Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)
Raspunsuri - Pagina 18
musettepink spune:
Sara_hs te inteleg prin ce treci dar uite si eu pierdut o sarcina anul trecut si cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa o iau de la capat si sper ca de data asta sa fie bine.Tu trebuie sa fii puternica, sa poti trece peste acest lucru ingrozitor si sunt sigura ca in curand ai sa ramai din nou.Stiu e f greu dar ai sa vezi ca pana la urma va fii bine!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
15+

Anculet spune:
quote:
Originally posted by SARA_HS
Am fost la ginecolog de dimineata si mi-a dat vestea de care ma temeam, pentru ca simtisem ceva in neregula: sarcina mea s-a oprit din evolutie acum 3 saptamani, adica la 7 saptamani. Luni trebuie sa fac chiuretaj. Sunt disperata si ma tot intreb de ce. De ce mi se intampla asta , dupa atatea luni de chin cu tratamente, si dupa ce in sfarsit ma simteam si eu fericita...
Viata nu e dreapta.
Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1
Buna! Imi pare rau.Si eu trec prin acelasi lucru...joi am fost la ginecolog,si sarcina s-a oprit din evolutie la 8 sapt,eu aveam aproape 10 sapt.M-a chiuretat pe loc,mi-a zis ca peste 3 luni ma pot apuca din nou de bebe,si ca urmatoarea sarcina o sa fie fara probleme (in timpul sarcinii aparuse si-un hematom).Analizele mi-au iesit bine,mai putin chlamydia,pt care mi-a si dat tratament.
Inca o data,imi pare rau pentru tine,dar fi optimista
nushulica spune:
intru si iar gasesc o veste tare tare proasta
pana cand...??
saraimi pare tare rau de pierderea ta!!! este ffff greu!!! daca nu-s indiscreta de ce zici ca simteai ca ai pierdut sarcina??nu mai aveai simptome sau cum?ce ai simtit??nu de alta dar bat pariu ca paranoia s-a mai instalat in cateva capsoare pe aici
de altfel si al meu
muuh te iubesc!!!![]()
imi place tare mult ca intri si ne dai sfaturi pretioase eu una bag la cap tot ce scrii tu
mi-a placut faza cu culoarea antijeg
am ras cu sotul de ne-am prapadit dar ai dreptate asa e...o sa tin cont si de asta
alina fereste-te cat poti de raceala ca-i nasol daca te apuca baga multa lamaie si poate fuge saracia de raceala de tine
anisia chiar nu stim nimic de codruta n-a mai scris demult speram si noi sa fie bine![]()
july tre sa dai de
asa-i?!
felicitari din tot sufletul cred ca ti s-a luat un pietroi mare de pe suflet!!!
aly astept sa merg la dr mea si daca vad ca nu=mi zice iau nr dr tale si merg si eu la ea, ms oricum
dimineata ma apucase paranoia ca nu ma mai durea nimic nu mai aveam greata am putut chiar sa ma spal si pe dinti
si in disperarea mea devenisem un pic shoky
dar m-am linistit pe la 11 cand eram la kauffland si m-a apucat o greata numai cat m-am uitat la preparate
asa ca mi-am luat niste fructe si niste activia si am plecat imediat...bineinteles ca acu mi-e greata de mor dar bag mere cat incape
laureta
parca nu te-am mai citit de ieri, alaltaieri unde esti?
chiulesti? cumva dormi??![]()
pupici la toata lumea eu am program de relaxare tot we asa ca va mai citesc si maine 
bebelushul
Delphinas spune:
sara nu se poate asa ceva. mi se pare atat de nedrept ce ti se intampla. iti doresc din tot sufletul meu sa treci peste acest hop, sa ai puterea sa mergi mai departe. privirea sus si sa nu uiti ca "tot raul spre bine".
july si andy_galro felicitari pt bb. july nici nu pot sa-ti spun cat de mult ma bucur pt tine. nu vreau sa se supere nici una dintre fete. pt toate ma bucur la fel de mult cand veniti cu vesti bune de la eco, dar pe tine te apreciez in mod deosebit ca ai avut curaj pt amnio.
aseara dupa ce m-am intors de la tara stupoare....pe absorbantul meu....o pata alb-galbuie de la utrogestan si.......sange. am incremenit. am sunat imediat dr si spre marea mea bucurie era de garda si m-a primit imediat. m-a urcat pe masa si totul pare ok. a zis ca e de la cele 6 utrogestan luat doar vaginal. crede ca e prea mult pt uter si poate ca din cauza asta. mi-a spus ca iau de acum si oral. m-a intrebat daca curge ca la CM si am zis nu. m-a bagat in perfuzie si azi am mers din nou la perfuzie si maine la fel. maine ea este iar de garda si vedem ce s-a mai intamplat.
aseara inainte de culcare am mai gasit o mica pata visinie. dimineata una si mai mica, iar azi toata ziua doar o picatura foarte foarte mica. nu mi-a putut face eco, ca ala din spital e de pe vremea lu raposatu si mi-a zis decat sa imi spune ceve neconcludent, mai bine astept pana luni cand o sa merg la ea la cabinet.
Doamne ajuta-mi mazarica sa fie bine in continuare.
poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute
nushulica spune:
delphi totul va fi bine gandeste pozitiv si stai in pat cat de mult poti tu we asta
ai sa vezi luni la eco ca mazarica n-a patit nimic
bebelushul
andy.p spune:
saraimi pare rau ptr.ce ti s-a intamplat.DD sa te ajute sa treci peste experienta asta urata si sa stii ca suntem alaturi de tine.
Delphinas stai in pat si te odihneste
la toata lumea.
15+
laura si andy
SARA_HS spune:
quote:
Originally posted by Anculetquote:
Am fost la ginecolog de dimineata si mi-a dat vestea de care ma temeam, pentru ca simtisem ceva in neregula: sarcina mea s-a oprit din evolutie acum 3 saptamani, adica la 7 saptamani. Luni trebuie sa fac chiuretaj. Sunt disperata si ma tot intreb de ce. De ce mi se intampla asta , dupa atatea luni de chin cu tratamente, si dupa ce in sfarsit ma simteam si eu fericita...
Viata nu e dreapta.
Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1
Buna! Imi pare rau.Si eu trec prin acelasi lucru...joi am fost la ginecolog,si sarcina s-a oprit din evolutie la 8 sapt,eu aveam aproape 10 sapt.M-a chiuretat pe loc,mi-a zis ca peste 3 luni ma pot apuca din nou de bebe,si ca urmatoarea sarcina o sa fie fara probleme (in timpul sarcinii aparuse si-un hematom).Analizele m-au iesit bine,mai putin chlamydia,pt care mi-a si dat tratament.
Inca o data,imi pare rau pentru tine,dar fi optimista![]()
Anculet, imi pare rau pentru tine si pt. toate femeile care, dorindu-si copii, trec prin ceea ce trecem noi acum. De azi dimineata plang, sotul meu m-a certat ca am spus ca sunt suparata pe Dumnezeu si ca a fost nedrept cu mine luandu-mi ce mi-am dorit mai mult. Dar acum chiar nu ma mai pot ruga sau gandi la El, sunt furioasa pentru ca stiu ca totul este in mainile Lui. Sotul meu e un musulman foarte credincios si asa am fost si eu pana azi. Nu stiu daca imi voi reveni curand, iar el imi spune ca trebuie sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca s-a intamplat asa, pentru ca ar fi putut fi mai rau... eu raman la opinia mea, ca Dumnezeu m-a pedepsit pentru ceva, nu ca acest lucru care mi s-a intampla este vreu test credinta.
Simt ca nu mai vreau sa incerc din nou, de teama sa nu se repete aceasta experienta. Luni merg la chiuretaj si ma tem... Sarcina mea s-a oprit la 7 sapt., desi ar fi trebuit acum sa am 10. Am cautat pe site despre astfel de cazuri si se pare ca se numesc "sarcina cu ou clar", adica in care embrionul nu s-a dezvoltat sau s-a oprit din evolutie foarte devreme.
Nu stiu ce sa fac sa uit de asta si sa imi revin.
Poate am fost prea fericita cand am aflat ca sunt insarcinata, si n-ar fi trebuit. Poate medicamentatia de stimulare a ovarelor ( ovamitul ) are vreo vina, sau anemia mea ( hemoglobina e 8.8), sau poate am avut chlamidia, desi nu am facut inca analiza pt. asta....
Am atatea intrebari si simt ca imi explodeaza capul de durere..
Sper sa treaca prin asa ceva cat mai putine femei.
SARA_HS spune:
Cand am spus ca simteam ca sarcina nu e in regula,intr-adevar, am simtit ca sanii isi revin la normal ( nu ma mai dureau si incepusera sa descreasca), plus ca acea "apa" care se scurge, se oprise si apoi aveam niste scurgeri mai inchise la culoare si consistente... Nu mai aveam pofta de mancare si nu mai beam apa atat de mult ca inainte...
Toate astea m-au pus pe ganduri si probabil mi-au provocat si niste vise care se tot repetau, in care pierdeam sarcina la 2 luni... ceea ce s-a intamplat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anis spune:
Sara si ANCA imi pare tare rau...nu cred ca am cuvinte sa pot spune.tinand cont ca si eu la primul copil am facut fiv...stiu cum e sa astepti un copil.
Fiti optimiste si aveti incredere in DD!
*** AniS **
10+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Anculet spune:
quote:
Cand am spus ca simteam ca sarcina nu e in regula,intr-adevar, am simtit ca sanii isi revin la normal ( nu ma mai dureau si incepusera sa descreasca), plus ca acea "apa" care se scurge, se oprise si apoi aveam niste scurgeri mai inchise la culoare si consistente... Nu mai aveam pofta de mancare si nu mai beam apa atat de mult ca inainte...
Toate astea m-au pus pe ganduri si probabil mi-au provocat si niste vise care se tot repetau, in care pierdeam sarcina la 2 luni... ceea ce s-a intamplat.
Acum imi dau seama,ca si mie mi s-a intamplat acealasi lucru: sanii (noaptea cand incercam sa dorm pe burta,ma trezeam din somn de durere), nu mai erau chiar f durerosi la atingere,si chiar dormeam pe burta fara probleme, iar de visat urat,chiar am facut-o de la inceputul sarcinii (mi-a zis o prietena ca stie de la bunica ei,ca femeile gravide,ar visa urat).N-are rost sa te gandesti,ca D-zeu te-a pedepsit,nu-i o solutie!
Eu m-am gandit,ca a fost mai bine ca s-a intamplat se opreasca sarcina la 2 luni,decat doamne fereste,s-o patesc la 4-5 luni...cred ca innebuneam
.Oricum cea mai penibila incurajare pe care am auzit-o de la marea majoritate a cunoscutilor a fost: "lasa ca sunteti tineri,si aveti tot timpul!" (le-a cerut lor cineva parerea cand trebuie sa facem copii,ca-i devreme,sau tarziu?!...mi se ridica parul pe ceafa cand auzeam.
Incearca sa te incurajezi singura,si sa te gandesti ca urmatoarea sarcina,va fi una fara problema