Azoospermie - cap 17 -
Raspunsuri - Pagina 4
ella28 spune:
dalailana azi m-am intalnit la Giulesti, asteptand dupa Cocei cu o fata care imi zicea ca ii vine sa-l stranga de gat pe al ei ca desi are probleme e atat de indiferent. Sa stii ca mai rar un barbat care sa fie implicat 100% in asta, drept dovada ca la subiectul azoo scriu numai azoo girls desi problema e evident 100% masculina. Deci, daca te linisteste, capra vecinului e si ea la fel ca a voastra: un pic mai schioapa
Deci, daca vrei bebe cu el, daca vrei sa lupti pentru asta, trebuie sa accepti situatia cum este si sa-l impingi pe domn de la spate , desigur lasand impresia ca nu iesi din cuvantul Mariei sale si nici ca-l tii sub papuc. Trebuie sa fii maestra
Hai ca poti!
miki-miki spune:
Ce o fi facut PisicutzaX? Sper ca o sa intre in seara asta sa ne dea vestile.
Dalailana, iubita al tau e genul "zice ca tine si face ca el". Cunosc specimenul. Al meu nu ia mai mult de 3 pastile odata si asta dc isi aduce aminte. De programari amanate/anulate sunt satula. Nu te lua dupa ce zice el ca se duce la o cunostintza urolog pt ca asta nu cred ca e adevarat. Nici un barbat cu pb de fertilitate nu se duce la cunostinte/prieteni sa-i controleze pt ca le e rusine si nu vor sa se stie despre pb lor. Tu pune mana pe telefon si fai mai multe programari pt ca sunt sigura ca va gasi ceva de facut in ziua aia cu programarea. La mine nu functiona decat asa , la un mom dat l-am amenintat ca-mi fac amant un ciocolatiu si ii fac un Cabrarel. Scoti tigaia si la atac. I-am spus, nu vrei pastile? Nu vrei control? Mergi si dai semanatura ca esti de acord cu donatorul si nu te mai stresez. Ma duc singura la dr . Dc a vazut ca nu-i mai merge cu "zice ca mine si face ca el" s-a schimbat. Asa ca vezi cum faci , fii tare pt ca dc stai dupa el ajungi la 70 ani sau ca mine la 38 si cu teama ca ajungi la menopauza si nu mai poti face nici tu bb.Hai capul sus pune mana pe telefon si programeaza-l in f saptamana pana face pasul.
Miki
Anul asta pui de-un pui
bytzi spune:
Si eu sant asa curioasace o fi facut Pisix a noastra,sper din tot sufletul sa fie bine.Te asteptam,toata ziua m-am gandit la tine, cred ca am deschis de vre-o 4 ori calculatorul sa vad daca avem vre-o veste.Doamne ajuta!
iuca spune:
Si eu m-am gandit mult la PisiX astazi, abia astept sa intre sa ne spuna cum a fost. Sper sa fie totul bine.
ptr toate fetele
aspiranta la - din august 2005
vio
pisix spune:
Buna fete dragi !
M-am simtit foarte rau dar acum parca imi revin...
Vestea cea mai super este ca atleticii nostri spermatozoizi au rezistat Marelui Dezghet !!!
Din pacate eu nu am avut decat 7 ovocite si acum sa vedem daca sunt toate mature.
Sper sa fie iubire maxima si sa avem si noi un bebelus.
Nu stiu de ce ...data asta sunt tare optimista..
Va pup si va multumesc pentru gandurile voatre bune
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
iuca spune:
PisiX ma bucur mult ca au rezistat gigeii "marelui dezghet", au fost buni tare
Sper din suflet sa reusesti, Doamne Ajuta!
aspiranta la - din august 2005
vio
miki-miki spune:
Super Pisicutzule, SUUUUUPER !
fata optimista. Ai si de ce sa fii optimista . Eu am auzit ca supravietuiesc Dezgetzului numai cei viabili, buni d.p.d.v genetic. Asa ca bb e aproape , vineeeeeee ! Super,super,super!!!!!! Fii atenta, e un loc liber langa Mickey D, ti-l pastrez
Miki
Anul asta pui de-un pui
pisix spune:
Da fetelor, haideti ca la noi dureaza ani investigatiile dar pana la urma vom fi si noi gravidute !
Trebuie sa credeti in asta !
Miki - prea de mult e liber locul de langa Mickey D, trebuie sa umplem acolo cu gravidute
Hmmmm ...fetelor ...mare lucru e si internetul asta ! Desi nu v-am vazut niciodata v-am simtit atat de aproape !!!
Imi sunteti tare dragi
nusy spune:
Wow,Pisule,bravoooo!!!! Si eu m-am gandit azi la tine si ti-am tinut pumnii,ma bucur ca au rezistat gigeii.Acum,sa dea Doamne-Doamne sa iasa embrionasi frumosi,frumosi si sa fii gravidutza si apoi mamica!
Dalailana: bafta multa,sa se opereze sotul tau si sa fie bine apoi!!!
Mikishor,stii,cand vorbeam noi mai demult,ca eu vreau o fetita dragalasa-dragalasa...dar acum vreau orice,numai bine sa fie!!!!Ti-a trecut raceala?
Andra: pupici speciali!!!
Dragele mele,aveti mare dreptate ca trebuie sa ma gandesc la altceva si sa nu mai citesc la odisee..dar am o curiozitate morbida...abia ma abtin...oricum,azi am fost iar la ecografie,la mine in oras,la un eco 4D,dar degeaba,caci daca nu e intravaginal tot nu poate sa vada bataile inimii.Mi-a zis ca le vede abia la 12 saptamani.
Totusi,s-a vazut ca de luni si pana acum,embrionul a crescut de la 7 mm la 12 mm(deci cam un mm pe zi).Asa ca,chiar daca nu-i vad bataile inimii,vad cum creste,ceea ce inseamna ca e bine.Si ma incadrez si la valori,sunt pentru 8 saptamani ...pe care le-am implinit chiar azi...asa ca,deocamdata m-am linistit.
Urmatoarea eco,sambata viitoare..la un profesionist..in Constanta,la dr.Dantes,intravaginal.Sper sa fie bine pana atunci!!!
Va pup pe toate,toate si,bineinteles ca stau aici,cu voi pentru ca sunteti dragele mele prietene.Va pup!
Pisuuuuu,baftaaaaaa in continuare!!!!
Nusy 8+
ella28 spune:
Pisix bravo!! Azi am vazut-o pe Dracea cand pleca de la Giulesti si imi venea s-o bat pe umar si sa-i spun : "Vezi ce-i faci lu' Pisix a noastra"
Super slabutii, sa vezi iubire ca-n filmele indiene ce-o fi pe ei acum! Sa faci oameni din ei, auzi???
Azi am intrat de 10 ori pe net sa vad mesajul tau
Nusy e de bine!
Locuri langa Mickey cred ca sunt multe, stati ca le umplem imediat!