Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)
Raspunsuri - Pagina 13
aly_c20 spune:
quote:
Originally posted by andy.p
Super.Si eu am vrut tot baietel primul copil si asa a si fost.Sotul meu voia fetita.Poate acum.
15+
laura si andy
atunci..fetita sa fie;)!
alexa si mami spune:
iar intru tarziu si pe fuga
iar am dormit ca ... am iesit la plimbare, acum e ceva mai bine, dar tot cu greata in gat.
anculet imi pare tare rau. DD sa-ti ajute sa scapi de infectie si sa-ti tii bblushul in brate cit mai repede.
si noi tot patut de lemn am avut la alexa, e aproape nou ca nu prea a binevoit sa-l uzeze mult. dar cele de la disney sunt superbe.
merg sa-i fac copilului de papa.
alexa simami
Piersicutza spune:
Dragi burticutze
Va doresc la toate un weekend minunat si insorit, fara greturi si dureri si abia astept sa ne intalnim saptamana viitoare.
Acum fug sa cumpar niste morcovi si ghimbir caci am mancat la cineva o supa crema de morcovi cu ghimbir si a fost delicioasa . Abia astept s-o fac si eu, mai ales ca ghimbirul e chiar recomandat impotriva greturilor.
Daca doreste cineva reteta, v-o dau cu mare placere, e f f simpla.
Va pup pe toate burticile
11+
Piersicutza
JulyMorning spune:
Mai, fetelor... am tras niste anxietati in dupa-amiaza - seara asta de am zis ca lesin. Deci sa povestesc.
Eram plecata cu al meu undeva, cand pe la ora 5 si un pic primesc mesaj: de la Medsana, in care ma anuntau ca dupa ora 7 jumate pot sa--mi ridic analiza la amniocenteza. Io.. sa lesin. Stiam ca se da rezultatul in 10-14 zile si evident ca m-am gandit ca daca e gata asa repede, sigur e vreo problema. Cred ca aveam o fata de "milioane" ca al meu a luat telefonul si a iesit. S-a intors si mi-a zis ca a vorbit la nr de pe care am fost sunata si i-a zis ca e doar un rezultat preliminar, ca asa se da si ca rezultatul final va fi intr-adevar peste 2 saptamani. Partea proasta ... nici moarta n-a vrut sa zica prin telefon, musai sa asteptam pana la 7 jumate. La ora 7 m-am infiintat la Medsana, rezultatele nu ajunsesera de la laborator, asteptau inca curierul
M-am intors de masina, m-am programat la tuns, am mai dat niste telefoane, doar sa treaca timpul mai repede. La si jumate m-am dus sa iau rezultatul: negativ pentru orice anomalie cromozomiala, negativ pentru fibroza chistica si inca niste chestii, sexul feminin
Imi fac galerie singura, nu e frumos, da' nu mai pot, efectiv pocnesc e fericire.
Ma scuzati ca nu mai zic nimic despre ce ati mai scris, da' nu prea mai vad nimic in fata ochilor. Deja l-am capiat pe al meu cu ce patut luam, ce nume punem, cum facem aia si ailalta si tot asa ...
later edit: Muuh Nici nu stii cat m-am gandit la tine in orele astea cu rezultatul preliminar de care mi-ai zis
_
Our future determines our past
Fasolica de S17+
Piersicutza spune:
JulyMorning felicitari.
Si eu vreau tot o fetita, dar nu vreau totusi sa trec prin stresul prin care ai trecut tu.
Ce bine, m-ai molipsit acum si pe mine cu fericirea ta. Multumesc.
11+
Piersicutza
Muuh spune:
July ma bucur nespus de tare pentru rezultatul tau. Si eu ma gandeam de ce nu ti-au zis nimic de rezultatul rapid dar iata ca a venit si el. Gata ai scapat de griji, peste doua saptamani vin rezultatele amanuntite dar nimic nou.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
felicic76 spune:
andy : felicitari pentru bebe sanatos si baban!
aly: sa va traiasca si sa fie sanatos, imi place numele!
vecinico: se cunoaste ca-i fetita, v-a fiert putin, nu? Sa va traiasca printesa, cred ca sunteti in al-9-lea cer! ai scapat de emotii.
10+
aluna
foto
kid2003 spune:
Andy, felicitari pentru flacau!!!
July, bravooo!!!!
E deja nabadaioasa fetita asta, cat v-a pus ea pe jar...Sa fie sanatoasa si sa nu te mai ingrijoreze de acum incolo!
Da, nici eu nu as da patutul de lemn pentru cel pliant. E doar o opinie personala, asa cum au zis si fetele am avut impresia ca bebe e mai aerisit acolo (decat cu plasa aceea de plastic de jur imprejur), salteluta e mai buna, se poate ridica usor in picioare tinandu-se de barele de lemn si e destul de solid pentru atunci cand incepe sa topaie in el, in picioare (pe la 10 luni asa).
Dar am si eu multe prietene care au avut patut pliant la bebeii lor si au fost foarte multumite si s-au descurcat de minune.
Nushulica, pai poti sa iei doua Noi patutul de campanie, atunci cand eram acasa, il tineam deschis in sufragerie, pe post de tzarc/ patut de adormit ziua (nu o mai duceam la ea in dormitor). Si gasesti in oferta la Cora/Carrefour un patut pliant la pret f bun.
Piersicutza, pe mine m-ar interesa acea reteta de supa, suna yummy. Noua ne plac si morcovii si ghimbirul, te rog da-mi si mie reteta (daca e lunga, mai bine pe PM sa nu ocupam prea mult spatiul aici, sa nu se supere fetele, desi la cat scriem oricum...)
bb2
andy.p spune:
Neata burtici!Eu nu mai pot dormi dimineata mai mult de 7,30 asa ca deja mi-am baut ciocolata calda.Va invit si pe voi
July felicitari!!.Te cred ca esti in al noualea cer!
15+
laura si andy