Mamici de mai-iunie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

eu pt burtica folosesc crema de corp de la nivea.......din cate am inteles e f important sa fie hidratata pielea......deocamdata e ok

emycor32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Dorinutza si eu tot cu Mustela ma dau si e super buna!!Mie nu mi-a aparut nimic,DOamne da sa o tin tot asa!!Cu ea ma dau pe burtica si pe sani!!!Eu am luat-o de la Farmacia Help Net ,acolo am gasit cel mai ieftin e la 50lei si are si 2 monstre,una pt picoare si una pt piept!

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Si eu m-am dat cu Nivea de prin luna a 5-a si a fost ok pana acum. Astea mi-au aparut de vreo cateva zile....Cred ca depinde si de piele pana la urma.....

Dorinutza82 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Am aparut si noi...am rasfoit capitolul trecut...multam ptr ce hartogaraie trebuie...sper ca sa mai umble si tati dupa ele ca eu m-am saturat. De asemenea multumim din suflet ptr urari si comentariile de la poze!
Am vazut ca vorbiti de greutate eu la 31 de sapt am ajuns la 72 de kg...am luat cam 10 kg...Sper sa nu mai iau mai mult de 2-3 ca o sa raman ca zana...grasa si frumoasa!

socrate si eu tot cezariana cu rahi as vrea...la prima am avut anestezie generala, insa acum vreau sa vad io bebelina sa ma asigur ca nu are sechele de la varicela.
Eu i-am pus baietelului Pampers nr 2 ptr ca atunci nu exista nr 1...si la 3.5 kg iau venit bine nr 2

Getuza maine trec prin Arad in drum spre Gyula...o sa iau si eu Pampers de la unguri daca e mai ieftin. O sa ne gandim la voi!

dordia am vb cu sotu si mi-a zis ca pot sa comand de pa amazon dar nu mai mult de 50-60 de $ ca imi ia vama...e adevarat?
Ai gasit Garmastan? Si eu o sa caut azi pe aici!

cleo pai daca nu ai pus nimik de 2 sapt...asta nu inseamana ca intr-o singura sapt nu poti sa pui 3 kg ...atentie la prajituri!

gabitza o sa va votam si noi la concurs!

Fetele si io tot Mustela antivergeturi folosesc...eu am dat 70 de ron, dar am achitat cu puncte de fidelitate si in final tot 50 ron a fost diferenta.

Ma duc sa ridic analizele lu Cri ca i-am repetat urina...un laborator ne-a zis ca are cristale in urina in val de 16 mii si ceva...iar limita maxima era 275...va dati seama ce idioti sunt astia!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Ce mai faceti burtici? Imi pare tare rau ca nu am mai scris dar v-am citit poate deca ma simteam mai bine.... insa de dim mie tare rau, imi e greata nu ma simt bine deloc, m-am trezit pe la 6 am baut o cana de lapte cu cereale am adormit si m-am trezit pe la 10 tot greata i rau , cand sa ma ridic din pat ma luase tremuriciul si de maini si de picioare , m-am ridicat am plecat la piata am luat un piept de pui, salata , rosii si alte alea am facut o salata mare , piept de pui la gratar si bruschete , am papat tot si m-a luat toropeala, tot nu ma simt bine , nu stiu ce sa fac , acum sunt in pat ca tati nu ne da voi sa ne ridicam din pat.
Cleo drag maine nu ajung ca am niste treburi de rezolvat la sotul meu la firma si daca plec cu masina cu Summitul asta care se apropie va fi nenorocire in trafic si daca plec de la 6-7 de la Filantropia ajung acasa pe la 10 cred cu nebunia care e.......
Va pup si sper sa ma simt mai bine ca vreau sa ma apuc de curatenia de primavara si Doamne nu stiu cand, ca bagajul mai poate astepta ca suntem micutzi inca dar de facut curat trebuie sa fac ....asta e
Pupi
+27 cu Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Salutare!

dordia am vb cu sotu si mi-a zis ca pot sa comand de pa amazon dar nu mai mult de 50-60 de $ ca imi ia vama...e adevarat?
Ai gasit Garmastan? Si eu o sa caut azi pe aici!

Eu nu am comandata niciodata de pe amazon...asa ca habar nu am. Iar Garmastan mi-a luat sor'mea 2 tuburi ca sa am. Eu la prima sarcina m-am dat dupa ce deja se facusera ceva rani. Ma dadeam dupa fiecare alaptat....dar tot m-au durut sfarcurile si cand mufam bb-ul....imi venea sa urlu!
Dar a trecut si apoi era ok.

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cleo...dr. mi-a dat voie la o plimbarica de juma de ora pe afara...dar eu nu am abuzat. Asa ca...tare mi-as clati si eu ochii pe la tarabe....si prin mag. Un piculet...si apoi merg in masina si ma odihnesc.

Mai fetelor...voi va plangeti de kg???? PAi eu sunt mama balenelor in cazul asta. Am ramas gravi la 85 si batui 100 acu 2 zile deci....probabil pana nasc in ritmul asta o sa fiu Aimee la patrat. Doamne fereste...ca totusi e prea mult. Dar...o sa slabesc eu dupa si sper sa o fac relativ repejor.

Eu la prima sarcina m-am uns dar degeaba ca tot mi-a crapat pielea asa ca...acuma e gata crapata...

Hai ca va poop ca ma duc sa ma asez in pat ca azi nu prea am stat deloc in pat.
Va poop!

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, eu acum m-am intors de la plimbarica.Am fost la o prietena care a nascut acum 3 sapt o fetitza! E asa mica si draguta ! Am luat notite despre ce este strict necesar in primele saptamani, asa ca o sa ma apuc sa-mi fac stocul : comprese sterile, ser fiziologic..etc. Am asistat si la aspirarea nasucului, la schimbarea scutecului si spalarea funduletului, iar fetita statea asa cuminte!!! apropo, pampers are marimea 2 si ii sunt foarte buni...iar ea este mai micuta pt ca a fost nascuta la 35 sapt cu 2500g. Deci sunt buni pampersi si nr 1 si nr 2 pt nou-nascuti !

Peste o ora mergem la ikea sa luam patut!!!! ABIA ASTEPT!
Andreap Astept sa ne spui impresiile tale de la Kidex. Dar daca este foarte aglomerat nu cred ca merg. Pt ca nici nu mai am multe de luat, doar lenjerii de pat si alte accesorii.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

mihaser Nu stiu daca exista o limita de suma atunci cand comanzi pe amazon...

Legat de vergeturi, eu m-am convins ca tine doar de structura pielii fiecareia. Eu am folosit pe toata perioada sarcinii ser intensiv si crema de la Mustela, m-am hidratat cu apa plata (min 3 litri/zi) si tot am sanii plini de vergeturi.. Pe burta nu am nimic si sper sa nu apara, dar sanii sunt....dezastru...

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

mihaser Ce baietel frumos ai!!! E asa haios!!

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput