Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Asa ma gandeam si eu... nu stiam daca exista.
Au aratat pe un post cateva imagini de la kidex, in care au prezentat cica noul model de carucior, ultima moda: caruciorul "girafa".. mai inalt, cica sa nu stea bebelul cu privirea la nivelul picioarelor oamenilor, cu 3 roti mari (parca). Nu cred ca era pt un nou nascut, nu parea sa se lase in jos, ca bebele sa stea si culcat, dar arata frumusel. Mi-a trecut cand au zis pretul: 38 de milioane !!!!!!

_
Our future determines our past
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nici noi nu am cumparat nimic inca,doar ne uitam si tot din cauza ca sunt superstitioasa in legatura cu asta.Mai asteptam.
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nici eu nu cumpar nimic momentan... doar ma informez si ma documentez. Fiind la primul bebe am senzatia ca nu stiu nimic si cu cat ma uit mai mult pe site-uri, cu atat am senzatia ca nu o sa fiu in stare sa ma organizez . Iar la kidex vreau sa merg pt niste haine pt mine, daca oi gasi.

_
Our future determines our past
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

ala da pret!!
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Cam aceasi senzatie o aveam si eu la primul copil si o perioada asa a si fost ,dar pe masura ce trece timpul iti intri in ritm si apoi ai senzatie ca faci asta de totdeauna.Noi nu stiam ce sa facem daca li lasam pe bb la ai mei.
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

E mai bine asa. Credeam ca doar eu sunt aia superstitioasa :))
Si eu vreau sa merg la kidex dar tot asa, pt hainute pt noi. Eu port de 2 sapt deja numai pantaloni de graviduta. Ceea ce aveam inainte nu-mi mai vine absolut deloc, desi nu am luat nici macar 100 de grame in plus de cand am ramas insarcinata.

viitoare mamica de septembrie 2008

15 +

Mergi la inceput

Aceasi senzatie de totala nestiinta,incapabiliatate... nu stiu cum sa o numesc o am si eu. Chiar ieri vb cu bebe si ii ziceam ca acum ne descurcam noi dar dupa ce o iesi afara ce ne facem?? Ii ziceam s afie cuminte si sa ma ajute si el ca sunt si eu incepatoare, asa ca el :))

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Voi purtati haine pentru gravidutze deja ? Ca eu sunt in dilema si nu stiu ce sa fac. Nu m-am ingrasat pana acum. Am exact cat aveam si acu 2 luni jumate. Cu toate astea mai am doar o pereche de pantaloni si o fusta in care ma simt bine cu burtica. Ce fac? IMi iau haine cu un numar mai mare pentru 1-2 luni pe care probabil apoi nu le voi mai purta never never si apoi haine de gravi ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Buna dimineata si o zi minunata va doresc
DyaniraLA MULTI ANI!!!numai bucurii si un bebe sanatos si frumos iti doresc
Julyma bucur enorm pentru rezultatul bun de la amnio...acum esti si tu linistita si te bucuri pe deplin de sarcina...Doamne ajuta in continuare
alinushcasi eu am aceeasi dilema...dar eu cred ca mai bine trecem direct la haine de gravidute decat la masuri intermediare doar pentru un timp asa scurt
Aly-c20felicitari pentru baietel
Andy_garlofelicitari pentru bebe sanatos si voios
Va pup pe toate si va doresc un weekend linistit

+14+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Alinusha, aceasi dilema am avut-o si eu si mi-a rezolvat-o dr-ul.
M-am dus la un control si aveam blugii mei normali. Deoarece am stat pe scaun inainte sa intru mi se facuse o dunga pe burtica de la blugi. M-a vazut dr si m-a certat. A zis ca nu sunt constienta , ca trebuie sa imi iau haine de gravida de pe acum sa nu cumva sa ma mai strang la mijloc ( era exact la burtica)
Asa ca m-am dus si mi-am luat pantalonasi de gravida si de atunci ii port numai pe astia ( 2 perechi)

15 +

Mergi la inceput