Azoospermie - cap 17 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Marush ce veste buna! Felicitari! sa stii ca din ce in ce mai multe fete de la voi imi povestesc de Zadori & Co si conditiile de acolo . Azi m-am intalnit la Bios cu Miha2007 si ii lauda, ma bucur ca au rezultate si ca vad atatea la voi.
Ti-am citit si povestea, deci sanse reale sunt si la azoo. Si totusi naturistele nu sunt chiar in van, stie Miki ce stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

arucs care sunt markerii hepatici ??? Cumva sunt aceiasi cu Markerii Virali???? Astia au iesit bine.
Ioana puiule nu vreau sa va povestesc .... decat ca eu il asteptam la salon si el era pe scari (statea ca cershetorii) ca nu a mai avut putere sa urce...M-am dus sa il caut pe dr. ca nu stiam nimic de evolutia biopsiei si atunci l-am gasit pe sotzulake pe scari. Au trecut atatzia ..(nu stiu cum sa ii numesc - in halate albe) si nimeni nu s-a sinchisit de el. Nici macar nu l-au adus la salon!!
A fost prima biopsie facuta de medici din spit. Parhon. Ptr. ei a fost o experienta noua. Ptr. noi traumatizanta. Asta a fost nesansa noastra..
Eee dar a trecut!!! Bine ca am scapat!!!Dar a doua, nu va mai fii nici o data!!
Da,... nu am mai intrat pe la animalutze... Am si uitat!! Scuze!!
pup si noapte buna!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Marush – asa tiptil ne dai o asemenea veste ???? Adica o azogirl ramane gravida si aici nu e party ???!!!
Felicitaaari, sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi si sa ne tii la curent !
Acuma ma apuc sa scormonesc sa aflu toata povestea FIV-ului tau !
Andrutzza – asta e, trebuie sa ne luam soarta in maini si sa incercam sa ofacem mai buna …
Bytzi – sincer pana la urma orice barbat care te iubeste uita de egoism si accepta …dar ce e in sufletul lui ?...
Copilutzu –ti-am mai zis o data ce-s transaminazele da ai uitat baby …
Arucs – tu esti inca un exemplu ca desi sansele par mici …asta nu inseamna ca nu exista
evanescence – stai linistita ca nu as fi venit pana la tine sa ti le dau personal…
Daca te hotarasti, stii unde sa ma cauti
Ella – nu poti sa stii ce e in casa fiecaruia … Eu daca sotul meu ar fi un delasator si nu s-ar implica deloc in tratamente, analize, etc, daca as mai avea varsta si nici nu as sta minunat cu banii nu stiu cum as gandi
Ioana_p76 – stai linistita ca ma uit eu la unguroaice , ca Marush mi-a starnit interesul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

neata si multumesc pentru raspunsuri
saptamana viitoare are sotul programare la dr. si sper ca pana la jumatatea lunii sa fie deja operat.
Ironia sortii: pe fosta iubita a lasat-o gravi si au renuntat la copil. Cativa ani mai tarziu se pune problema donatorului pentru ca el nu mai poate......
La noi e atmosfera relaxata deocamdata, e increzator ca in 3 luni se rezolva problema ca face operatie si totul va fi ok. Dar eu stiu ca operatia asta nu e o garantie, ca pot urma ani de fiv-uri si biopsii, spermograme etc. NU i-am spus pentru ca vreau sa aiba moralul bun la operatie. Si in jurul nostru doar cupluri gravide.....:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Marush!!!!!! Sarcina usoara, dusa pana la capat!!!!!!

In sfarsit s-a dus sotul meu azi sa-si faca analizele. Am obosit cat am asteptat clipa asta. Uffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna dimineata!

Marush felicitari ,sa ai o sarcina usoara si la termen.Si tu esti azoogirl ?ai facut biopsie?poate ne povestesti si noua expierenta voastra
Copilutzu antradevar e traumatizant ce ti s-a antamplat ce sot si-ar mai dori anca o biopsie dupa asa o expierenta,eu ati doresc sa ai parte de un FIV reusit si ai bucuria de ati tine bebelusul an brate.
Arucs la noi analizele nu sant prea bune mai ales FSH (39) acum facem un trat naturist sa vadem daca mai scade FSH caci penultima data al aveam 20 si an iunie avem programare la Damian sa vedem daca ne accepta biopsia ,dar noi vrem sa facem an aceelasi timp cu FIV si daca nu gaseste nimic la biopsie o sa fim pregatiti cu donorul caci la noi sansele sant mult prea mici si pana acum toti dr ne-au zis ca nu avem sanse ,ultima IAD am facuto la Chisinau si dr androlog ne-a spus ca FSH e prea mare (atunci era 20)si nu se va gasi nimic.Eu sper ca trat asta va face si la noi o minune caci chiar nu vreau sa ma gandesc ca vom ajunge iar la donator.
Mikisor
[left]
toate fetele si sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

copilutz, du-te si-ti fa colesterolul si, eventual glicemia (astea le faci dimineata pe nemancate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor eu plec in vacanta, ne vedem peste vreo doua saptamani !

Va doresc numai bine

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, unde? In Mauritius? Si cu FIV-ul ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Pisix vacanta placuta ,sa ai parte de vreme frumoasa si relaxare maxima sa le prieasca la bebei.Te pup si cand vii sa ne dai vesti bune.

Mergi la inceput