.
Fara lama de lichid in Douglas.
Sunt ingrijorata in privinta acestor imagini transonice.Ce pot fi ele?
Necesita operatie?
Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul
Draga Cristina,
Imaginile transonice din cavitate pot fi neregularitati ale mucoasei uterului inainte de menstruatie sau unele schimbari cicatriceale in uter dupa operatia cezariana. Nu este nevoie sa intreprindeti nici o actiune daca va simtiti bine. Urmariti evolutia functiei menstruale pe viitor. daca menstruatia a venit, nu uitati ca aveti nevoie de contraceptie, chiar daca alaptati."
Nu cred ca te ajta prea mult dar iti dau site-ul si poti sa adresezi tu intrebarea si iti raspunde un dr.
http://www.iubire.md/ro/advises/?act=list&cat_id=7&order=question&start=90
Toate cele bune 
viitoare mamica de septembrie 2008
15 +
andy.p spune:
Buna dimineata fetelor!
M-a cam dat peste cap faptul ca s-a schimbat ora.M-am trezit mai buimaca si tot ma uit la ceas .
Va urez o duminica minunata tuturor

15+
laura si andy
alexa si mami spune:
neata!
denisa, multumim de tratatie!
andy, noi am dat ceasul de aseara, inainte de a face nani, ca stiam ca o sa fiu confuza, dar a fost alexa care m-a linistit, adica s-a trezit la aceeasi ora, ora noua, ora veche la ea nu conteaza
alexa si
mami
SARA_HS spune:
Draga Denisa, iti multumesc pt.raspuns, doar ca vad ca in cazul acelei doamne, e vorba de o cezariana, pe cand la mine, aceste imagini transonice apar pe trofoblast, deci nu stiu de ce sunt acolo si ce pot fi. Am sa intreb dr. maine, inainte de chiuretaj, pentru ca ieri,dupa ce mi-a dat vestea, dupa eco,ma podidise plansul si nu mai auzeam nimic din explicatiile si incurajarile lui....
Inca mai plang si simt o furie incontrolabila pe cineva de acolo de sus si parca nu vreau sa ma impac cu gandul asta.
Azi-noapte am visat exact ce mi s-a intamplat, acest necaz, iar cand m-am trezit din vis, am avut cateva momente de fericire, crezand ca a fost doar un vis rau, dar apoi mi-am adus aminte ca de fapt e real si m-am pus iar pe plans.
Sotul meu nu vrea sa mai plang, spune ca trebuie sa ma rog lui Dumnezeu sa ma ajute in continuare, pentru ca El mi-a dat si mi-a luat acest copil , ca un test de credinta. Inainte as fi fost de acord cu teoria asta, acum nu vreau sa o accept, si chiar daca e un test, eu nu vreau sa il dau si nu ma intereseaza daca il trec.
De ce Dumnezeu da copii sanatosi atator femei care nu isi doresc copii, iar celor ce viseaza la un copil, l-il ia?
denisa.g spune:
Draga Sara, intr-adevar nu este corect ceea ce se intampla iar intrebarile tale sunt fara raspuns. Oricat ai incerca nu o sa gasesti raspuns. Iti trebuie mult curaj si sa iti pastrezi credinta ca intr-adevar asa este: cum EL ti-a dat saricna asta, tot EL ti-a luat-o, dar tu trebuie sa crezi in continuare ca tot EL iti va da o alta sarcina in curand de care o sa te bucuri pana la sfarsit!!
Mult succes maine la chiuretaj si multa sanatate!!
Uneori plansul ajuta daca asa poti sa eliberezi durerea din tine, asa ca plangi, descarca-te, usureza-ti sufletul daca asta ajuta!
Suntem aici, alaturi de tine si mult succes si nu-ti pierde increderea!
Multi pupici!! 
viitoare mamica de septembrie 2008
15 +