Azoospermie - cap 17 -
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Moniland spune:
Fiecare cu norocul ei. Oricum noi facem tot ce putem si cateodata si mai mult.
Tot norocul sa fie de partea noastra indiferent unde alegem sa facem FIV-ul.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
buluna spune:
FETELOR, care aveti "probleme cu barbatii", am si eu, acasa, unul la fel. Merg la FIV in Ungaria. Adica, sper, pt ca inca astept raspuns de doctor, sa-l cunosc si eu ...#351;i el pe mine. Ce proceduri se utilizeaza in cazul nostru? FIV+ICSI #351;i atat? "EU" am concentratie oscilanta: odata 5 mil(asta mai demult), alta data 7.500.000, alta data 5.000 sau 1.000. Cel mai mult la noi in oras(nu am incredere), iar mai putin la TM.
Am vazut ca sunt reusite...ma bucur.
FELICITARI celor care au reusit si HAI LA TREABA cele care nu...
VA PUP. Pa
Moniland spune:
In sfarsit avem rezultatele:
TSH 0,237 (0,27-4,2)
Prolactina 161,3 (86-324)
FSH 2,971 (1,5-12,4)
LH 6,97 (1,7-8,6)
Testosteron 5,9 (2,8-8,0)
Ma asteptam la un FSH mai mic decat valorile normale, dar nicidecum un TSH sub limita. Acum ma panichez ca sunt probleme cu tiroida. Pana acum nu au fost.
Fetelor expertelor, ce parere aveti?
anastacia spune:
Fetelor,ati auzit pe cineva sa faca fiv cu rezultat la spermograma oligoastenospermie (nu severa ,nu usoara)atat scrie.
Dr mi-a zis ca nu e grav .a luat tratament cu vit e si cartilagiu de rechin
Poate sunt eu ,dar in continuare sustine ca e bine spermograma ,ca se poate face.
Mie mi se pare tratamentul apa de ploaie.
sunt disperata ,poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns,ca nu am gasit pe nicaieri scris ceva .fetele
Alina1974 spune:
ANASTACIA ; DA-I SOTULUI TRIBULLUS TERRESTRIS+ZINC CITE 3 TABLETE PE ZII DIN FIECARE , SI DUPA 3 LUNI DE TRATAMENT NO SA ITI VINA SA CREZI CIND O SA REPETATI SPERMOGRAMA.
Balcan Alina
Alina1974 spune:
APROPO NOI AM REPETAT SPERMOGRAMA LA 1 LUNA JUMATATE SI A FOST SUPER OK NU NE-A VENIT SA CREDEM . TABLETELE LE GASESTI LA PLAFAR.
Balcan Alina
Moniland spune:
Anastacia, atata timp cat se gasesc spermatozoizi viabili se poate face FIV. In cazul oligoastenospermie sigur sunt mai multi de 10. Ai nevoie de atatea gigei cate ovocite vei avea tu (5-10). Bafta!
anastacia spune:
Alina ,multumesc de raspuns dar eu sunt deja in a 5 azi de stimulare ,deci de unde 3 luni?Dar m-a linistit Moniland.Gigei viabili sunt ,singura problema mi-a zis dr este la nu stiu ce test (jumatate de ora si o ora) de la recoltare decedau cam multi
.stiti si voi cum e cu dr ,am imbatranit de cand umblu pe la usa lor si am impresia ca toti sunt facuti de o mama sa ne jecmaneasca de bani
sau poate sunt eu paranoica?.
offf,parca mi-a mai revenit inima la loc un pic
Oricum, multumesc Moniland din sufletla toate fetele
nusy spune:
Fetelor,din pacate,eu trebuie sa reiau lupta...sarcina mea s-a oprit din evolutie la 6 saptamani(adica in urma cu 3 sapt.).Motivul...embrionul pe care l-am avut a dat de bine,probabil,la mine in burtica si s-a gandit sa se divizeze,sa iasa gemeni identici..din pacate n-a rezistat divizarii si,desi a format 2 vezicule viteline,el s-a oprit in evolutie...Asta este,n-am cu cine sa ma bat...maine sunt programata la chiuretaj,in spital,pentru ca exista risc de complicatii la sarcinile oprite in evolutie.Voi sta internata 2 zile si mi-e o frica de mor de chiuretaj...
Va pup pe toate,multa bafta si sa auzim doar vesti bune!
Nusy
nicoma spune:
nusy, imi pare nespus de rau! chiar m-am bucurat pt. tine! viata e asa shitfull cateodata! mult, mult curaj!