Azoospermie - cap 17 -
Raspunsuri - Pagina 8
pisix spune:
ella - ai citit postarile mele din urma ?
Sincer chiar am tot felul de superstitii din-astea stupide
La FIV 1 voiam sa trec de 700 mesaje (da tot nu mi-a purtat noroc)
Asa ca in we, fiind ranita (sincer inca imi e tare nasol dupa punctie, abia pot sa merg) am stat si am balotat la mesaje pe DC
Of ... femeile si ideile noastre geniale
Buna dimineata, fetelor !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !
Pisik06 spune:
Pisu, ce faci iubita? Te astept cu vesti bune! Hai ca toata ziua m-am gandit la tine si ti-am tinut pumnii!
Iyoana spune:
Buna seara dragele mele!
Pisule, dragutule, ce faci tu? Si ce au facut embrionasii cei viteji? Doamne ajuta si ma gandesc sa-ti fie bine!
Copilutzule -usorul ti se intoarce! Multumesc pentru gandul frumos!
De fapt, va multumesc tuturor pentru gandurile voastre bune si atat de frumoase, privitoare la decesul bunicii mele! Va pup pe toate!
Anes ma bucur atat de mult pentru tine! V-a ajutat Dumnezeu si va da aceasta frumoasa perioada din viata voastra! Sa va bucurati din toata inima de aceste momente!
Nusy o sarcina usora in continuare si poate ne arati si niste pozulici!
va pup cu drag si va doresc o seara frumoasa!
aaa, si astept neaparat vestile bune de la Pisix cea din Wonderland!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU PETITIA PENTRU LEGEA MAMELOR!
LucaLuca spune:
Pisix, esti cu cracutzii-n tavan si nu poti sa vii la computer sa dai vestile bune?:) Hai, ca azi trebuie sa fie o zi norocoasa pana la capat!:)
pisix spune:
Doamna LucaLuca trebuie sa-ti iei o atitudine responsabila de mamica de gemeni si sa fii atenta cum vorbesti !
Maaaai, ce veste ne-ai dat tu azi ...sa stii ca imi dai speranta si desi toti suntem diferiti ...exista o sansa pt fiecare !
Felicitari !!!
Nu draga, nu sunt cu cracii nicaieri, incerc sa ma comport normal ca mi-e ca fac iar o psihoza si sincer nu mai vreau
Am avut o zi relaxanta ...caci dupa ce mi-am luat pe BebeLix si BebeFix la purtator m-am dus la un restaurant cool unde nu am mai fost, apoi la cafenea, apoi la film ...deci relaxare.
Si chiar mi-a priit !
Deci am numai doi embrionasi, BebeLix de 6 celule si BebeFix de 4 celule, si sper ca desi sunt mai ...vai de capul lor ...vor rezista eroic la MamiPisix in burtica ...
Deja ii iubim, ii mangaiem si le transmitem toata dragostea noastra (le-am transmis si o Quesadilla ca sa se invete de mici cu mexican food)
Nu stiu cum voi face testul pentru ca voi fi in vacanta prin tari straine unde e posibil sa-mi ceara trimitere si pt un amarat de bhcg
Dar sa mai ajungem noi pana acolo
Va pup pe toate fetele dragi care au vegheat aici la vesti despre Epopeea BebeLix & BebeFix la MamiPisix in burtik !
PisiX,
Cel mai tare film !
bytzi spune:
Pisix merci si te asteptam sper ca totul e OK .DD AJUTA
Mikisor mai da-ne un semn pe unde umbli va pe toate
bytzi spune:
PISIX bravo felicitari si DD sa te ajute sa stea puiutii an burtica 9 luni deacum an colosant asa fericita pt tine!
pisix spune:
Da bytzi sper sa ne trasnformam toate din AzooGirls in AzooMoms :-)
Da chiar mikilina, unde esti ?
LucaLuca - sunt mare amatoare de povesti suculente gen : cum a fost cand ai aflat, cand a alat sotul, ai mai spus cuiva, etc ?
PisiX,
Cel mai tare film !
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by Pisix
Deci am numai doi embrionasi, BebeLix de 6 celule si BebeFix de 4 celule, si sper ca desi sunt mai ...vai de capul lor ...vor rezista eroic la MamiPisix in burtica ...
Deja ii iubim, ii mangaiem si le transmitem toata dragostea noastra (le-am transmis si o Quesadilla ca sa se invete de mici cu mexican food)
Deja vorbesti ca o adevarata mamica! Puii tai mici o sa simta dragostea ta si o sa ramana la tine in burtik, Doamne Ajuta!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
bytzi spune:
Pisix ati doresc sa ai o vacanta minunata,plina de relaxare si sa fie ultima vacanta an doi,sa ai grija de tine si de puiuti si cand va antoarceti sa ne dai vestea cea mai minunata ,chiar meriti ati luptat enorm pt a va vedea visul amplinit--DD ajuta ici la toate fetele si sa aveti o zi minunata an ciuda faptului ca afara este asa urat