Mamici de mai-iunie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Mi-e mai simplu sa-ti dau linkurile Vezi aici pe www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">pagina 7, poza "A venit primavara", este ultima de pe randul intai. Alegi nota din lista si apesi pe butonul ">". La fel pe www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=8" target="_blank">pagina 9, poza "Bucurie", ultima de pe randul doi, cea cu Andrei si sotul meu razand.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Votat pe bune. Sunt super misto pozicile.
Baiat frumos ai!

Laurita 32+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Acum ne-am intors de la ikea si sunt tare dezamagita... Momentan nu mai au patutul pe care il vrem, vine abia peste 2 sapt...asa ca nu am luat nici dulapior, nici comoda...oooffff....
Am luat doar o lenjerie +aparatoare si un set de 3 tablouri cu desene dragute..
Silvia Patut din acela la 185 lei aveau, dar mie mi-a placut mai mult cel la 350 lei cu saltea inclusa. Cu toate ca mare diferenta intre ele nu este, iar saltea vreau sa-i luam din aceea mai buna..
Poate reusesc sa merg totusi la kidex si poate gasesc ceva acolo...vroiam sa terminam de mobilat toata camera saptamana asta...

Laura O sa scriu maine listuta, promit! Sunt foarte obosita acum si vreau sa beau un pahar de lapte si sa fac nani..

Noapte buna!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna seara !

Mihaser, nu stiu exact dc sunt mai ieftine sau nu in Ungaria, ca nu am facut o comparatie ! Ar fi interesant sa ne intalnim, dar eu maine sunt tot pe drumuri si nu as putea sa iti spun ca voi fi aici sau nu cand veti trece voi prin arad din pacate.

Eu inca sunt bine, tot am o tuse seaca care ma enerveaza si cred ca il deranjeaza si pe bebe... Maine nu o sa intru pe forum, eventual seara dar nu promit, iar poimaine sar putea ca socrii sa zugraveasca si eu voi fi prezenta acolo... asa ca.... iar nu stiu dc voi intra... sa nu va faceti griji in caz ca nu mai apar pana pe duminica...

Pana atunci o seara placuta sa aveti si dc nu mai intru weekend placut si fara surprize !

Geta 37+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Uitasem sa raspund la o intrebare... ce secret am de am luat doar 1 kg ??? pai sincer nu as dori la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu de mam meninut la aceste kg... vomat zi si noapte, nu am bagat nik in gura, dc beam un strop de apa, afara cu el, o foame de numa fara sa ma pot hrani, internata de vreo 2 ori cu perfuzii... deci cam asta e secretul... eu as fi vrut tare mult sa ma fi putut hrani calumea, si acum se si vede, bebe e mai mic, si mai slabut decat ar trebui sa fie... eu miam dat toata silinta, dar dc nu sa putut... nu mar fi deranjat sa iau si 20 kile in plus, dar uite ca in schimb eu am slabit vreo 10....asta e...

Somn usor !

Geta 37+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor va spunem si noi noapte buna desi nu dormim inca.Azi am papat numai hrana eco, de la noi de la ferma asa ca mi-am schimbat regimul de viata si hrana de azi, ce bine ar fi sa reusesc sa tin deoparte si praful asta nenorocit din Bucuresti , sa nu mai fiu nevoita sa sterg asa de des gemurile astea din casa ca simt ca innebunesc.......
Pupici, vb maine dim, inaite sa plec din acest oras care a luat-o razna de tot,nu mai poti circula nici cu avionul in aer darmite cu masina, cred ca o sa abandonez acest sport al condusului desi va spun sincer ca imi place la nebunie sa conduc, as merge non stop cu masina, bineanteles daca as avea si pe unde si nu numai cu vteza a doua cel mult a treia , dar lasa ca imi scot parleala cand plec in Germania unde pe autostrada poti sa-i dai Nelimitat, pana atunci visez la un trafic mai bun...........pe naiba ca e din ce in ce mai rau.
Pupici si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

mihaser LA MULTI ANI!!! Sa ai o zi minunata, plina de dragoste si ...cadouri!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mihaser, la multi multi ani, multa multa sanatate, nastere usoara si un bb sanatos si mancacios si cooperant

gabitzam, si io ti-am votat puiul..e un scump!! Puiul nr2 va iesi la fel de frumushel?

alina_anto nici daca comanzi la Ikea nu aduc mai devreme?
getutza81, ia siropel pt tuse...ceaiuri calde cu miere si lamaiie, poate trece. Nu eprea funny sa bantui cu burtoiul in bratse, d-apoi sa mai shi tusheshti! Iar secretul greutatii tale...nu ne place.

Magnetism, deci nu ne videm azi la curs. Stiu ca e aiurea cu circulatia...de aceea io prefer metroul. Chiar glumeam cu tati, daca ar fi sa nasc...la pranz ajung cel mai repede la spital..cu metroul. Nu cu salvarea, nu cu taximetrishtii, nici cu politia; niciuntrt-un caz cu tati. Doar cu metroul....

