Azoospermie - cap 17 -
Raspunsuri - Pagina 6
ailemac spune:
Pisix ma bucur mult pentru voi. Acum am aflat. Sa dea DD sa fie bine.
Aseara imi venea sa sparg calculatorul. Nu mergea netul.
Eu presimt ca tu vei fi acestui capitol.
Doamne ajuta!
si pt. toate azoo = viitoare .
miki-miki spune:
Nusy nu mai citi pe unde nu tb, ce face Piticotul? Nu se mai joaca? Uita-te si tu la filme de dragoste, inchiriaza pt fiecare seara un filmulezt frumos si lasa sub alea demoralizatoare. Multumesc de intrebare, mi-a trecut raceala dar am ramas cu o tuse seaca de care cred ca nu scapt prea curand. Acum sunt uratzica ca mi-a iesit un herpes mic pe buza de sus pe centru si zici ca sunt un mic hipopotam. Nu-ti mai face atatea griji ca eu vad ca BBNusy e bine fixac si creste voios/voioasa . -ici pt tot familionul.
Pisixucel Eu cred ca gigeii aia au prins in lasou ovocitele tale grasune . A fost mare iubire azi-noapte intre ei. Nu cred ca ai ovulat pe un ovar pt ca dc ai luat si dipherelin ala nu da voie sa ovulezi. Cred ca au fost chisturi multe dar tot e bine cu 7 ovocite.
Bytzi nici nu stii cat de mult mi-ar place sa ne intalnim toate fetele la un gratar , luam un avion dela care o sperie pe Pisix si adunam toate Azoogirls din toata tara. Ce ziceti? Hai sa planificam o intalnire de acum , venim cu carucioarele cu bb-ii nostri grasunei, muciosi si papaciosi, ne dam sfaturi ce e bine sa pape si .... alte sfaturi de mamici.
Nucutz OK, lalea galbena sa fie. Cum sa te uitam, nu te-am uitat dar tu ne-ai parasit de tot. Mai zi-ne ceva despre tine, ce mai faci? Eu ma tin tare sunt "baba" optimista asa cum se vede din semnatura mea. Pisix te rog sa remarci ca am pus ghilimele asa ca nu-mi pune poza pe net. Anul asta pun de-un pui si o petesc pe fetita lui Nusy sau a lui Pisix . Eu o sa fac baiat, e planificat deja.
Eu ies la gradinarit azi din nou, imi pun panseluzte in fata balconului, mi-am luat si galbene, bineantzeles. Si mai am niste cepe de flori care nu stiu cum le spune, arata ca niste gladiole uriase, rosii si fac frunze f mari. Cresc f inalte. Ceva cu Cane parca le spune, cine stie de ele sa ma lumineze si pe mine cu denumirea lor ca vreau sa caut pe net cum se ingrijesc. Pupici, ca am deviat rau de la subiect. Ma duc sa dau lalele acum.
Miki
Anul asta pui de-un pui
andrabirni spune:
Nusy, ce a fost cel mai greu, aproape ca a trecut....Asa ca, relaxare.Multa relaxare.Pupici, multi pupici pentru cei doi pitici: bb si pisi.
Nucutz, .
Pisix, tu ai animat acest subiect alaturi de Miki,tu ne-ai mobilizat fara sa vrei, tu ne-ai dat incredere sa mergem mai departe, asa ca,toate fetele iti suntem alaturi.
Iyoana spune:
Salutare fetele!
hai ca am zis si eu ceva (a-propos de look-ul Mikilinei ) si apoi am dat bir cu fugitii.
Am avut totusi o scuza: bunica mea a plecat dintre noi si am fost ieri la inmormantare. Era batranica si bonavioara, saraca, dar tristetea ramane!
Pisule BRAVO, BRAVO, BRAVO! Doamne ajuta si astept urmatoarele vesti bune!
Ioana_p76 ma bag la traducerre, fara probleme, poti sa-mi trimiti materialele pe mail.
Pisik eu sper ca articolul din Tabu sa fi fost cu scopul ca cineva din tara asta sa se sesiseze si sa faca ceva pentru cuplurile cu probleme de infertilitate (mai exact, subventie importanta a costurilor de FIV, ICSI, IAD).
MIki sper ca nu te-ai suparat pe mine ca mi-am permis sa ma dau cu parerea despre cum arati. te pupic si sa stii ca florile galbene sunt si preferatele mele.
