Mamici de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
alina_anto spune:
dordia Incearca sa stai cat mai linistita azi ! te pup
Simonacip Asa este, ai dreptate, tot raul spre bine, nu? Astept sa mergem maine la kidex si poate gasim ceva acolo. Cu toate ca am deja contractii numai gandindu-ma la aglomeratia de acolo... Nu stiu cat o sa rezist sa ma plimb... Poate ne vedem pe acolo ! O sa fiu foarte atenta! In ceea ce priveste curatenia, las-o mai usor...stiu ca e greu sa fii inactiva, pt ca si eu sunt o fire energica, dar..stii si tu ca este spre binele tau si al lui bebe sa stai cat mai cuminte.. Nu are cine sa te ajute la curatenie? Eu deja am vorbit cu o prietena si o astept saptamana viitoare sa ma ajute la spalat de geamuri, calcat rufe etc..
Laura Iata ce notite mi-am luat eu ieri de la prietena cu bebe de 3 saptamani: In primul rand ne trebuie un ajutor (mama, soacra, sora, sot....cine ce are). Apoi e nevoie sa fim cat mai linistite si relaxate psihic! E foarte important!!
In aceste prime saptamani ei i-au trebuit zilnic urmatoarele:
-Bephanten unguent (ea il foloseste si pt sani!)
-comprese sterile (a cumparat 10 pachete)
-ser fiziologic (de la Gilbert-sunt fiole din plastic)- se sterge zilnic pe fata-la ochi, gurita..
-batista bebelusului. Aici m-a convins! In loc de pompita obisnuita pt nasuc, exista un furtunel care se adapteaza la aspirator si care este comp[let inofensiv pt bebe, dar foarte eficient!! Am asistat ieri efectiv la curatarea nasucului si eu, care eram impotriva acestei metode ma declar pe deplin convinsa! Bebe a stat linistit, iar mucisorii au iesit fara probleme.. Acum, bineinteles ca trebuie verificata si puterea aspiratorului..
-lingurita cu capat de silicon (pt diverse medicamente)
-sab-simplex (pt colici-se da inainte de fiecare masa)
-ceai de chimen si anason (pt stimularea lactatiei)
-termometru de camera (si de cadita- mai ales pt mamicile incepatoare..)
-servetele umede (ea mi-a spus ca cele de la Nivea nu il irita, pe cand cele de la pampers da)
-sampon pt par si corp
-crema de fata (p ca pielea se usuca foarte usor la bebei, dar si pt eventualele zgarieturi pe care si le fac cu unghiutele)
-muuuulte prosoape
-o galetusa cu care sa aduci apa in cadita
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina 32+ SARA-MARIA
DanaH spune:
La Multi Ani, Mihaser!!! Sa fiti sanatosi si tu si bebe si sa ai o nastere usoara!
Dana 35s
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Multumesc pentru voturile pozelor mele. Nu-s eu chiar meseriasa, dar pe unde plec am mereu aparatul cu mine, copilului i-am facut poze chiar din prima zi si deja s-au strins cativa giga de poze si filmulete.
Inainte de aparatul digital faceam pe hartie si era un chin, schimbat filme, dus poze la facut...Cand m-am vazut libera cu asta digital am tras la greu poze.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
unde gasim poza?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
alina_anto spune:
cleo Se poate comanda la ikea??
Alina 32+ SARA-MARIA
gabitzam spune:
Anca, am dat linkurile pe pagina 5 din capitolul acesta.
Alina_anto, eu folosesc batista bebelusului de cand avea Andrei vreo 7-8 luni si sunt multumita de ea. Acum isi baga Andrei singur mustiucul ala in nasuc. Nu conteaza foarte tare puterea aspiratorului, ca nu trage mucisorii cu puterea aspiratorului ci prin intermediul aspiratorului. Puterea cu care trage este destul de mica, l-am incercat eu pe mine, la un adult de-abia misca ceva. Si aspiratorul meu e f. puternic, are 2200 kw.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
ALINA iti raspund eu .Nu poti comanda de la Ikea si sa-ti aduca aacasa ca am sunat eu sa intreb!!!
Poze
Andreea 30+ in asteptare de un ingeras: Eric
alina_anto spune:
Andreea,si eu stiam la fel..
Alina 32+ SARA-MARIA
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Mi-e mai simplu sa-ti dau linkurile Vezi aici pe www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">pagina 7, poza "A venit primavara", este ultima de pe randul intai. Alegi nota din lista si apesi pe butonul ">". La fel pe www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=8" target="_blank">pagina 9, poza "Bucurie", ultima de pe randul doi, cea cu Andrei si sotul meu razand.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
am votat puiutul
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Lorich spune:
Alina mersi pentru listutza Eu apreciez mult listele astea facute "din experienta" cuiva.
Lori 30+ asteptand un bebe Robert
socrate spune:
Mihaser La multi Ani un bebe sanatos, nastere usoara.
Sigur nu voi servi Kidex, tocmai am miscat un pic prin casa si ma simt ca dupa un maraton. Este foarte iritant. Ma simt rau si ametita. Asta pe langa contractii. Cat despre curatenie, eu am o doamna care vine si face asta odata la 2 saptamani. Nu mai pot sa fac mare lucru.
Cu mancarea e din ce in ce mai rau. Mi-e greata si daca mananc si daca nu mananc. Plus nu mai am nici o pofta sau inspiratie.
Deci nu stiu ce sa fac de mancare, pentru ca habar nu am ce as manca.Azi nu se prezinta o zi vesela...dar asta e, trece.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 34+