Mamici de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
Reallaura spune:
Mihaser, la multi ani, sa fii fericita si tu si copilasii, sanatosi si sa aveti parte de momente frumoase!
Andreutza, mercic de info... deci avem de umblat...
Alina_anto, merci muuuult de notite.
Cleo, Alysh, avem noi timp si in aprilie sa ne vedem int-ro formatie mai completa! Nu-i bai dc nu iese we asta!
Sis, , vad ca suntem in contratimp. N-am dormit aseara si n-am putut sa ma scol cand m-ai sunat.
Dordia, sanatate multa, sper sa te simti mai bine azi!
pup toate fetele
Laurita 32+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Andree27 spune:
AncaDragoman ti-am citit si eu povestea nasterii!!!Iuuuii ca mi s-a cam ridicat parul pe mine!!!Dar tu ai fost urmarita pe perioada sarcinii de 2 dr???Si numai 2 zile ai stat in spital?Ce fain!!!
Poze
Andreea 30+ in asteptare de un ingeras: Eric
Andree27 spune:
Lilly ai fost ieri la dr?Ce i rezolvat????
Poze
Andreea 30+ in
asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 10 saptamani!!!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Andree27
AncaDragoman ti-am citit si eu povestea nasterii!!!Iuuuii ca mi s-a cam ridicat parul pe mine!!!Dar tu ai fost urmarita pe perioada sarcinii de 2 dr???Si numai 2 zile ai stat in spital?Ce fain!!!
Poze
Andreea 30+ in asteptare de un ingeras: Eric
un singur dr mi-a urmarit sarcina,dar acesta era plecat la un curs cand am nascut eu si m-a trimis la altul sa nasc.
De la ce ti s-a ridicat parul?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
cleo Se poate comanda la ikea??
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina 32+ SARA-MARIA
pai la magazin la ei, dai avans...si te contacteaza cand il primesc.
CRED...nu stiu sigur pe nimeni sa fi luat asha de la ei; la alte magazine mai merge
35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
Andree27 spune:
AncaAnca de emotie mi s-a ridicat parul ca ma gandesc ce ma asteapta pe mine!!De aia te-am intrebat daca te-au urmarit 2 dr ca ai scris acolo ca dr tau era plecat si l-ai sunat pe dr!POate nu am citit atent ca te-a recomandat la dr 2.Oricum sa-ti traiasca fetita!!!
Poze
Andreea 30+ in
andreap spune:
cred ca voi pleca spre casa..contractiile nu cedeaza deloc.nici macar cu gynipral...
deci,daca azi nu mai scriu,va doresc WE placut si sper sa ne auzim luni.
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Andree27
AncaAnca de emotie mi s-a ridicat parul ca ma gandesc ce ma asteapta pe mine!!De aia te-am intrebat daca te-au urmarit 2 dr ca ai scris acolo ca dr tau era plecat si l-ai sunat pe dr!POate nu am citit atent ca te-a recomandat la dr 2.Oricum sa-ti traiasca fetita!!!
Poze
Andreea 30+ in
multumesc mult si asteptam povestea voastra
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
alina_anto spune:
andreap Mai bine mergi acasa daca te simti rau. Si suna-ti si dr. Daca asta e efectul de dupa Kidex....mai bine ma lipsesc... Pt ca si eu am inceput sa am contractii din ce in ce mai des... Te pup si ai grija de tine si de bebe!
Fetelor, voi va luati cantar??? Eu nu as lua..e cam scump..si ma gandesc ca nu trebuie cantar decat atunci cand bebe e nascut cu o greutate mai mica si e musai sa-l verifici zilnic.. Voi ce ziceti??
Alina 32+ SARA-MARIA
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
andreap Mai bine mergi acasa daca te simti rau. Si suna-ti si dr. Daca asta e efectul de dupa Kidex....mai bine ma lipsesc... Pt ca si eu am inceput sa am contractii din ce in ce mai des... Te pup si ai grija de tine si de bebe!
Fetelor, voi va luati cantar??? Eu nu as lua..e cam scump..si ma gandesc ca nu trebuie cantar decat atunci cand bebe e nascut cu o greutate mai mica si e musai sa-l verifici zilnic.. Voi ce ziceti??
Alina 32+ SARA-MARIA
eu nu am cantar ca asta este un stres in plus
poze si filmulete
povestea nasterii