Mamici de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaser spune:
Neata burticilor!
Azi dau de baut..fara cofeina si alcool ptr toata lumea!
Suntem in 28, iar eu sunt de fix 28!
Alina multumesc pentru urari!
Cleo multumesc pentru urari si sper sa se si implineasca...Cu Cristian am avut mare noroc...a fost un bebe super linistit! Nici nu am simtit ca am copil...mai ales ca mai mult sotul se trezea noaptea , iar toti dintisoarii i-au dat cand eram pe la mama si se ocupa ea de el.
Io mama denaturata...ce sa mai! Dar cred ca o sa-mi scot parleala cu Eli...ca ea e mai activa!
Getutza imi pare rau ca nu ai putut sa te hranesti cum trebuie...si eu am avut aceeasi problema la inceput...e super nasol sa nu poti sa papi! Dar stai linistita ca bebe o sa fie ok..mai ales ca il nasti aproape de termen..nu cu mult inainte.
Nici eu nu ma gandeam sa ne intalnim ca noi pe la ora 17 plecam din Timi si avem emotii sa nu prindem la vama multa lume...Ti-am spus doar ca o sa ne gandim la voi cand trecem prin Arad sa va transmitem energia noastra pozitiva!
Fetele va pup! Garmastan am comandat pe net de la eFarma...sper sa-mi ajunga coletul!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
gabitzam spune:
Mihaser, la multi ani fericiti!!!
Sa fii sanatoasa, sa ai parte de o nastere usoara si un bebelus perfect!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Magnetism79 spune:
La Multi Ani Mihaser!!! Sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi si sa te bucuri de copii.
Pupici
emycor spune:
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! mihaser sa fi fericita si iubita, sa ai un bb sanatos si voinic!
fetelor, am ublat ieri prin farmacii sa imi iau garmastan......si nu am gasit nicaieri....cica nu se mai fabrica si sa folosesc bepanthen care e la fel de bun
emycor32+
dordia2000 spune:
Buna fetelor!
Mihaser... si tot ce iti doresti!!!
Emycor....garmastan in Bucuresti se gaseste dar datorita faptului ca e cam scump...farmaciile nu isi fac stoc si sunt relativ putine farmacii care sa aiba. Eu am rugat o prietena sa imi caute si mi-a gasit la 30 ron tubul acum 2 zile. Am luat 2 tuburi. IAr faptul ca bepanthenul e la fel...ma indoiesc. Asta ca sa nu mai cauti si sa le faci lor vanzare.
Fetelor....mie mi-a fost asa rau aseara...m-a luat cu tremurici si cu greatza....de nu mai stiam ce sa fac. Am crezut ca e de foame ca nu prea mancasem...si am baut o cana de lapte cu o felie de paine si mai rau m-a luat... Eram singurica cu Stefan iar Doru era pe drum. Intr-un final m-a mai lasat si am adormit asa rau...incat m-a sculat Doru pe la 23.00 sa culcam copilul. Asa rau mi-a fost ca nici nu am auzit ca Stefan a vb cu mine, mi-a dat jucarii, m-a sters pe fata cu prosop ud...si eu eram lemn tanase.
DAr a trecut, azi ma simt mai bine...si sper sa nu ma mai ia greata aia ca tare rea a fost.
Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Lorich spune:
Neata!
Mihaser la multi ani mamicule, sa ai parte de multe bucurii, o nastere usoara si un bebic sanatos si mancacios!
SilviaPop imi pare rau ca vestile nu-s asa grozave, sper sa reusesti sa nu te mai stresezi, din moment ce e posibil ca stresul sa fie vinovatul. Uite un si ma rog ca totul sa fie absolut perfect!
Linkul o sa-l vizionez acasa, aici avem restrictie pt youtube... deja imi imaginez ce-i in filmuletul ala.
Andreap multumim de info despre targ!
Lori 30+ asteptand un bebe Robert
DanaH spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Mi-e mai simplu sa-ti dau linkurile Vezi aici pe www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">pagina 7, poza "A venit primavara", este ultima de pe randul intai. Alegi nota din lista si apesi pe butonul ">". La fel pe www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=8" target="_blank">pagina 9, poza "Bucurie", ultima de pe randul doi, cea cu Andrei si sotul meu razand.
Gabitza, am votat si eu! sunt tare faine pozele!
Dana 35s
gabitzam spune:
Multumesc pentru voturile pozelor mele. Nu-s eu chiar meseriasa, dar pe unde plec am mereu aparatul cu mine, copilului i-am facut poze chiar din prima zi si deja s-au strins cativa giga de poze si filmulete.
Inainte de aparatul digital faceam pe hartie si era un chin, schimbat filme, dus poze la facut...Cand m-am vazut libera cu asta digital am tras la greu poze.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
MIHASER LA MULTI ANI!!!!SANATATE SI TOT CE_TI DORESTI MAI ALES UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS!!!!!!!!!!!
Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric
ancadragoman spune:
Intre garmastan si bepanten ester diferenta ...eu am luast garmastan de la baby expo can a fost ultima data cu 16 ron.
Asa ca va puteti aproviziona de acolo
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani