Azoospermie - cap 17 -
Raspunsuri - Pagina 12
evanescence spune:
Medicul ne-a recomandat sa incercam un tratament cu Gonal macar 6 sapt ceea ce inseamna 12 fiole(vreo.900 RON) normal ar trebui vreo 3 luni deci va inchipuiti cat costa 1700 RON si ca ar fi pulbere care trebuie amestecata cu solutie si se face subcutanat de 2 ori pe sapt,si el colaboreaza cu o farmacie si ne-a spus ca doar de acolo putem sa luam cand ne va face reteta....pt ca nu am avut bani si urmeaza sa revenim pt.reteta numai daca facem imprumut...
stiti cum sunt si medicii astia toti vor sa faca profit chiar si dupa urma unora ca noi care abia am facut rost de bani pt spermograma si consultatie si drum,si am si spus sotului cand
o sa-i faca reteta sa intrebe cat costa si daca e prea mult sa ne recomande o varianta mai ieftina,dar nici nu a vrut sa auda a zis ca
doar Gonal ar fi bun pt.el...deci nu stim ce sa
facem suntem foarte dezamagiti am sperat mult ca o sa se rezolve
am fost si la medicul asta bun si tot degeaba
Scuze ca m-am intins asa mult dar trebuie sa ma descarc si eu
Va multumesc mult ca m-ati ascultat si pe mine cu toate ca
nu suntem AZOO ci doar OLIGO si va doresc succes
O sa ma interesez totusi si de pregnyl daca e asa ieftin
in asteptarea unui ingeras
pisix spune:
Evinescance – eu zic sa mai mergi si la un alt medic si sa ii expui problema; sa ii spui ca e o problema dpdv financiar si sa intrebi daca diferenta de eficienta intre cele doua medicamente e atat de evidenta. Si atunci vei putea lua o decizie linistita…
Bitzy – multumesc draga mea !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !
bytzi spune:
Buna dimineata fetelor!
ce mai faceti ,unde ati plecat vreau si eu cu voihaideti sa mai animam un pic subiectul ,ami placea enorm de voi cand plutea optimismul pe aici si visam la ce e mai frumos.Va si va doresc o zi frumoasa.
pisix spune:
bytzi - ai dreptate
Dar eu sufar de somnuri profunde si dorm de rup, miki e intr-o perioada cu lene la scris, nusy doarme si mai si ...si iata ca s-a cam linistit treaba pe aici . Momentan.
Da asta inseamna ca restul fetele trebuie sa compenseze cu vesti
Buna dimineaaaataaa, haideti la cafelutaaaa
PisiX,
Cel mai tare film !
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
As contribui si eu cu vesti la animarea subiectului, dar nu am..dar vin cu voi la cafeluta! Ar fi frumos sa ne intalnim toate candva la cafeluta reala, nu virtuala!
Evanescence, referitor la gonal-f, este diferit de pregnyl, gonalul contine FSH iar pregnyl-ul contine hormon de sarcina, uite daca vrei un link despre gonal f. www.fertilitylifelines.com/serono/products/gonalf/pen/prescribing.jsp" target="_blank">AICI
Gonalul stiu ca se face subcutanat, dar cine stie, poate la barbati s-o face intramuscular, desi n-as prea crede, pentru ca acul care este impreuna cu seringa, este foarte mic, pt inj. subuctanate.
Costul unui pen de gonal de 450 in Ungaria era daca imi aduc bine aminte in jur de 200 E si e avantajos in cazul in care nu faci doze fixe, cum ar fi o seringa de 75 si faci de ex 115, caz in care ar trebui ca o parte din seringa nefolosita sa se piarda. Dar mai mergeti, vorba fetelor, sa aflati parerea si a altui medic.
toate fetele!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
evanescence spune:
Intradevar am vazut ca nu este gonal ca si pregnyl,dar pentru spermatogeneze se recomanda folosirea amandurora,asa am vazut cam peste tot scrie si in prospect la gonal ca se recomanda combinarea cu HCG.Gonal este ca metrodin sau puregon dar la astia nu am gasit pretul dar m-as indoi sa fie mai ieftin,poate foarte putin,totusi ma interesez de un alt medic sa vad ce zice.....
Va pupici
in asteptarea unui ingeras
arucs spune:
fetele,unde sunteti?Pentru ca sunt acasa din cauza unei gripe urate am putut sa intru si eu asa matinal.
Deci,nu vreau sa supar pe nimeni insa in tratamentele naturiste nu prea mai cred.De ce?Si noi am incercat cam tot ce se putea,am dat bani grei,insa fara rezultat.
Asa ca am luat taurul de coarne am mers si am facut toate analizele si am trecut la fapte,asa cum unele dintre voi stiti.L-am luat de mana pe sotul meu si am mers la biopsie unde am si gasit gigei si acum ne pregatim de marea provocare ...FIV.
Cat am incercat tot felul de tratamente nu am obtinut decat dezamagiri si pareri de rau.
Asa ca daca puteti, trceti direct la lucruri serioase,nu va pierdeti timpul si banutii.
arucs spune:
PISIX,nu-mi place ca te gandesti deja la o alta clinica.Te rog fii optimista si ai sa vezi ca reusesti.Nu pot sa cred ca tu nu stii de gandirea pozitiva,deci......o sa fie bb
pupici multi si o
nucutza spune:
Mai pisix, mamica de beba fix si bebe lix, daca tu tragi la aghioase cu avioanele astea de fac scandal de dimineata, io zic ca-i de biiiine!
pisix spune:
Ioana _ p76 – nu am inteles …in Ungaria e 200 eur o fiola ???!!!
Evanescence – draga mea, daca pana la urma veti decide sa faceti tratament cu Gonal, eu am verificat …mai am 4 fiole pe care mi-ar placea sa ti le pot oferi cadou.
Arucs – te inteleg perfect insa ..repet, daca azoo e cauzata de obstructie, nici nu aveai ce rezultate sa vezi. Dar cu siguranta a imbunatatit calitatea spermatozoizilor si gandeste-te ca poate faptul ca voi ati gasit ceva ok la bio se datoreaza si tratamentelor naturiste.
Nu se stie … Fetelor noi trebuie sa intelegem ca la Azoo nu se pot intampla chiar minuni si dintr-o data situatia sa se schimbe radical, dar cu naturiste ne putem mari sansele. Eu cred cu toata inima in ele (la bio nr 1 dupa o cura cu Maca am avut spermatozoizi, dupa bio nr 2 cand nu mai luase nimic a iesit varza…)
Arucs – dadadaaaa, stiu teoria. Lasa ca o sa vezi tu cum e cu gandirea pozitiva, puisor
Ai grija de tine ca vad la la subiectul nostru gripa se transmite virtual
miki -
PisiX,
Cel mai tare film !