Mamici de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
alina_anto spune:
ancaurn M-am linistit : NU cantar!![]()
Fetele, mi-e fooooaame!! Si cand ma uit in frigider, desi e plin cu tot felul, nu pot sa mananc... Simt ca nu mai pot sa mananc, desi nu am greturi...dar nu mai intra nimic...ce sa fac? Am incercat cu lapte, cu apa, dar tot imi e foame...
Cred ca o sa incerc putina branzica...
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina
32+
SARA-MARIA
DanaH spune:
Salutare fetele!
Numai ce m-am intors si eu de la control. Bebelina este bine merci cu capul in jos, in pozitie de start. nu a fost prea informativa doctorita asta, dar probabil ca nici nu avea ce sa zica ceva deosebit. i-a masurat capul, abdomenul, piciorusul si conform masuratorilor ar avea cam 2,4 kg. nu e rau, dar cred ca pana la urma o sa fie putin mai micuta decat alexandru (care a avut 3,410kg). nu cred eu ca mai ia foarte mult pana la nastere. sau da... oricum, si masuratorile astea sunt destul de imprecise.
pna al aurma este important ca este bine pozitioanta, la cap a tot masurat-o si s-a tot uitat (la ce, nu stiu, ca nu spunea nimic) si totul pare ok.
pana acum nu este nici un motiv sa ne gandim la cezariana si emrgem in continaure pe nastere naturala, evident pana la proba contrarie. o sa mai merg la control peste 2 saptamani.
dar tare bine este sa iti mai vezi bebelusul. avea o fetisoara asa de dulcica... si era intr-o continua miscare, nu statea o clipita, abia de a reusit sa ii prinda piciorusul in poza.
Dana
35s
DanaH spune:
Fetele cu contractii, aveti grija de voi! stati cumintele la pat.
nu stiu cum va incumetati voi sa mergeti la kidex, desi tare as mai merge si eu la un targ din asta de copilasi. cand ma gandesc cat se face in trafic in bucuresti, plus aglomeratia de acolo, plus uitatul la fiecare stand... eu tare greu mai fac fata la o plimbare prin magazine de vreo ora. si cu masina de la mine de acasa pana in oras fac numai 10 minute maxim. am devenit tare sedentara. la alexandru macar mergeam jumatate de ora pe jos pe zi, de acasa pana la munca, dar acum... de cand am carnet, nu imi mai dau fundul jos din masina. stiu ca nu este bine deloc, dar nici nu am forta sa fac nimic.
Dana
35s
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by socrate
Mihaser La multi Ani un bebe sanatos, nastere usoara.
Sigur nu voi servi Kidex, tocmai am miscat un pic prin casa si ma simt ca dupa un maraton. Este foarte iritant. Ma simt rau si ametita. Asta pe langa contractii. Cat despre curatenie, eu am o doamna care vine si face asta odata la 2 saptamani. Nu mai pot sa fac mare lucru.
Cu mancarea e din ce in ce mai rau. Mi-e greata si daca mananc si daca nu mananc. Plus nu mai am nici o pofta sau inspiratie.
Deci nu stiu ce sa fac de mancare, pentru ca habar nu am ce as manca.Azi nu se prezinta o zi vesela...dar asta e, trece.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 34+
in curiozitate, tu cat ii dai la tanti care iti face curat ? ca noi avem o firma de curatenie si suntem la inceput si sunt curioasa cat ia o tanti...
Geta
37+
, iubitoare de 
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
Andree27 spune:
Acuma am sunat sa-mi fac programare la dr meu si numai pe marti in data de 8 mai sunt locuri!Abia astept sa merg si sa vorbesc si eu cu el sa vad ce imi spune!!!
Asa vreme frumoasa e afara si eu sunt la servici!!
Poze
Andreea
30+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 10 saptamani!!!
emycor spune:
......cineva sa ma opreasca ca nu mai pot....cred ca daca mergeam la servici imi era mai usor...
.....de dimineta buna tot mut si aranjez pe haine dintr-o camera in alta......ca sa le fac loc celor lui BB ca pana acuma stateau in pungi ......asa ma doare spatele....
Voi tot vb de contractii....eu nu cred ca am simtit inca, dar cine stie poate ca nu mi-am dat eu seama
lilly79 eu am intalnirea de 10 ani in mai......si in tg mures
.......la ce liceu ai terminat?
emycor
32+ 
Getutza81 spune:
Mihaser, sa ai o zi de nastere plina de liniste si dragoste si satate ! La Multi Ani iti doresc si sa ti se implineasca toate visele !

Geta
37+
, iubitoare de 
eu si cristi
Nunta de Vis !
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by emycor
......cineva sa ma opreasca ca nu mai pot....cred ca daca mergeam la servici imi era mai usor........de dimineta buna tot mut si aranjez pe haine dintr-o camera in alta......ca sa le fac loc celor lui BB ca pana acuma stateau in pungi ......asa ma doare spatele....
Voi tot vb de contractii....eu nu cred ca am simtit inca, dar cine stie poate ca nu mi-am dat eu seama
lilly79 eu am intalnirea de 10 ani in mai......si in tg mures.......la ce liceu ai terminat?
emycor32+
Stai cumintica ca doar nu vrei sa vina bebe mai repede ???? sau venim toate sa iti tragem o mama de bataitza ???
Geta
37+
, iubitoare de 
eu si cristi
Nunta de Vis !
Andree27 spune:
Subscriu!!!!!
Imediat o intind acasa!!!!Vine sotul sa mergem acasuca in plimbarica!!Iuuppiii!!!Asa e de frumos afara si bine ca scap ca azi am avut o zi de cosmar!!!
Pupici
Poze
Andreea
30+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 10 saptamani!!!
DanaH spune:
Fetelor, cand va apud ca la voi este frumos afara...imi vine sa plang. la noi ploua :((
toata saptamana a fost vreme ok, nu cald, ba chiar frig, innorat, dar macar nu a plouat. si acum... cand vine weekend-ul... si am putea si noi sa ne plimbam putin, sau macar sa stam in gradina.... ploua...
si culmea este ca prognoza meteo tot asa arata pt urmatoarele doua saptamani.
eu tot sper sa se insele astia, dar pana acum a cam fost cum au zis ei.
asa ca la mine se intrevede iar un weekend de stat in casa, eventual ceva cumapraturi si atat. ceea ce NU va doresc voua.
Dana
35s