Azoospermie - cap 17 -
Raspunsuri - Pagina 5
bytzi spune:
si eu ,si eu ,debia acum am citit Pisix ma bucur atat de mult pentru tine ,deci au rezistat dezghetului jumatate din emotii au trecut mai asteptam restul, noi santem an continuare alaturi de tine ,trebuie sa reusesti-doamne ajuta
ici si noapte buna
copilutzu spune:
Fetelor deci am creat “sobect” de discutii cu shoricurile mele O sa ma mandresc cu ele!!!
Pisik06 cum ai procedat cu programarea ptr. dosar???
Ma gandeam sa dau o fugutza pana la Giuli … dar cu traficul asta…
Si eu sunt la dr. Cocei , dar credeam ca trebuie sa vada intai rez. analizelor si apoi sa ma programez.
La ce nr. ai sunat ?? Spune-mi te rog cum ai procedat.
Aaa si a facut si sotul tau analize??? Poti sa imi scrii ce analize??? I-a dat si sotului meu analize de facut ,dar nu le vad rostul lor ….
Pisix mai trimite mamica avioanele alea si pe la Mikilina ca si pe la mine trec … in draci , de mi-a speriat “perlutza”.
Sa o vedeti , draga de ea, ce mai merge ea tarash pe burtica prin casa cand zumzaie aratarile alea.
PiscX-uletzul meu iti zic si tie cum i-am zis Nusycai : DE DATA ASTA REUSESTI!!!
Nusyc uita-te puiutz la desene animate ca o sa ii placa si lu’ bebelucu’. Si vb. fetelor intra la noi si avem noi grija de tine si de moral!!!
Maine ma duc la Bios sa imi iau ultimile rez. la analiaze.
Va si noapte buna!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
Pisik06 spune:
Pup fetele!
Pisix, tiza mea, n-ai idee cat ma bucur pt tine!!!!! Sa dea Doamne Doamne sa se iubeasca vanjosii cu outele si sa iasa puiuti buni
Copilutz, eu am mers la Giuli la dna dr Hodovanu si ea ma ajuta si imi tot intermediaza pe la doctori, ca ea nu e specilizata pe infertilitate, dar a prins drag de noi si vrea mereu sa o tinem la curent cu tot ce facem. Asa ca am sunat-o pe dansa si mi-a spus cand sa ma duc. Este foarte draguta si f f sufletista. Nu stiu daca imi si face dosarul atunci, pt ca dna dr Cocei nu a vazut rezultatele si, plus, imi amintesc ca dansa mi-a spus data trecuta ca sigur dr Niculescu va vrea sa imi faca o histeroscopie, asa ca nu stiu daca imi da drumul la dosar....cat despre analize, sotului i-a dat de facut acuma numa analize de imunologie (HIV), markerii virali (AgHbs si Anti-HCV) si serologie (sifilis), asta pt ca tocmai a facut la Parhon toate hormonalele si spermograma la Cocei, ca altfel cred ca trebuiau si alea (dar nu bag mana in foc). Oricum, cred ca cel mai bine e sa vb cudna dr Cocei dupa data de 7 si sa te lamuresti cu ea ce analize mai trebuie si cand te poti programa.
Uof, m-a pus naiba sa citesc in nr trecut de Tabu un articol despre FIV si lipsa de drepturi a cuplurilor infertile si a unui cadru legislativ pt reproducere umana asistata. Partea nasoala e ca tot tonul articolului era unul pesimist, spunea cat de mult te chinuiesti, cate injectii faci (pana la sapte pe zii!), cat de mult doare Gonalul, ca plangi in timp ce il faci, ce dureri suporti, cate umilinte si, cand in sfarsit reusesti, pierzi sarcina...mi s-a parut mult prea pesimist si daca nu stii despre ce e vorba si nu ai alte surse de informatii, te lasi pagubasa inainte de a incepe....
nucutza spune:
Neata la toata lumea
He, he, fetele babei, cred ca nici nu va mai amintiti de moi.
