Azoospermie - cap 17 -
Raspunsuri - Pagina 14
andrutzza spune:
buna fetelor
eu nu am mai scris dar am citit in fiecare zi mesajele voastre. siguranta pisix o sa reusesti cu bebelix si bebefix. Doamne Ajuta. m-a impresionat pana la lacrimi ce ati scris si mi-am adus aminte si de drama noastra. noi am avut aceleasi reactii la aflarea vestii legata de infertiliate iar peste 3 luni se implineste si la noi 1 an.au fost nopti intregi in care sotul meu se trezea noapte , statea pe marginea patului cu capul in maini si plangeaaaaa....of.incercam sa-l linistesc dar eram sfasiata.ii spuneam ca suntem niste luptatori,ca am trecut prin atatea si ca vom reusi si de data asta. el spunea sa divortam, ca eu merit sa am un copil dar daca nu pot cu el, sa-l am cu altcineva. va inchipuiti ce simteam???.apo a trecut la faza cu donatorul. imi spunea sa stau linistita ca oricum o sa am un bebe indiferent prin ce forma. apoi am refacut spermograma, a iesit ceva mai buna si acum trecem printr-o perioada ceva mai linistita din acest punct de vedere. ca un paradox, aproape toti cunoscutii nostri asteapta bebei....ne bucuram pentru ei si speram sa vina candva si al nostru....desi este putin greu sa vezi toate prietenele tale cu burticaaaa....asteptam si speram ca Dumnezeu sa nu ne uite.va pup.
bytzi spune:
Mai fetelor m-ati speriat cat ati scris, dar sa stiti ca ami place
Pisix puiule , f bine ca faci nani sa se prinda puiutii si sa fie bine Dalailana antradevar e foarte greu sa accepti donatorul si eu am facut 4 IAD la mine sotul a acceptat mai usor asa tind sa cred sau nu mi-a aratat cat ai este de greu ,dar mie mi-a destul de greu nu ati spun cat sufeream dupa ce faceam IA si cand ieseam din cabinet si al vedeam cum ma asteapta mi se rupea sufletul plus ca nu ami anchipuiam daca reuseam cum as fi reactionat daca m-as fi bucurat la fel de mult.Nu stii cat m-am bucurat pt Pisix ca a ajuns macar pana aici si sper sa aiba marea bucurie sa auda ca au un copilas al lor ,rodul iubirii lor.Acum datorita fetelor de aici m-am informat mai bine si ne-am hotarat sa ancercam poate ne va face si noua o biopsie si sa gasim ceva acolo. si e bine sa ancerci totul sa aveti un copilas al vostru si apoi sa te gandesti la donator caci sa stii ca e dureros
bytzi spune:
Dalailana si niciodata sa nu ai propui tu donatorul ,daca doctorul ati va zice sa recurgi la donator epuizand toate metodele care v-ar putea ajuta sa aveti copilasul vostru ,atunci lasa-i timp sa mediteze sa se obisnuiasca cu ideea si atunci daca te iubeste si nu este egoist ati va propune el asta.
Merita sa ancercati totul sa fiti ampacati sufleteste.Uite la mine sotul nu zice nimic i-am zis ca am facut programare la alti dr,i-am dat trat naturist ,l-am trimis sa-si repete analizele si daca ne accepta vom face si biopsie ,eu ami doresc cu adevarat un copilas al nostru si cred ca si el asi doreste enorm caci face tot ce tine de asta.ici si sper ca nu te-am suparat
copilutzu spune:
Da , iyoana, Pisix cred eu ca au iesit bine analizele..
Le insir mai jos pe cele care nu sunt in “intervalul de referinta”
Coagulare:
Fibrogen 671.2 interv. de ref. : 200-400 (acesta ma ingrijoreaza!!!!)
Biochimie:
Uree serica 16.05 mg/dl interv. de ref. 16.7-45.9
Creatinina serica 0.49 mg/dl interv. de ref. 0.5-1.3
Alanin aminotransferaza (ALT/GPT) 76 U/L int. de ref. 7-33 ( aceasta ma ingrizoreaza !!!!)