Va pupic fetelor, si va doresc un weekend frumos si cu soare!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU PETITIA PENTRU LEGEA MAMELOR!
nusy spune:
Mai,manaca-le-ar mama pe ele de fete,ce ma incurajeaza ele pe mine...Offf,dragele mele dragi!!!Va iubesc pe toate,toate!!!
Nucutza,ce surpriza frumoasa ne-ai facut..bineinteles ca nu te-am uitat,dar chiar nu mai stiam nimic de tine.Multumesc mult de tot pentru urari,tu ce planuri mai ai???
Mikishor: da' ce-ar fi sa faci tu 2 baieti??? Unul sa-mi peteasca mie fata,iar celalalt pe-a lui Pisix??? Pai,nu???Piticot tot la calculator sta,eu intru printre picaturi,citesc rapid,raspund rapid...dar,oricum n-as putea sa stau mai mult,pentru ca patul e prietenul meu,dupa ce vin de la serviciu...
Copilutz: imi imaginez cum face Perlutza ta...hihihi..ca si motanul meu face ca trenul cand trece vreun elicopter..fuge mancand pamantul si se ascunde in "locuri sigure".
Pisule: nici o problema,stai linistita.Tin pumnii in continuare pentru embrionasi!Baftaaa!
Andra,Iyoana,Iuca,Ella,Ioana_p76,Bytzi,Amzulica,Ailemac: va
Nusy 8+
pisix spune:
Ailemac – of,of, pana la burtica mai e cale lunga, dar ar fi tare frumos sa se implineasca
Miki –mie imi era frica pt ca am oprit Dipherelinul siam si facut Pregnyl,care are termen 36de ore. Si dr Dracea mi-a zis sa-l fac la 3.30 -4. Si eu l-am facut chiar la 3.30 si am intratinpunctie la 3.40. Deci la 3.30 punct am avut dureri de ovulatie …
In fine …
Vreau sa va anunt ca la mai putin de 24 de ore aveam 3 ovocite. La FIV 1 am avut 10 embrioni la 24 ore, din care au supravietuit abia 5. Sa vedem ce se va intampla acum …
Miki – ce te-ai gandit , ca daca tot ti-a trecut raceala, sa mai iei o portie, ha ? Zambile iti trebuie tie acum ?
Da draga, dart re sa-l faci repede pe Cezar ca altfel Ana mea va fi prea maricica
Iyoana – condoleante, of …ce trist
Nusy – déjà ne incuscrim desi tu esti singura graviduta de-aici . Da n-o sa te lasam mult singurica, las ca venim si noi si ne facem o odisee separate
Fratilor, mie déjà mi-a iesit pe nas summitul asta … Parca-mi vine sa plec oriunde, la ce-am vazut azi
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
anes spune:
Fetelor azi am fost la eco. Astept de fiecare data la usa dr. cu emotie, parca intru la examen. Spre bucuria mea, se pare ce BB evolueaza bine. Este foarte vioi si inoata in lichidul amniotic (facea niste miscari foarte vizibile). Are conform ecografului 7s si 3z. Bataile cardiace i se vedeau foarte clar (niste pulsatii in interiorul embrionului). La ultima ecografie iesise ca are varsta mai mare pt. ca dr. masurase intreg sacul embrionar. Acum a masurat doar embrionul. Dr. era mai optimista, ca si mine, de altfel.
Ca si nusy , ma ingrozesc cand intru la Odisee si vad sarcini oprite in evolutie si avorturi spontane. De asta ma tem si eu. Mie nu imi este rau, nu am greturi puternice si nu vomit si de aceea ma gandesc la diverse lucruri negative.
Va tin pumnii tuturor si va imbratisez
7+
pisix spune:
anes - ce veste minunata ! Ramai optimista si poate asta il va ajuta si pe bb
Va pup ...pe amandoi
PisiX,
pisix spune:
Mikilina cum ti-au iesit panselutele ?
PisiX,
Cel mai tare film !
bytzi spune:
Mikisor o antatnire zici cu bebei cu tot ,ce bine ar fi sa ne vedem visul amplinit.Asa ami place optimismul asta al vostru poate ma molipsesc si eu caci eu nu sant deloc asa .Apropo am si eu o curte frumoasa cu narcise galbene si zambilute anflorite
Pisix santem alaturi de tine, cum afli vre-o veste ni-o spui si noua da?Uitati va ofer la toate cate o narcisa din curte la mine