Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

July ma bucur foarte tare pentru tine ca este totul perfect si ca v-ati apucat deja sa va ganditi la toate lucrurile frumoase despre bebelina care urmeaza sa vina Felicitari!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza, fetelor!! Nu stiu ce e cu mine, m-am culcat la ora 1 si ceva si m-am trezit la 7 jumatate Asta e... Cred ca mai sunt inca emotionata
Multumesc in grup pentru felicitari, sunteti niste dragute
Piersicutzo se pare ca fetitzele sunt mai nabadaioase insa sper ca a ta sa fie macar o tzara mai cuminte. Soacra'mea imi povestea ca la sarcina cu al meu barbat a fost la fel, cu ceva probleme... sangerari, internare in spital... si a iesit o zgatie de copil, numa' prostii facea.
Muuh sa stii ca initial cand am citit mesajul de la laborator nici nu m-am gandit la analiza preliminare. Mi s-a strans stomacul si am zis sigur e ceva rau de tot de a venit asa repede. Abia dupa ce a vorbit al meu la telefon, am inceput sa-mi amintesc de ce spuneai tu si m-am mai calmat un pic. Acum doar sper ca rezultatul final sa iasa la fel.
felicic, vecinico, ma bucur tare mult ca esti bine, chiar incepusem sa ma intreb ce-o fi cu tine. Inteleg eu din ce ai zis... te muti la casa noua, nu o sa mai fim vecine?
kid asa e, e zvapaiata rau deja , ca ta'su. Sper doar sa nu ajunga extrem de rasfatata dupa toata aventura asta si cu ce bunici va avea!
Ta'su era extrem de fericit aseara, imi zicea ca io pierd, ca fetele sunt mai atasate de tati
Uite ce logoree am cand mi-e bine... sper sa nu va suparati pe mine.
andy_galro felicitari pentru bebe in grafic, sa se faca mare-mare si sa le arate la mami si la tati ce poarta intre craci mai repede.
A, am si eu nevoie de un sfat. Sa va zic cum sta situatia. Deci am o luna de cand sunt in concediu medical, 28 februarie pana acum. Concediul medical e impartit in 2 bucati, prima 3 sapt dat din spital de la internare si 2 de la medicul de fam pe saptamana asta, ultima, pe care il voi duce eu luni cand merg la serviciu. Primul a ajuns de mult la mine la serviciu, cam in jurul datei de 5 martie. Noi luam salariul pe card, in 2 transe: pe 10 si 24 ale lunii. Din cauze de banci, s-a mai intamplat sa intarzie o zi, nu zice nimeni nimic, e de inteles. Eh, eu am tot verificat acum, n-a intrat nimic pana vineri. Vineri seara mi-am sunat o colega si mi-a explicat ca idioata de dir economica nu mi-a trimis mie nici un salariu, ca cica asteapta sa vin cu concediul !!!!! Dupa mintea mea creta, concediul asta nu are nici o legatura cu ce trebe ea sa-mi plateasca. Pe 24 se plateste decontarea, adica ultima parte din februarie, pentru care tampita are concediul in fata ochilor!! Ca sa nu mai spun ca avea pretentia sa aduc concediul a doua zi cel tarziu dupa ce l-am luat!! Adica luni!! Eu stiu ca legea zice ca il poti duce pana pe data de 5 a urmatoarei luni in care ai stat in concediu!! Nu e vorba de bani, ca nu mor de foame, da' nene... e dreptul meu... sa-mi dea dobanda, nu? Pentru perioada cat au stat banii la ei in banca... Ce draci mi-au facut..

_
Our future determines our past
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

andy.p Multam Se pare ca noi doua avem cam acelasi ceas biologic, ne-am trezit in cor
alinushca sar'na, sa-ti traiasca si tie mormolocul. Vezi, acu' sa ma crezi cand zic ca e o odisee norocoasa, sper sa-ti mai treaca din paranoia aia de da tarcoale.

_
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata burticute!!
La fel ca tine Andy.p si eu sunt in picioare la 7.00 - indiferent ca e week-end sau zi de lucru.
Acum am terminat de citit tot ce s-a scris ieri ( eu ieri am stat iar la pat)

Anculet, mii de regrete pt ce ti s-a intamplat!! Mult curaj!!Tine-te de tratament si te asteptam peste 3 luni cu vesti mari! Multa , multa sanatate !!

VBond, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!!

Aly-c20 - felicitari pentru baietel sanatos !! Eu baietel imi doresc!!

Sara, bine ai revenit din concediu!! Asteptam poze!! Succes la eco !

Andy_garlo felicitari pentru bebele sanatos!! Eu merg la 2-3 sapt. la control m-a mirat sa aud ca mergi la 1 luna si jumatate!

July, felicitari pentru rezultatae!! E rau ca te-au tinut ieri in suspans dar a meritat! Bebe sanatos si sarcina usoara in continuare

Pup toate burticutele si o zi buna tuturor in continuare

viitoare mamica de septembrie 2008

15 +

Mergi la inceput

July, am cautata pe net si uite:

Care este termenul legal de depunere a certificatului de concediu medical?

Potrivit Ordinului nr. 125 din 14 martie 2006 pentru aprobarea modelului unic al certificatului de concediu medical si a instructiunilor privind utilizarea si modul de completare a certificatelor de concediu medical pe baza carora se acorda indemnizatii asiguratilor din sistemul asigurarilor sociale de sanatate, publicat în M.Of. nr. 254 din 21 martie 2006, -persoana asigurata sau reprezentantul legal sau mandatarul desemnat prin procura se obliga sa anunte platitorul despre acordarea concediului medical si sa depuna certificatul de concediu medical pana cel mai tarziu la data de 5 a lunii urmatoare celei pentru care a fost acordat concediul medical

15 +

Mergi la inceput

July, daca vrei mai citeste aici; e vb despre legislatia muncii

http://www.legislatiamuncii.ro/index.php?pag=a&aid=1200

15 +

Mergi la inceput

Denisa sar'na. Deci stiam bine. Sa le ia naiba, sa vezi ce scandal fac luni. O sa mai citesc din link-ul ala.

_
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

Deci mai am doua intrebari:
1. Pt cele care ati fost la kidex: exista si hainute pentru gravidoase sau nu? Ca acum asta ma interesa cel mai tare, avand in vedere ca pantalonii nu prea ma mai cuprind.
2. Despre patut am discutat, m-am cam lamurit in mare, dar nu m-am decis... cre'ca o sa iau si eu doua . Dar cu carutul? De care e bun pt un nou nascut??? Mamicile cu experienta... help!!

_
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ma bucur fetelor ca sunteti si voi matinale ma gandeam ca numai eu sunt ca gainile devreme in pat si matinala dimineata.
july noi am avut carucior care se putea folosi in mai multe pozitii pentru mai multe etape de crestere.
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Fetele, voi chiar va cumparati de pe acum?
Eu nu am cuparat si nici nu am gandesc sa cumpar nimic acum. Ma gandesc ca atunci, cand vine bebele. Poate sunt superstitioasa.. mi-e teama sa nu se intample ceva si sa fie mai greu daca cumva cumpar ceva inainte

15 +

Mergi la inceput