Mamici de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
chinabulina spune:
salutari si de la noi!
v-am tot citit azi, dar n-am stiut/avut ce sa raspund. asa ca am tacut chitic ... dar acum m-am hotarat sa scriu macar sa stiti ca sunt cu ochii pe voi ...
la noi a fost o zi frumoasa azi, asa ca m-am hotarat si eu sa-mi mut cativa pasi, ca intepenesc in casa. e asa de rau singura, eu care sunt o plimbareata (cand am cu cine), acum mi-e tare greu ... offfff, ca nu se mai face duminica odata, sa vina si maimutza mea acasa
hai ca tot mai scriu ceva: eu n-am facut vergeturi (inca)... asta nu inseamna ca nu am deloc. am, dar de multi ani, ca eu, balena fiind, mereu m-am ingrasat si am slabit... dar acum cred ca pielea mea s-a mai obisnuit cu fluctuatiile si s-o fi gandit sa ia o pauza, sa nu mai crape intr-una... (eu, cand zic "balena" nu ma refer la ceea ce se refera aimee... ma apropii de suta )
32+5
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
SilviaPop spune:
Cleo, daca le tii nemiscate mai mult decat erai obisnuita( mainile dar mai ales picioarele) se umfla. asa mi-a zis medicul si mi-a recomandat ceai diuretic( chiar asa se cheama) 500-1000 ml/zi.
Andreap, sa ne zici si noua cum e cu carucioarele si lenjeriile la kidex. Multumim anticipat
Alina_anto, mai lasa un patut si pt mine ca ma duc peste o sapt. La un mom dat auzisem ca se terminase stocul la patuturile alea de 2mil si ceva. Sa ne zici ce mai gasesti.
Eu am venit de la medic cam suparici. BB a ramas in urma cu o sapt si asta m-a pus pe jar. El era oricum inainte cu 2 sapt, acum e doar cu una, Dar se ridica un semn de intrebare dc a incetinit cresterea. M-a pus sa fac morfofetala de trim 3. Si eu care credeam ca am scapat cu 4 mil in buzunar, le facusem planul. In placenta am lacuri de sange. Cica e de la stress. Unora stressul le afecteaza ficatul, altora inima, sistemul circulator, etc si la mine asta s-a rasfrant si asupra arterelor uterine si bb nu mai e hranit cum trebuie. Of, fir-ar el de stress..ca si eu ma consum din toate alea
Pt colici va dau un link cu care le-am cam speriat pe fetelr de la aprilie-mai. Dar unele au zis ca stiau metoda si au folosit-o cu succres, altele au incercat-o timid si erau surprinse ca bb sta si nu zice nimic+ rezultate :
http://www.youtube.com/watch?v=CNEXfwSoxHU
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
chinabulina spune:
quote:
Originally posted by SilviaPop
Pt colici va dau un link cu care le-am cam speriat pe fetelr de la aprilie-mai. Dar unele au zis ca stiau metoda si au folosit-o cu succres, altele au incercat-o timid si erau surprinse ca bb sta si nu zice nimic+ rezultate :
http://www.youtube.com/watch?v=CNEXfwSoxHU
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
ok, pe mine m-ai cam ingrozit... desi lui parea sa-i placa... dar mie imi amintea de mama cand framanta pentru cozonaci
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
dordia2000 spune:
Eu nu cred ca la un nou nascut...dupa alaptat o astfel de metoda da roade. Eu stiu de la Stefan ca dupa alaptat daca....il agitam cat de putin....imediat regurcita aproape tot ce papa....asa ca dupa laptic...scoatem aerul prim metoda clasica si apoi nani...
Dar...cine stie dupa o perioada daca nu da roade si metoda din link. DAr se vede clar ca bb e mai maricel...nu e tocmai un nounascut.
Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Reallaura spune:
Mamici,
Venim si noi de la eco. Era azi, fraiera de mine, nu vineri. de cand stau acasa nu mai am notiunea timpului.
Bine ca Medicoverul trimite mesaje ...
Bb al meu e bine, dar are iar cordonul in jurul gatului. Larg. Mi-a spus ca nu e pericol...in fine...as fi preferat sa nu fie deloc.
Are 1,900 kg si DPN a ramas 18 mai.
Silvia, nu te mai stresa, draguta atat de tare, m-ai si speriat cu cheagurile alea de sange!!Mi-a placut si personalitatea lui bb caruia nu-i placea galagia apei la baie, dar am admirat-o si pe mami lui pentru spiritul de observatie.
Am remarcat asta si la Sis a mea, stie tot ce-i place si nu-i place lui David, de cand era mic. Cred si eu ca mamele observa mai multe in legatura cu bbicii lor decat restul lumii...
Dar asta cu apa, a fost foarte tare.
Andreutza, asteptam vesti de la KIDEX. In fine, eu merg mai mult pentru lenjeriile de pat si pentru plimbarea in sine, ca imi plac aglomeratiile si cumparaturile
Socrate, Magnetism, si eu am greturi, fetele, eu ma gandesc ca de la prea multa mancare... nu stiu...tot mi-e teama sa nu mananc insuficient, si incerc sa mananc variat si sanatos...