Am mai intrebat o data de hormonale si mi-au spus fetele ca sunt bune.
Hormonale:
Estadiol II : 41.43 /12.53-165.5
Prolactina II :281.6 / 127-637
FSH : 4.26 /3.5-12.5
LH :5.74 2.4-12.6
Restul analizelor sunt in limitele intervalului de referinta
pisix somnic usor !!! (tustrei) Ca face bine la BBlushi !!!
Dalailana ptr. mine nu este delicate intrebarea…. De 19 ani ne toot framantam si ….
Acum "n" ani in urma am fost batjocoriti, luati la misto... ni-se radea in nas de asistente si uni medici( nu vreau sa dau nume)....
Am ajuns la donator .
Vb. ta nu intineresc!!! La fiecare aniversare in loc sa ma bucur , oftez .. ca a mai trecut un an, ca am albit de tot, ca mi-e teama …
Sotul nu mai vrea medicamente, nici macar naturiste ( le ascunde pe sub pat), nu mai vrea spermograme , biopsii .
Iti povestesc cu lacrimi in ochi ca a fost luat in batjocora cand a facut biopsia.(i-a facut-o fara anestezie.... cu batjocora de rigoare...)
Stiu si i-am explicat ca s-au schimbat multe.. Dar prea tarziu ptr. el. A fost groaznic!!! Il cred si il inteleg de ce nu mai vrea.
Va repet asta a fost acum "n" ani in urma. In prezent totul s-a schimbat...IN BINE!!
Si cum bine zicea pisix este vb. si de efortul financiar pe care il faci.
Noi am facut creditutz ptr. FIV-uletz si tin de banishori astia cu dintzi , ptr. ca nu mai am o a doua sansa... Nici nu vreau sa ma gandesc la un esec...Bbbbrrr!!
Asa ca facei ce credeti voi ca este mai bine!!!
Pisix eu sunt asa de disperata ca as face si cu ovule donate. Am luat in calcul si varianta asta pana sa imi fac analizele hormonale.
Si binenteles sotul a fost cu ideea donorului.
ioana_76 iarta-ma ca nu prea mai tine baba minte!!! voi ce plan de viitor aveti ??? Pup animalutze fruuumoooaaseeee !!!!!
Fetele stiu ca v-am mai scris analizele mele …. Dar ce ziceti de cele scrise cu rosu??? Vi-se par mari rau transaminazele????
Si ce reprezinta Fibriogen-ul???
Poate reusesc si eu maine dimi. sa beau un ceiuc cu voi ca la cafea am renuntat.
Mai am sa las tzigarushele si gataa sunt ca noua!!
Va puup si va imbratzisez pe toate cu gradinareasa noastra sefa in frunte!!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
arucs spune:
BYTZI,PARCA MA VAD PE MINE IN POVESTEA TA.
Daca analizele sotului tau sunt bune sa stii ca ai mari sanse la biopsie.Sotul meu a hotarat sa faca biopsia chiar daca i-au spus ca sunt sanse minime,deoarece nu se stie de ce este azoo.
Asa ca incercati si o biopsie.Toata "distractia"costa 500 euro si daca gaseste ceva mai dati pentru congelare cam 200.si o
arucs spune:
Copilutz s-o luam pe rand:Transaminazele mari reprezinta un ficat gras.Nu stiu cum ai colesterolul dar daca este la limita superioara este clar o afectiune hepatica.Nu vreau sa te sperii dar cum ti-au iesit markerii hepatici?Daca sunt in valori normale atunci nu este hepatita ci asa cum ti-am spus un ficat gras,deci treci la regim cat mai dietetic.
Fibrinogenul marit indica un proces inflamator, sa nu ai vreo carie dentara sau o alta infectie .
evanescence spune:
pisixiti multumesc mult pt
oferta ta generoasa,dar esti cam departe,eu si
sotul ne-am uitat pe harta
si doamne fereste mai ai tu nevoie de ele....
oricum sa iti dea Dumnezeu sanatate si tot ce iti doresti
o sa va tin la curent si va pup
in asteptarea unui ingeras
Marush spune:
Buna seara ,
sper ca va mai amintiti de noi....avem vesti proaspete aici pe pagina http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118396&whichpage=19
Va doresc din suflet bafta si sa nu va pierdeti speranta!
ps:poate imi schimba si mie cineva "statusul" pe prima pagina-Multumesc!
