Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)
Raspunsuri - Pagina 20
Delphinas spune:
draga sara sarcina cu ou clar e atunci cand ori nu s-a format deloc embrionul de la bun inceput si asta ar fi tb sa se vada la eco la 8 sapt, ori in timpul procesului de divizare a celulelor atunci s-a dizolvat embrionul. odata terminmat acest proces de divizare si de formare a embrionului, vorbim de sarcini oprite din evolutie.
e foarte nedrept ce se intampla, dar nu uita ca DD acolo sus le randuieste pe toate in asa fel incat sa fie bine la toti.
de fiecare data cand am pierdut o sarcina am fost si ei dezamagita si suparata, dar apoi ma gandeam ca asa a vrut DD si el stie cel mai bine. poate copilul avea sa se nasca cu mai stiu eu ce. eu am pierdut sarcina si la 6 luni asa ca....
si eu data trecuta o dr stomato mi-a zis ca pana sa-l faca pe baiatul ei a pierdut 4 sarcini...asa m-a incurajat.
asa zic multi...lasa ca sunteti tineri, aveti timp, dar habar nu ai ce e in inima ta si in sufletul tau si cat de mult iti doresti acel pui de om.'
ieri am bocit de am zis ca imi iese inima afara din piept. am avut o pata mare de sange si am intrat in panica. am sunat dr si am vb cu ea si se pare ca nu imi prieste utrogestanul vaginal. cum nu iau vaginal, cum nu am nimic. mi-a zis daca curge abundent sa merg sa ma internez, dar peste seara nu am avut nimic. dimineata am fost la perfuzie si m-a vazut pe masa. colul este foarte bine, inchis cum trebuie. si maine merg la ea la cabinet la eco sa vedem ce se intampla in burtica. acum va las, merg sa dorm un pic ca am venit mai mult decat dezamagita de la meci.
poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute
alinushca spune:
SaraHS si Anculetz imi pare rau pentru durerea prin care treceti. Este foarte foarte greu. Saptamani intregi dupa chiuretaj plangeam seara pentru ca nu ma puteam abtine si nimeni nu ma intelegea. Si eu m-am trezit dimineata si am avut pentru scurta vreme senzatia ca fusese doar un cosmar... dar a fost aievea. Timpul a trecut. S-a scurs cum s-a scurs... eu am fost mai mult stresata sa obtin o noua sarcina decat sa ma bucur pur si simplu de tot... dar dupa inca jumatate de an am ramas din nou si tot cu voia lui Dumnezeu merge bine pana acum si sper ca am scapat de "pericolul asta". Veniti la "DUrerea unei pierderi de sarcina". Acolo sunt fete cu adevarat sufletiste si mult srijin si intelegere am capatat.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
10+
SARA_HS spune:
Delphinas, Alinushca, va multumesc pt. incurajari si pentru ca povestile voastre imi redau speranta, desi acum, nu mai simt ca mi-as dori sa incerc din nou ( cel putin nu prea curand). Astept chiuretajul, sa vad cum ma voi simti, si sa mai am sansa sa imi bombardez dr. cu intrebari.
_irina_ spune:
Buna seara.
Mie inca parca nu imi vine sa cred ca am bb. Adevarul e ca nici burtica nu prea ma ajuta. Sambata era cat pe ce sa intru intr-un magazin cu haine de gravidute si cand a iesit tanti sa ma imbie sa intru mi-am dat seama ca parca nu sunt pregatita sa probez nimic.
Mi-am luat totusi 2 bluze care dupa cum sunt croite imi ofera destul spatiu pentru mai tarziu, dar asta de la un magazin de haine normale. Noroc cu moda asta ca parca toate hainele sunt de gravidute.
La pantaloni inca mi-e greu sa ma decid.