Dat fiind ca nu am noutati, nu prea am mai intrat, dar acum nu m-am putut abtine sa n-o felicit pe nusy pentru cele 8 saptamani implinite (peste alte 32 de sapt iti facem galerie, sa stii)
O felicit si pe pisix pentru voinicii lu domnu pisix (da, cred ca acum e amor nebun in laborator intre dolofanele tale si slabutii lui)
Cum as putea sa uit pe babuta miki. Te tii tare, mamaie, vad ca bolnavioara, bolnavioara si nu te lasi. Sper ca ti-a trecut
Motz un pic blondutz am vazut perlutza care-i o alintata ca stim noi cine
Va pup pe toate, toate si pe cele noi si pe cele mai vechi, fara exceptie.
nucutza spune:
Vreau si eu lalea (o merit). As prefera galbena, da nu mai conteaza, da-mi de care ai
pisix spune:
nusy – multumesc pentru gandurile bune ! Sorry pt aseara dar mi-a fost rau si m-am culcat devreme
Biata de tine, mi-e ca o sa o tot tii asa cateva saptmani pana scapi de perioada critica; da bine totusi ca te duci la ecografii, sa poti dormi noptile …
Ella – cum ar fi fost sa o abordezi pe Dracea ? … Of, trebuie sa ne mobilizam sa facem bebe si sa inmultim randurile gravidutelor pe aici
Bytzi – cand am primit mesaj de la clinica <Avem spermatozoizi> m-a bufnit plansul instantaneu, de emotie si fericire. Si uite asa trecem de mici etape dar sunt atatia daca …
Copilutzu – sincer ieri mi s-a parut sinistru cu survolarea dar iti dai seama cum va fi de miercuri ? Merci draga mea, sa fie !
Pisik – articolele in revista isi iau in mod deliberat un ton melodramatic si se exagereaza la greu: Gonalul nu doare, multe fete nu au nici o durere, sanse totusi exista. Nu te speria Pisikut, daca vrea DD se intampla
Nucutza – draga de tine, nu te-am uitat stai linistita ! Multumesc pentru gandurile bune, in perioada asta chiar conteaza.
Fetelor va intreb si pe voi poate stiti: e posibil sa fi ovulat inainte de punctie pe un ovar ? Ca am avut durerile specifice chiar inainte de punctie si in plus ..numarul lor (7 ) cam asta ar indica: faptul ca sunt de pe un singur ovar
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
bytzi spune:
Cum te mai simtiPisix ?aseara m-am culcat cu gandul la tine si am visat ca eram ansarcinata ,ce burtica aveam..vai ce fericita eram si m-am sculat asa bine dispusa
Sper sa fie bine si sa aveti embrionasi frumosi ..si pentru bebe 2 santem alaturi de tineici la toate fetele si weakend plecut -maine este cald ce ati zice de un gratarel la iarba verde ?
nucutza spune:
Pisix, nu cred ca ai ovulat, parca faceai si diphereline, nu? In cazul asta n-ai cum sa ovulezi, probabil ca cei mai mari s-au transf in chisturi. Uite, pana acum ziceai ca nu raspunzi la tratament, dupa aia ca daca nu rezista gigeii, acum ca nu stiu ce cu ovocitele. Pai tu nu vezi ca toate merg ca pe roate. Parca te vad peste vreo doua-trei sapt ca pe nusy , ca iti faci griji sa treci de primul trim.
Andra (?)
pisix spune:
Bytzi sincer ieri m-am simtit f nasol, m-a durut RAU DE TOT dupa ... si era lesinata
Azi sunt nesperat de bine, ma mai doare f putin, infundat, doar cand ma ridic sau ma asez
Hmmm ...sotul meu saptamana trecuta s-a trezit la fel de vesel si a zis ca a visat ca am nascut un baietel. Si era happy si zicea <sa stii ca si un baietel ar fi minunat sa avem> . De parca acuma as mai face nazuri ...
Ha si era asa entuziast, a zis ca in ultima vreme lui i s-au implinit visele si e convins ca se va implini si asta
Mama bytzi chiar ar merge un gratarel !
Ce-ar fi sa ne strangem toate Azoo Family la un gratar ? :-)
pisix spune:
nucutza - ii multumesc lui DD si nu ma plang ... insa e important sa inveti din fiecare experienta pt ca pe tine te doare cel mai tare, nu pe dr...