Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)
Raspunsuri - Pagina 17
aly_c20 spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
pe mine ma cam incearca o raceala am baut un ceai cu miere.
parca mai intreba cineva, la 8 sapt se vede bb la eco abdominala? as vrea sa-l vad pe bb pina ajung la dr la buc, acolo fac endovag, dar pe aici nu prea stiu sa posede astia prin cabinete
alexa simami
Neata, garvidutze
da, se vede la eco abdominala, la mine prima eco a fost la nici 6 sapt:P, abdominala, atunci dr mi a confirmat ca sunt insarcinata(eu facusem testul acasa) si ca e o sarcina normala, nu extrauterina;)
multumesc, fetelor ,pentru felicitari, tare mandra sunt de flacaul meu:)).De ieri vb intr una cu burtica folosind nume "Sebica a lu' mami si-al lu' tati"
felicitari July pentru printesa, sa fie sanatoasa!
Week end placut fetelor...noi ne pregatim de o plimbare prin gradina botanica
15+Sebi
la toate burticile
Annisia spune:
Buna ziua gravidute dragi!!! Scuze de indrazneala... Fetelor, stiti ceva despre Codruta27? Nu a mai postat de doua saptamani la subiectul doctorului Nayel si vrem sa stim daca e totul ok cu ea. Sper ca e plecata intr-o mini vacanta si ne facem griji degeaba. Pup burticile frumoase si bebelasii la purtator!!!!
Micul Yannis creste mare
alexa si mami spune:
aly, senx de raspuns. luni merg pe aici pe la mine in oras sa ma programez la o eco, asa pt linistea mea.
si la noi e frumos afara, dar noi suntem la curatenie consemnate era mare nevoie, ca de cind cu starea de nu am mai avut chef de nik.
alexa simami
musettepink spune:
Buna burtici!
July cu intaziere te felicit si eu pt rez!!!!!!Si pt fetita,sa fie sanatosa si cuminte!
Andy galro felicitari si tie pt bebe sanatos!!!!!!!!
Am fost la Kidex si sincer nu m-as mai duce.Haine de gravide oribile,din niste materiale gen carpa asa.Lucrurile de bebelusi aceleasi care se gasesc peste tot in magazinele de copii iar patuturile si carucioarele nu mi-au placut.Initial si eu am zis ca vreau patut din acela de fas dar cand le-am vazut la targ mi s-a parut ca efectic copilul e ca si cum ar sta pe jos deci ma orientez catre unul de lemn.carucioare am vazut cateva dragute dar inca nu sunt hotarata daca merita sa dau 25 de milioane pe el,ma mai gandesc.Mai mult mi-au placut jucariile care erau la targ dar deja trebuia sa ai un copil maricel si noi mai avem cale lunga pana acolo.
Va pup pe toate!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
16+
SARA_HS spune:
Am fost la ginecolog de dimineata si mi-a dat vestea de care ma temeam, pentru ca simtisem ceva in neregula: sarcina mea s-a oprit din evolutie acum 3 saptamani, adica la 7 saptamani. Luni trebuie sa fac chiuretaj. Sunt disperata si ma tot intreb de ce. De ce mi se intampla asta , dupa atatea luni de chin cu tratamente, si dupa ce in sfarsit ma simteam si eu fericita...
Viata nu e dreapta.
Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1
aly_c20 spune:
quote:
Originally posted by SARA_HS
Am fost la ginecolog de dimineata si mi-a dat vestea de care ma temeam, pentru ca simtisem ceva in neregula: sarcina mea s-a oprit din evolutie acum 3 saptamani, adica la 7 saptamani. Luni trebuie sa fac chiuretaj. Sunt disperata si ma tot intreb de ce. De ce mi se intampla asta , dupa atatea luni de chin cu tratamente, si dupa ce in sfarsit ma simteam si eu fericita...
Viata nu e dreapta.
Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1
offf Dne!
Ajunge sa mi fie frica si mie...cate sarcini oprite in evolutie..
Mi e asa mila de tine...dar..fii tare! Uneori trebuie sa trecem si prin incercari pe care nu le intelegem, dar sa stii ca uneori prietenii sunt departe sau inutili, dar Dzeu e langa tine.El stie noptile tale framantate, cunoaste oful inimii tale, numara lacrimile care ti curg pe obraz si e bucuros sa ti arate directia corecta din rascrucea in care te ai oprit!
15+ Sebi
alexa si mami spune:
sara cit de rau imi pare! DD sa te ajute sa treci cu bine peste aceasta incercare. de ce spui ca simteai ceva in neregula? la tine, fruntea sus, suntem aici si la bine si la greu!
alexa simami
denisa.g spune:
Sara, imi pare nespus de rau pentru tine!!
Multa sanatate si mult curaj!!! Este nedrept dar trebuie sa continui sa speri ca va fi bine pe viitor si ca in curand vei reveni aici cu vesti bune!!
viitoare mamica de septembrie 2008
15 +
denisa.g spune:
Alina eu am fost la 5 sapt si nu se vedea bebele. Mi-a zis ca e sarcina dar s amerg peste 2 sapt sa vada bebele. Am fost apoi la 7 sapt si l-a vazut pe bebe, l-a masurat, i-am ascultat
inimioara,.
Succes la eco si sa vii cu vesti!!
viitoare mamica de septembrie 2008
15 +
alexa si mami spune:
denisa. eu marti o sa am 8 sapt, deci sigur se vede.
la alexa am facut prima eco (endovag) la 12sapt, dar acum nu mai am rabdare pina merg la buc.
alexa simami