Azoospermie - cap 17 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Bytzi – cum se poate ???!!! Gandurile pozitive sunt singurele care te vor ajuta sa ramai pe directie ! E important sa incerci sa-ti schimbi atitudinea, sau macar sa incerci. Sa nu crezi ca nu stiu ca nu e prea usor …
Uite un pt tine in contrapartida narcisei galbene

Fetelor iar am inceput cu vise obositoare si ganduri aiurea… Toata noaptea am visat iar si iar ca m-a sunat de la clinica sa ma anunte ca toti cei 3 embrionasi ai mei au murit …
De fapt, asta a fost teama cu care am adormit.

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Fetelor s-a mai format un embrionas insa din cei 4 doar doi s-au divizat
Dar eu imi pun speranta ca pana maine se mai dau de cateva ori peste cap si se divizeaza si restul si inca bine de tot

PisiX,
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

bravo Pisix! dar ce cauti tu in Mauritius???????

Mergi la inceput

Moniland - merci ... m-am hotarat pentru diversitate sa-mi mut rezidenta virtuala din cand in cand
Am inceput cu Mauritius ca am chef de mare, suna exotic si pt ca steagul lor are si verde care se asorteaza perfect cu efectul meu de glow
Plus ca m-am hotarat sa ma inconjur de chestii vesele si optimiste ca vad ca iar o iau pe aratura

PisiX,
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, optimistelor, ce-mi place de voi! Sunteti minunate! Si optimismul vostru m-a cuprins si pe mine si ma bucur!
Pisix ma bucur ca ai vesti bune si ca nu te mai gandesti decat la bine!
Nucutza ma bucur ca ai inceput iar sa scrii! Si ref la traducere, Cristal inca nu mi-a trimis nimic, dar cum imi trimite va trimit si voua si vedem cum le impartim.
Yoana imi pare rau pentru bunica ta...si chiar daca era batrioara si bolnava, oricum e greu..am si eu o bunica, acum are 88 de ani, merg aproape in fiecare zi la ea si stiu ca imi va fi f greu cand nu va mai fi..
Acum poate n-ai chef de traducere si te intelegem. Daca crezi ca vrei totusi, trimite-mi mail-ul tau pe pm.
Al meu e simplu, il scriu si aici, (pentru cine mai vrea ori sa ne ajute cu traducerea, ori pur si simplu, sa vorbim) e id-ul meu de aici doar ca pe yahoo:ioana_p76@yahoo.com
Dalailana, da imi aduc aminte ca am vorbit despre operatia de varicocel si mai demult. Ce s-ar bucura al meu daca ar stii ca e dat drept exemplu! Poate o sa-i spun si lui. Sa ne zici cum a ramas pana la urma, s-a convins sotul tau sa mearga la consultatie?

Va pe toate cu drag!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Fetelor care ma puteti ajuta cu un sfat:eu m-am programat la Gynera prin iunie miercuri la Damian si joi la Dracea ,m-am gandit sa nu mai fac un drum la Bucuresti pentru anal hormonale ale sotului sa le fac aici la noi, dar nu stiu cum sa fac cu spermograma caci miercuri nu e embriologul acolo sa o am cand merg la Damian.Ce ziceti sa ma reprogramez sa merg marti la Dracea sa fie si embriologul sa fac spermog, dar sa procedez asa cum ai mai dau raspunsul lui Dracea de la Damian.

Credeti ca spermog ar putea sa iese altfel dupa trat sau as putea merge cu aia de acum 2 ani de la Moisa cu o si sa o fac totusi joi asa pt noi si sa las asa programarea ca as avea un avantaj :sa stie Dracea parerea lui Damian.
Va rog un sfat de la voi m-ar putea ajuta mai ales care ati mai fost la Damian
Miki tu cum ai vrut sa procedezi caci stiu ca deja ati facusei planul

Mergi la inceput

bytzi - pai e fff simplu !
iti schimbi programarea si ii spui doctoritei ca dupa ce ai raspunsul de la Damian i-l transmiti
Si lasi raspunsul asta la tipa de la receptie si ea il da d-nei dr.
Apoi iti da un telefon sau SMS cu instructiuni

Eu comunic destul de mult asa cu d-na dr
Sau daca imi vine vreo idee sau am o intrebare o rog sa-i transmita si cand are un raspuns ma contacteaza ea

PisiX,
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Pisik Multumesc muuult!!!
Nuctz’ sar’naaaa ptr. ‘perlutza’. ma bucur ca ai revenit!!!
Asheee , Nusyc asheeee , sa te odihnesti mammicaaa!! Pup si motancea!!!
Iyoana Condoleante!! Uite un pupushor si o imbratzisare !
Stiu ca este greu sa pierzi pe cineva drag.dar poate te mai alina pupushorul si imbratisarea mea (virtuala)
Anes valabil si ptr. tine. Intra mamica mai des pe la sub. asta ca avem noi grija de matalutza si de bebeluc .
Offff Pisix-uletzul meu drag!!! Las’ mamica ca sunt doar niste vise .. nu le lua in seama.
Ioana_p76 imi pare rau ca nu va pot ajuta si eu …. Nu stiu sa traduc..
Stiu ca este ptr. o cauza foooarte bunaaa!!
Vazui ca la FIV este un club norocos . Cel a vacutzelor viitoare gestante.Hai sa facem si noi un “club” !!! A babutzelor gestante optimiste !!! (cum bine zisa Miki )
Aaaa??? Merge???? Ce zici Mikilina ???
O faci si pe asta??? Sa fii tu serifuleasa clubului??? Te bagi???
Ha!! miki Imparte floricele si io…. Pupushori !!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

copilutzule da mai terminati-va cu babacizarea ca ma supar si ma mut in Togo. Sau in alta tzara care are stegulet cu verde

Si sa vedeti ce greu o sa ma las convinsa sa ma intorc aici la un gratarel cu bebici de AzooBabutze

PisiX,
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Pisix bafta azi! Am observat ca ai 1000 de mesaje pe DC...de la 1001 incolo vei incepe un nou capitol in viata ta de mami, ok?

Mergi la inceput