!
ella28 spune:
Offf...imi era teama de momentul in care vom vorbi despre "donator". Stiti...problema de acceptare este la mine. Eu vreau sa am un copil cu sotul meu. El este alesul, vreau sa am satisfactia sa-i zic lu' ala micu' cand face boroboate ca seamana cu taica-su' nu cu premianta de mine! Deci daca existe sanse sa-l aveti pe al vostru, fa tot posibilul, eu zic sa nu te gandesti deloc la varianta donator decat dupa ce elimini niste etape.
E adevarat ca am certitudinea ca si el ar face la fel daca eu as fi cea cu probleme. Atunci cand incepusem sa "lucram" pentru bebe, am avut o perioada fff grea cu un program infernal la job, cu o sefa nebuna, cu mama in spital si cu o posibila afectiune de tiroida la mine. Si nu iesea bb. Si vreo 8 luni am trait amandoi cu impresia ca EU sunt de vina. Si ma incuraja si era tandru si cald. Fara niciun repros. Si la FIV , culmea, la sotul meu au gasit spermatozoizi chiar si mobili dar eu am avut un singur ovul. Deci ...ma consider principala vinovata a esecului la FIV1. Deci nu-l invinovati pe el, nu se stie cum se intoarce roata. Ce conteaza este ca VOI sa aveti o relatie ok. Sa fiti sanatosi, sa va iubiti si sa luptati impreuna. Copilul va aparea, avem multa dragoste de oferit, daca putem iubi pisici, catei, flori de ce nu ne-am gandi ca putem iubi si un sufletel obtinut prin infiere, donator ...ce mai conteaza??? Cred ca in lupta pentru bebe multe relatii se schimba sau chiar se destrama. E fff delicata problema dar trebuie mult tact si rabdare.
Si recunosc ca nu am si problema materiala, imi dau seama ce greu e pentru cei care fac credite pentru asta si ca e un stres suplimentar.
Pisix sa ai grija de tine, incearca sa ai un program relaxant, fara eforturi!
Miki, Copilutzu, Arucs, Ioanele , Anes, Nusy , Dalailana si toate celelalte
ioana_p76 spune:
MARUSH iti spun FELICITARI din tot sufletul si la acest capitol, ca de aici te stiu.
SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!
Te-am intrebat si la fiv in Ungaria, ce valori ati avut la spermograma acum la punctie? Si mai am o intrebare, ati facut ICSI?
Aa, si cat mai costa pen-ul de gonal f, ca mi-e ca am cam dezinformat fetele, am zis ca pen-ul de 450 unitati e cam 200E, dar parca totusi era mai ieftin decat in Ro?
Copilutzu off..prin cate ati trecut si voi...si cum sa-i faca biopsia fara anestezie???!!! ce doctori mai avem..
Iti doresc din tot sufletul ca aceasta incercare pe care o veti face sa fie cea norocoasa!
Si nici nu ai ce sa tii minte despre mine, pentru ca momentan nu mai am nici un plan, asteptam sa vedem daca apar imbunatatiri in urma operatiei de varicocel si apoi..'om mai vedea..dar anul asta nu facem nimic decat de placere
Te si si Perlutza! (n-ai mai scris la subiectul cu animalutele..)
Pisix, BBlix si BBfix cate un pentru fiecare!
Referitor la donator, noi nu ne-am pus problema si sincer, parca nici nu as vrea..doar daca el ar vrea si ar reusi sa ma convinga. Dar deocamdata nu vorbim despre asta, eu cred ca trebuie sa credem in sansa noastra si vom vedea ce va fi.
Si atata vreme cat stiu ca se poate sa am copilul sotului meu, chiar daca sunt putine sanse, nu as incerca cu donator.
Va pe toate cu drag!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!