Mamici de mai-iunie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Andreap mergi acasa si stai linistita si daca e ceva neaparat sa iti suni dr!!!Sai ai grija de tine si sa stii ca noi ne gandim la tine!!PUPICEI

Poze
Andreea 30+ in
asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Andreap...daca contractiile sunt dureroase....eu zic sa mergi la spital sa iti faca gynipral perfuzabil si te linistesti imediat. Eu am trecut prin asta si stiu cum e. Si alte fete veneau pe la 34-35 sapta cu contractii dureroase si stateau lapat 5 ore cu o perfuzie de gynipral si....erau ok. Dar...mai bine suna medicul si decideti impreuna ce puteti face. Si neaparat odihna la pat.

AncaDragoman...ce mai faci??? Am votat si eu pozele tale...si sunt super.

Reallaura...azi ma simt excelent....chiar f.bine dar cread ca nu mai beau lapte dulce. Sau mai incerc azi odata si...daca revine greatza...inseamna ca lui bb nu ii place lapticul dulce si...o dam pe iaurt.

Despre cele trebuincioase.... pot adauga daca nu va suparati:
- forfecuta de unghii pt ca le cresc unghiile f. repede
- betisoare pt curatat urechi
- pudra mentolata...just in case (desi multi spun ca nu e buna - eu am folosit-o pe Stefan dar cand era mai mare si facea bubite de la caldura vara. Dupa baie il pudram si a doua zi dimi era ca nou)
- cantarul...pe care eu l-am avut si..intr-adevar e stresant si tentant sa faci proba suptului...sa il cantaresti toata ziulica...ceeea ce e f. stresant si poate duce chiar la pierderea laptelui. Eu am patit-o la Stefan...m-am panicat si era sa pierd lapticul dar...m-a calmat sor'mea mai mare...posesoare a 2 copii. Acuma il am si il voi folosi o data pe saptamana doar!

Si daca imi mai aduc aminte de ceva....o sa va mai spun.

Eu ca si cosmeticale/uleiuri pt bb am filosit ulei alimentar fiert amestecat cu vit A uleioasa. Nu miroase frumos dar...a facut minuni cu pielea lui Stefan care nu a suferit iritatii nici la fundulet nici pe piele, iar pielea lui era f fina si dulce.
Sapunul de baita foloseam numai nivea cu cerealele alea...ca doar pe asta l-a tolerat. De la jhonson a facut cojite de care...abia am scapat. Si cam atat am folosit .Nici o alta crema sau lapte de corp sau uleuri aromate...etc. Si am un baiat cu o piele superok.

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

diana Si eu am auzit ca produsele de la jhonson produc tot felul de iritatii pe pielea bebeilor, asa ca nu o sa ma apropii de nici un produs de la ei.... Cele de la mustella sunt foarte bune, dar si foarte scumpe, in comparatie ca alte produse... La fel si cele de la Avene. cele de la sanosan am auzit ca sunt bune si sunt si acceptabile ca pret.

Legat de unghiutele copilului, ele trebuie taiate doar cu unghiera (sau cu forfecuta speciala), pt a nu-i incarna unghiile. In nici un caz NU trebuie roase de catre mamica!!! Chiar daca par atat de mici si moi...

ancaAsa este, cantarul cred ca va fi un stres in plus, iar noi nu avem nevoie de asa ceva... Daca dr va considera ca este nevoie, vom vedea atunci...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Diana multumim ptr voturi.
Eu o dau pe Maria cu ulei de masline ptr ca de la restul uleiurilor mi-a facut bubite.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Mihaser LA MULTI ANI!!!
Cleo,Lorich, Simonacip multumesc pt cuvintele incurajatoare . Da, imi dau seama ca o mica eroare poate "arunca" copilul cu o sapt inainte sau in urma, dupa caz. Uitati aici un tabel cu masuratorile pe saptamani ( pt noi= al 2-lea tabel): http://www.baby2see.com/medical/charts.html
Andreap, multumim pt info de la kidex. Eu una am contractii zilnic, dar nu le mai bag in seama, deja. Mai iau cate un no-spa cand imi aduc aminte..ca oricum e la fel si cu, si fara

Fetelor, ofertele rezista la Kidex pana in ultima zi? Sau se epuizeaza dupa 2-3 zile? Ca eu as avea timp sa ajung in ultimile 2-3 ore, cred. Ce ziceti? Mai prind ceva? Sau raman doar alea scumpe?