SilviaPop, e nasol cu stresul. Si culmea....desi toti zic ca depinde de noi, poti sa nu iti faci griji? Nu prea...doar sa compensezi cu altceva relaxant. Uite, un relaxant. cat despre eco, ce ti-a zis medicul? ca bb e in urma cu creshterea? Teoretic, nu ai de ce sa iti faci griji. Masuratorile nu sunt exacte, iar cele mai multe sunt estimate (cf statisticilor, graficelor si functiilor soft inregistrate). Ele nu trebuie luate ad literam la varsta asta de sarcina, cand e f. greu dr-uului sa prinda tot femurul; diferentsa de doar 1 sapt. poate fi fie din eroarea umana de masurare, fie sa nu stea femurul perfect perpendicular pe axul aparatului sau sa mishte bb si sa il ia cu eroare de 1mm etc. Asha ca... chiar iti faci griji f usor!!
Cat despre linkul dat, l-am mai vazut, si am dat si unei prietene neonatolog. Ea mi-a explicat ca e un bb de cateva luni, dar ca prinde bine la toti bb-ii de mici sa le faci o usoara gimnastica- nu doar pt musculatura...ci si pt eliminarea gazelor. La fel se intampla si pers. sedentare, sau dupa operatii de ex., nefacand deloc mishcare....te balonezi. Dupa vreo 2 luni, copiii incep sa pedaleze singuri la piciorutse....si le e mai usor.

reallaura, felicitari pt eco si puiutz in grafic!!
Si io zic ca sa styabilim alta data de intalneala...sa fim mai multe disponibile. Asha ca...ash amana-o de weekendu asta; ca mai e si kidexu si nebunia cu summit-u lui peshte. Apropos de summit, pt cine are de gand sa nasca...taaare mi-e mila de mamicile alea!!

dordia, ei o plimbareala la shoping-careala...poti baga. Doar ti-a dat dr voie,nu? . Plus ca mergi cu sore la, cu mashina...mai in sigurantsa nu poti fi.

ancaurn, sindromul cuibului e in floare si la noi. Frecat bucataria, frecat chiuvete, spalat pe jos, spalat mashini de rufe, calcat, inceput sa spal geamurile..(astea mai pe rand, becoze am obosit la un geam...). Facut ordine, aruncat vechituri, cautat loc in dulap sa pun haine la bb.....De, sunt de 2 zile in concediu!. Si ma mai mir de ce mi s-au umflat picioarele...

despre creme de burtici, vergeturi & co...io am dat la inceput cu ulei de migdale, de masline...am si o crema cu unt de cacao...dar acu mai uit sa dau. Si nu am nimik. INCA . Cred ca depinde si de bagajul genetic, dar si de alimentatie; adica...de la om la om. Sau woama

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Repede sa va pove de Kidex,apoi incerc sa citesc...
Mie una mi-a placut..adica ;caruciaore,scaune auto,hainute,termometre,biberoane..ptr.toata lumea.etajul 1 e plin de hainute:de la cele de 100 ron(costumasul) la cele de 25 ron,body de 8 ron si de 20 ron.La parter curucioare,cadite,jucarii..In concluzie,merita!Ceva tot gasesti..eu am cheltuit 300 ron si credeti-ma ca nu stiu pe ce..e drept ca acum iau ptr.2 cucuiete!Am luat ptr.Mariuca 2 perechi pantaloni(unul de blug,altul de in),o rochita,ciorapi si normal,o jucarie;ptr.BBlusa,1 body,2 costumase subtiri,1 bluzita mai grosuta si un hanorac..am mai luat ptr.o prietena ce va naste saptamanile astea...cam atat...aaaa si ptr,mine niste pantaloni 3/4.M-am uitat de carucioare...o sa iau insa de la Baby Expo...modelul insa..mai vedem.
dar...toata 'distractia' m-a costat niste contractii de toata frumusetea2 ore in expozitie plus 1 si 1/2 de condus...am luat 2 no-spa in interval de 1 ora..degeaba.Am pus apoi supoz.cu scobutil..degeaba!..am vb cu medicul si am trecut pe gynipral.sa vedem...acum parca e mai bine.
mai vb

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Inca ceva:mie mi s-au parut cam scumpele lucrurile..adica fiind o expozitie ma astept sa aiba preturi promotionale,oferte etc...de unde!
Au si lenjerii..da' nu m-am uitat ce preturi.oricum cred ca-ti trebuie 1/2 de zi sa te uiti pe indelete la tot

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fetelor.
Sis, pup pe Mirciulica, sa stea cuminte acolo ca nu ne grabim nicaieri....
Mihaser, La MUlti ANi sanatosi si voiosi si desigur fericiti alaturi de copilasi!
Gabitzam, votat si eu baiat frumos
Silvia, oof, imi pare rau ca nu e totul cum ar trebui, dar stai linistita, nu te mai stresa din orice, gindeste-te la bb, nu la fel de fel de probleme.In ce priveste linkul cu colicii, eu spun nu...Pai David al meu imi regurgita o gramada numai cind dadea nitel din picioare, dar sa-i fac asa ..niciodata...E totusi un pui de om, crudut, nu stiu cum putea mamica aceea sa-l intinda si comprime in halul ala...Desi vorba cuiva de aici: lui parea sa nu-i displaca...
Andreea, multumim de informatii privind Kidex, tre sa merg si eu neaparat, cu nospa dupa mine desigur...Sper sa nu fac vreo imprudenta si sa ma apuce vreo nascare tocmai acum cu summitul asta ca nu prea mi-ar prinde bine. Dar am incredere in Dumnezeu, si dupa atita stat in pat, cred ca s-a mai cumintit si colul meu, nu se poate...Cred ca-l voi lua si pe David cu mine, oricum, ca n-am cu cine sa-l las duminica, mama e la biserica.
Saptamina viitoare va trebui sa-l tin si pe David acasa, pt ca cresele nu lucreaza, asa ca...ma pregatesc psihic si fizic. Eu am si ambitii mari s aincep sa spal geamurile , unul azi, altul miine si tot asa. In rest le-am mai aranjat cit de cit...Ma omoara inactivitatea asta...
Alina_anto, poate dezamagirea se va transforma in "mai bine asa" cind si daca vei merge la Kidex...Cine stie, poate gasesti ceva mai misto. SUcces, de altfel si mie ca si eu tre sa cumpar patut.

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 5 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput