Azoospermie - cap 17 -
Raspunsuri - Pagina 16
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuca/iuca.jpg)
iuca spune:
Marush FELICITARI ma bucur mult ptr reusita voastra, iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos
Pisix vacanta placuta si te astept cu vesti bune
Mikisor bafta multa, iti tin pumnii stransi
Va cu drag pe toate azoogirls si nu numai.
aspiranta la - din august 2005
vio
![](images/user_woman.png)
Marush spune:
Fetelor, am intrat sa va multumesc pentru urari!
Noi am plecat intr-adevar de la azoo, confirmat si de Matei de la Sabyc. Si am ajuns la 100.000 in tara, si 3-8 milioane in Ungaria.
Cei din Ungaria ii numara automat si de aici (banuiesc)apare diferenta.
Nu a fost nevoie de biopsie, dar a fost nevoie de ICSI.
Aveti incredere si sperati, nu este imposibil. Va recomand insa Ungaria, nu veti regreta. Nu va mai duceti in Romania, eu am fost la o consultatie la Dracea, si nu ca as avea ceva de reclamat, dar ma bucur nespus de alegerea facuta. Ma bucur ca am ales UNGARIA! Pot sa va si justifica dar mai bine cititi singure pe net experientele fetelor care au facut FIV-uri aici in tara . Eu ma ingrozesc !
Noi am avut 5 ovocite, 5 embrioni de calitate superioara, dintre care 2 am transferat si 3 am congelat. Asta in conditiile in care stimulatea s-a facut cu Gonal si Suprefact.
-Gonal sub forma de "pen" din a doua zi de menstruatie, cu doar 3 doze de 112.o si restul de 75.5, pentru ca la 2 zile mi se faceau analizele hormonale si ecografie transvaginala, iar dozele mi se fixau in functie de rzultatele analizelor.
-Suprefact 0.5 ml din prima zi de menstra.
Si asta a fost toata stimularea, apoi un Ovitrel. Nimic mai mult ca vitaminele gen Elevit, Magne B6, Vit C nu le mai pun la socoteala.
Iar in pretul fiv-ului intra toate monitorizarile, toate analizele.
Sper sa va conving. Cine cunoaste , poate sa-si dea seama de profesionalismul celor de acolo!
Va sarut!!!!
Moniland spune:
Ma bucur Marush pentru tine.
Eu cred ca au alte medii de cultura, iar embriologii sunt super.
Din 5 ovocite sa se obtina 5 embrioni super cu asa spermograma .... Foarte Frumos!
Cred ca aici e diferenta. Si eu obtineam 10 ovocite super, dar embrioni de transfer, doar 2. De aceea ma gandesc sa schimb locul si norocul . Poate ca si in alta parte va fi tot asa dar trebuie sa ma conving.
Oricum pana nu "il tratez" pe sotul meu nu mai fac nimic. Luni am rezultatul analizelor lui.
Moniland spune:
Stiti voi ceva de genul ca spermograma arata mai bine in ultimele luni de iarna? Sau doar in capul meu e ideea asta.
pisix spune:
Salutare fetelor !
Am descoperit ca am internet la hotel asa ca am intrat putin.
Marush am citit si eu la FIV in Ungaria si m-a pus pe ganduri ...
Moniland, eu nu stiu nimic de genul asta ...
Fetele am vazut cand plecam doua masini cu numar FIX si ma gandeam ca e un semn ...Poate BbFix traieste :-)
Va pup si promit sa mai intru !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !
nucutza spune:
pisix, cu siguranta traieste. Si faptul ca ai vazut la dublu, cred ca inseamna ceva. Eu cred ca si fix si lix s-au culcusit bine, bine si or sa stea acolo pana se fac tocmai buni de iesit in lume.
Moni, nu stiu daca e vreun studiu, dar eu cred ca fiind mai frig afara, asta-i ajuta. Bineinteles, daca nu sta in casa la caldura de treijdegrade si nu poarta izmanute. Asta o fi explicatia.
anes spune:
pisix astept cu sufletul la gura vestea cea mare! Copilasul tau va fi optimist si razbatator ca tine! Consider ca este bine ca ti-ai continuat viata in mod normal, pt. ca te ajuta psihic. Vacanta placuta!
Marush ce veste minunata! Ma bucur atat de mult pentru fetele care reusesc dupa ce trec prin atatea! Sa ai parte de o sarcina frumoasa si BB sanatos(i).
miki imi va fi dor de tine! Sa te ajute Dumnezeu sa iti vezi visul implinit si sa intri pe DC cu vestea cea mare. Ai sa faci un copilas frumos si cu simtul umorului ca tine. Bafta!
8+
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Pisix, odihna placuta in concediu si sa va intoarceti fericiti cu cei doi BB fix si lix in burtik! Si ia lasa tu gandurile ref la Ungaria, n-o sa ai de ce merge acolo decat tot in concediu!
pentru tine si bb-ici!
Marush stiu ca pentru ca ai reusit vezi doar partea buna a lucrurilor, dar sa nu dezinformam fetele ca in Ungaria ar fi chiar asa de bine, totul depinde de noroc si daca esti acolo, diferenta fata de clinicile din tara este de: conditii, de pret (costul efectiv al fiv-ului), de felul in care esti tratat atat de medici cat si si asistente,nimeni nu contesta profesionalismul lor, dar din pacate procentul de reusita este la fel de mic ca peste tot, despre mediile lor de cultura si embriologi nu ne putem exprima doar in baza unui caz (tu ai fost norocoasa ca din 5 ovocite ai avut cinci embrioni, dar stiu cazuri care din 4-5-6 ovocite au avut doi embrioni.. tot cu icsi), deci..totul depinde de noroc, din pacate..
Nu te supara ca am aratat si partea goala a paharului! Probabil,. daca reuseam si eu, vedeam tot partea plina. burtik
Scuze de off-topic!
toate fetele!
Ioana -the new me! animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
arucs spune:
Ioana,ai dreptate asa este ,nu cred ca trebuie sa dam cu noroi in clinicile din tara noastra doar pentru ca au fost reusite mai multe sau mai putine in alta parte.
De exemplu chiar daca eu am fost pacienta profesorului Marinescu si acum am ales o alta clinica,nu inseamna ca dau cu noroi in spitalul Giulesti.Este optiunea mea si nu cred ca trebuie sa ne incarcam in acest moment cu ganduri negative despre drumul pe care am ales sa mergem.
Sper sa nu se supere cineva pe mine,dar.......cel mai important lucru este sa credem in reusita noastra.
Va pupic pe toate