Alina_anto, posteaza si tu listuta cu notitele facute la prietena ta cu bb de 3 saptamani, cine stie, poate am mai scapat cate ceva..
Alysh, Cleo, si noi suntem pentru alta initiativa de intalnire...daca nu iese asta!! nu au intrat zilele in sac!
Dordia, tu intrebai de marfa din Obor, am vrut eu sa-mi iau camasa si capot de acolo, dar mi s-au parut toate asa mari...Dc te intereseaza numere mari, gasesti sigur.
va pup fetele. ma duc sa citesc ceva.
Laurita 32+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Reallaura spune:
Gabitzule, unde sa ma uit dupa pozicile alea, sa te votez,nu am reusit sa dau de ele... zi-mi pasii, nu neaparat link-ul.
Laurita 32+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
gabitzam spune:
Mi-e mai simplu sa-ti dau linkurile Vezi aici pe www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">pagina 7, poza "A venit primavara", este ultima de pe randul intai. Alegi nota din lista si apesi pe butonul ">". La fel pe www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=8" target="_blank">pagina 9, poza "Bucurie", ultima de pe randul doi, cea cu Andrei si sotul meu razand.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ancaurn spune:
Raportez aparitia sindromului cuibului...in sfarsit, ca pana acum imi era o lene..... Sper sa si tina.
Am reusit azi sa fac ordine in dulapuri si intr-o debara, sa eliberez doua rafturi in dulap pt bebe si sa sortez hainutele ramase de la Cezara. Le-am pus pe cele mici deoparte, chit ca o sa ma apuc sa le spal si sa le calc abia dupa Paste, sa fie fresh (cel putin asa cred). Ca daca ma gandesc bine, de Paste o sa am 34+ sapt. O sa fie prea tarziu? Sper sa nu nasc pana atunci. Tin minte ca la Cezara le-am pregatit o data cand am implinit 7 luni si apoi le-am mai spalat-calcat o data cand am intrat in luna a 9-a. Pasarele stoluri, stoluri. Cred totusi ca si acum voi face la fel. Le spal acum si daca nu nasc prematur Doamne fereste le mai primenesc o tura dupa Paste. Sper ca nu v-am plictisit, dar trebuia sa-mi expun pasarelele, ca poate voi ma intelegeti...ca al meu sot rade de mine.
SilviaPop m-ai speriatputin, recunosc, dar admit ca s-ar putea sa aiba efect daca nu il faci imediat dupa masa. Poate o sa incerc oleaca mai bland daca o fi cazul. Sper sa nu fie.
Gabitza vazut poze superbe si votat la maxim. Felicitari
30+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
Andree27 spune:
In sfarsit am reusit sa vad pozele,Gabitzule!!!Doamne scump e baiatul asta al tau!!CA tot ti l-as papa de ne-am intalni fata in fata!!!Am votat punctajul maxim!!Sa-ti traiasca si sa-i dai un mare mare mare......mare din partea mea!!!
Nu mai stau ca ma duc la dusulet ca azi toata ziua m-a plimbat tati si m-a rasfatat ca pe o printesa.M-a si dus la restaurant!!!Tare bine a fost ,dar acuma sunt rupta!!!
Somnik pufos la toate!!!
Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric
mihaser spune:
Salut!
Dordia asa e...te-am confundat cu Alina in ceea ce priveste Amazonu`...deh saracu neuron paleste! Cu Garmastanul eu nu am rezolvat...sper sa gasesc pana la urma.
Alina multumesc pentru complimentele adresate baietului!
Si eu am avut vergeturi pe sani dupa prima nastere, dar am luat tot de la Mustela o chestie de 1 mil speciala ptr vergeturile de sani si s-au mai estompat...Pe burtica nu am avut deloc vergeturi...sper ca nici acum sa nu am!
Cat despre Amazon...o sa incerc sa comand sa vad ce se intampla...Oricum am nevoie de niste carti ce se gasesc doar la ei. Ma gandeam daca nu e mai simplu sa le comande cumantelu` ca sta in NY si sa mi le trimita el...dar tati zice ca tot nu reusesc sa scap de vama.
Fetele eu de ceva zile ma tot chinui sa dau de un nene care e sef la astia cu examinarea ptr permis ca sa imi schimbe data examinarii ca m-a programat abia peste o luna si mai am de dat decat orasul...De 3 zile il caut si nu il gasesc...Cred ca o sa angajez un detectiv particular!
Vai dar si de voi cele din capitala mi-e mila cu Summitul asta! Noi mergem in Ungaria maine dupa amiaza...sper sa nu prindem cozi la vama!
Gabitza gata votu`! Bine ca ai mai pus link-urile si am actionat rapid!
Legat de detergent eu am luat Sano si din piata Matache...Dermalinul e mai scump...nu am folosit! Am folosit si eu Ariel cu extra clatire si balsam Lenor alb cu bebe si a fost ok.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2