Azoospermie - cap 17 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

nucutza - e de la progesteron care provoaca somn ...
Da am inceput sa ma obisnuiesc cu vuietul avioanelor ca si cu un zgomot firesc de fond
Parca ma adoarme, chiar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
Originally posted by pisix
Ioana _ p76 – nu am inteles …in Ungaria e 200 eur o fiola ???!!!

Nu o fiola, un pen de 450 u, o fiola are 75 de unitati.

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

ioana ziceai de o intalnire la o cafea: treceti-ma si pe mine pe lista!
Am o intrebare si sper sa nu aruncati cu rosii in mine: cat credit le acordati sotilor vostri? adica in momentul de fata ma gandesc serios la varianta cu donator daca intr-un an nu se intampla cu sotul meu........ eu nu intineresc si risc sa am eu probleme mai incolo cu sarcina.
Decat sa nu am copii deloc, mai bine ii am cu un donator.... e tare trist ce scriu.......
Daca intrebarea e prea delicata nu imi raspundeti va rog.

Mergi la inceput

Ioana _ p76- paitot mai convenabil e la noi; in ungaria e cantitatea de 6 ori mai mare si pretul e 200 eur ( =740 ron).
Ori 6 fiole de 75u ar costa 438 ron (si nici nu se pune problema portionatului)
Dalailana – nu e nefiresc sa ai astfel de probleme …Depinde de cat de important e pt tine sa fie copilul biologic al sotului,depinde de varsta ta, de cate incercari de FIV iti permit finantele sa faci, de cat de sanatoasa esti si cum te impacteaza pe tine tratamentele, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

DALAILANA,intrebarea ta nu este delicata.
referitor la naturiste,dupa ce am luat o gramada,adica sotul,si am vazut ca nu este nici o rezolvare,cu acordul sotului am facut doua IAD.Acum dupa ce am gasit gigei la biopsie,ma gandesc ca poate DD nu a vrut sa raman gravida cu donator,pentru ca sunt sanse sa avem nostru.
morala-fa tot ce este omeneste posibil pana epuizezi toate solutiile si apoi gandestete la donator.
Pisix,stiu ca nu este usor prin ce treci si sunt convinsa ca si eu voi fi varza,dar daca nu ne sustinem,unde ajungem?????????????

Mergi la inceput

Dalailana – stii ce ma gandeam ? Da daca problema ar fi fost la mine ? Da daca sotul meu mi-ar fi spus la un moment-dat <Cat credit sa-ti mai accord ?... hai ca pierdem timpul, hai sa luam ovulele altei femei> ?...
Vezi care sunt si sentimentele sotului fata de asta si apoi hotarati voi
Arucs – draguta de tine,normal ca ne incurajam ca asa ne e mai usor si eu iti multumesc; cert este faptul ca uneori cu toate incurajarile tot o mai iei putin prin balarii (ai vazut la mine) si te-apuca toate gandurile negative din lume …

Mergi la inceput

DALAILANA,are dreptate Pisix,oare nu trebuie sa ne gandim si la sentimentele lor?Eu am innebunit cand am vazut azoo.dar am fost alaturi de sotul meu clipa de clipa.cand el urla prin casa si plangea,eu incercam sa fac haz de necaz chiar daca-mi venea si mie sa urlu.
cand ne-a dat rezultatul de la biopsie,am inceput amandoi sa plangem, asa ca .....mai gandestete.Sa nu distrugi relatia voastra cu asemenea cuvinte.Dar este dreptul tau sa alegi ce vrei sa faci.

Mergi la inceput

arucs - mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau ...

Exact acelasi lucru s-a intamplat si in familia noastra. Numai eu stiu de cate ori am plans in hohote pe furis, iar fata de el am arborat mereu acea mina optimista si repetam cu convingere < E problema noastra si o vom rezolva impreuna !>

Sunt convinsa ca daca problema ar fi fost la mine, si el ar fi procedat la fel. Asa ca am facut un pact si de ceva timp nu mai are voie sa mai spuna "din cauza mea" ci o consideram o problema comuna.

Apropos, e aprilie si mi-am dat seama ca se implinesc doi ani de la acel crunt diagnostic. Uuuf

Mergi la inceput

DA,asa este sau mai bine zis asa trebuie sa fie-o problema comuna peste care trebuie sa trecem si mai ales sa avem si rezultate.
Asa cum am si pentru alte probleme am gasit o rezolvare sunt sigura ca o sa reusim si acum.
doar stiti cum se spune:ORICE PROBLEMA ARE O REZOLVARE PE ACEASTA LUME,MAI PUTIN MOARTEA.
deci hai sa alungam gandurile negre,sa fim optimiste si mai ales sa ne gandim ca de acolo de sus cineva ne iubeste si o sa aiba grija si de noi.
uite asa o sa fim cat de curand si frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

pisix: da e problema comuna, e a noastra, dar cat? sunt convinsa ca la un moment dat pana si telefonul pentru programarea unei spermograme devine un calvar....... ( deja pe mine ma afecteaza)

daca ar fi problema mea probabil ca as renunta la perpetuarea genelor mele si as decide folosirea ovulelor unei alte femei cand varsta noastra ca parinti ar trece pragul acela la care nu mai este comfortabil pentru un copil sa spuna ca ii esti parinte ci mai degraba bunic. adica in mintea mea varsta limita superioara de concepere ar fi vreo 40 pe la barbati si vreo 35 la femei. Adica nu as fi atat de egoista sa il las fara bucuria unui copil in viata lui daca el poate sa conceapa. (nu discutam aici despre adoptie care e alta varianta)
I-am pus problema mai in gluma, mai in serios, si e de acord ca viata fara copii nu are sens: mai bine ai altuia decat deloc. Probabil ca bucuria de a avea un copil si de a-l creste va fi atat de mare incat nu va conta al cui e: e al nostru.
Am cunoscut batrani fara copii: imi pareau seci, neimpliniti, inutili. Cred ca durerea e mai mare sa ajungi asa decat sa cresti copilul altuia.

Mergi la inceput