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna burtici dragute,
Cleo , da, imi amintesc perfect cum eram si eu la prima sarcina, eram mereu cu planuri, nu-mi trecea nici o secunda prin cap ca ar putea ceva sa mearga rau.
Apropo de crema antivergeturi de la mustela, e buna, eu am facut cateva vergeturi la burtica in sarcina cu Nadrei pt ca a fost sarcina pozitionata sus si intr-o singura noapte a coborat brusc burtica...Dar problema cu crema asta e ca nu-mi place cum miroase.E buna si crema tot din gama 9 luni de la mustela, pt sani.
Gabitzam votat pui mic.
Mihaser La multi ani! Nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios .
Andreeap ai grija multa de tine, fara efort.stai cumintica, pupicei.
Fetele vad ca vorbiti de sab simplex, o fi el bun pt colici dar are un efect secundar naspa...constipatia la bebei...
Batista bebelusului, e super, noi am folosit-o pana a stiut Andrei sa sufle singur nasucul, e f eficienta, ia toate mucozitile.
Noi suntem bine, am constat ca avem 31 saptamani, ca maine trece timpul si nasc...in apa sper, la BV.
Va pupicesc pe toate.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreiuta, stai cumintica, ma descurajezi cu mersul la Kidex...O sa-ti revii repede dc stai in pat cumintica...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 5 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.

Ma scuzati dar iar am intrat pe fuga si iar am citit doar pe diagonala.

mihaser La multi ani!, sanatate, sarcina usoara si-un bebe sanatos si cuminte.
gabitzam vazut poze si votat. Ai un baietel de nota 10+.

Andree27 am fost ieri la doctorita, mi-a facut eco, consultat. Bebelusa are vreo 2.2 kg, cu capul in jos, dar...e cu capul aproape de iesire. Nu mi-a zis nimic de col, si eu ametita nu am intrebat-o.Si mi-a zis ca in caz de infectie, se rup membranele si vine bebelusa mai repede. Mi-a recomandat sa-mi iau concediu si sa stau cat mai mult la orizontala.Si eu le-am spus colegilor acum vreo cateva zile ca mai vin 3 sapt la lucru , si se bazeaza pe mine. O sa vad ce pot rezolva. E prea micuta bebelusa si nu vreau sa risc o nastere prematura.
Legat de clinica, atata e pretul 950 euro. Si i-am zis ca nu ne permitem si mi-a recomandat pe d-ra Fulga Florescu care desi va tine consultatii la clinica privata va ramane si la Stanca.Deja sunt programata la ea peste 3 sapt.

Nu mai stiu cine zicea de intalnirea de 10 ani sa ma duc in 23 mai sa fac senzatie cu burta (nu prea pot face asa ceva pt ca eu am terminat liceul in Tg.Mures, si nu ma vad stand in masina 100 km cu ditamai burta ;Daca se declanseaza travaliul pe drum? Si-acum mai am si interdictia asta de stat la orizontala, eu care nu pot sa stau fara sa fac ceva Bineinteles ca acum is la birou pe scaun ).

Si ca sa ma mai plang o tura (ca numai asta fac in ultima vreme pe-aici) sa va zic ca noi nu avem nimic pregatit . Nici bagaj de maternitate, nici patut, nici carucior, camera asteapta sa fie zugravita (sper sa-mi conving sotul s-o zugraveasca; planul initial era sa-l ajut si eu, dar acuma nu m-ar mai lasa).

Weekend placut

Lilly 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Mihaser LA MULTI ANI! si tot ce iti doresti.
alina_anto am avut cantar la Cezara si am cantarit-o zilnic, inainte de baie vre-o luna, apoi o data la o saptamana o vreme, dupa care am renuntat. Acum nu mai am cantarul ca ala era imprumutat, dar cu mintea de acum nici nu-i vad rostul. Nici nu cumpar, nici nu iau imprumut. Oricum, la 2 luni la vaccin il cantareste pe bebe si-l masoara pe toate partile medicul de familie. Si pana atunci, crede-ma ca se vede pe bebe cu ochiul liber fiecare suta de grame pe care o adauga sau cu care slabeste. Eu una nu imi fac griji.
dordia si andreeap fiti cuminti si stati in patut.
In ceea ce priveste cosmeticalele pt bebe, eu am folosit gama Nivea Baby (sapun, sampun si lapte de corp) si sunt foarte multumita de ele. De fapt la Cezara inca le mai folosesc. Despre Johnsons am mai uzit si eu de copilasi care s-au iritat de la el sau i-au usturat ochisorii de la sampon.

30+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Lilly si dr ta nu a zis nimic??
Eu te sfatuiesc sa stai linistita si sa nu te mai stresezi cu nimic si in legatura cu serviciul,mai bine ia-ti concediu sa nu ai probleme sa nasti mai repede!Oricum nu iti ridica nimeni o statuie si e mai importanta sanatatea ta si a fetitei tale!!!!!Eu acuma am sunat sa-mi fac programare la dr meu dar nu raspunde nimeni!!!

Poze
Andreea 30+ in
asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 10 saptamani!!!

Mergi la inceput