Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)
Raspunsuri - Pagina 16
JulyMorning spune:
alinushca nici eu nu mi-am luat nimic pana acum, dar am 18 sapt deja, m-am ingrasat vreo 4 kg si nu mai suport nimic pe burtica, desi hainele ma incap. Doar o pereche de blugi care au putin elastan in ei, dar tot cam enervanti sunt. Eu ma gandeam la 1-2 perechi de pantaloni, care sa fie cu banda din aia in fata, ce poate fi rulata si purtati ca niste pantaloni normali. De altfel, pe un site de haine cu gravide si scrie ca pot fi purtati si in timpul sarcinii si apoi. Ca teoretic, daca te ingrasi kg regulamentare din timpul sarcinii, fundul n-ar trebui sa creasca atat de tare incat sa nu mai incapi
_
Our future determines our past
Fasolica de S17+
denisa.g spune:
Dyanira, La multi ani!! Numai bucurii sanatate si bebe nasatos!!
Maria, multumesc ca ne-ai amintit. Am uitat sa ma uit la prima pagina!! :))
viitoare mamica de septembrie 2008
15 +
andy.p spune:
Eu cred ca imi voi lua direct haine de gravide si asta cat de curand.Mai am o singura pereche de pantaloni care imi sun t buni in rest toate ma strang.Dar vine vremea buna si va fi mai usor cu rochite de vara.
Dyanira La Multi Ani si sa-ti dea DD numai bucurii,sanatate si tot ce-ti doresti
15+
laura si andy
alinushca spune:
Daaaaaa!!! Rochitzeeeee!!! Si pantaloni laaaargi de bumbac si sandale. Abia astept!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
10+
Muuh spune:
1. Dupa ce nasteti de abia o sa aveti timp de voi si de copil de cumparaturi vreo luna nici gand. Nu va bazati pe sot, soacra, mama, nasa etc. Daca sunteti superstitioase cumparati si duceti la o prietena. Eu am laut tot inainte sa nasc intentionez sa iau si acum la fel. La randul meu am tinut la mine pentru alte prietene superstitioase.
2. Carutul girafa de la tv are landou si pentru nou nascut, mie personal mi se pare o porcarie - parere personala o puteti combate oricat si sper sa nu se simta cineva jignit.
3. Orice carut vreti sa luati tineti cont de urmatoarele:
- etajul la care stati si dimensiunea liftului
- daca stati la casa unde il veti depozita
- daca mergeti cu masina verificati daca are loc in masina
- faceti tot posibilul sa il vedeti pe viu, sa il manuiti, rugati pe cineva in parc sa va dea detalii, NU LUATI FARA SA VEDETI SI SA PIPAITI (eu nu am facut asa si m-am trezit cu un carut de 15 kg, nu zic folositor dar dupa o luna a trebuit sa iau altul).
- pliati-l, deschideti-l si imaginati-va ca in timpul asta tineti un nou nascut in mana cealalta, eventual imprumutati o papusa sau faceti o haina sul.
- verificati sa aiba husa de ploaie, daca nu cumparati separat
- daca sunteti asa comode ca mine cautati culori antijeg. Eu recomand Peg Perego Pliko P3, MacLaren (nu merita luat din Romania unde este dublu si un pic fata de strainatate, aviz celor care vor calatori inainte de nastere)
4. Patut eu am din lemn. Sunt foarte incantata de el mai ales ca acum de cand se da singur jos i-am scos doua bare de la el si e perfect. Am si cu plasa si l-am folosit pe post de tzarc si pat de voiaj. Folositoare amandoua, in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie trebuie sa alegeti si tipul de patut.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
Muuh spune:
July din spusele doctorului meu rezultatul final nu face decat sa aduca detalii medicale suplimentare asupra rezultatului partial. El nu a intalnit rezultat partial diferit de cel final.
alexa si mami spune:
neata! ce vorbarete sunteti!
july felicitari pt rezultat! bine ca te-ai linistit.
diana LA MULTI ANI!
muuh exact asta e si parerea mea. ai dreptate in toate. noi am patit-o cu depozitatul in masina si cum nu avea loc, am schimbat masina, glumesc, a fost o scuza. noi am avut la alexa un carut care se modifica pe etapele de dezvoltare, de la pozitita orizontala, pina cind se transforma intr-unul sport.
alexa simami
Muuh spune:
Alina si noi eram cat pe aci sa schimbam masina dar ne-am ales cu doua carucioare. Unul l-am exilat la mare si se bucura alt copil de el pe celalalt l-am folosit din greu.
alexa si mami spune:
pe mine ma cam incearca o raceala am baut un ceai cu miere.
parca mai intreba cineva, la 8 sapt se vede bb la eco abdominala? as vrea sa-l vad pe bb pina ajung la dr la buc, acolo fac endovag, dar pe aici nu prea stiu sa posede astia prin cabinete
alexa simami
andy_galro spune:
Hello fetele!!!! La noi e tare fain si soare afara dar cam bate vantul. Pup toate burticutzele!!!!!!
andy.p multumesc...si tie multa bafta luni la eco
nusha nu cred ca o sa am nici eu rabdare pana la 20s si o sa imi fac o programare mai repede
alyc felicitari pentru baietel si pentru nume!!!!!!
july felicitari pentru fetita....cred ca esti cea mai fericita
kid daca la mine te refereai eu inca nu stiu ce voi avea dar iti multumesc de urari
denisa pana acum si noi tot la o luna mergea la eco dar daca acum dr. a zis asa iti dai seama ca nu l-am mai contrazis....vad eu poate imi fac o programare mai repede
maria multumesc mult de urari
Andreea14+
pentru (BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu