Mamici de mai-iunie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Ca sa raspund la intrebare : am luat Galactogyl de la o farmacie de langa piatat Berceni. E unul pe coltul cladirii chiar langa piata. Cum stai cu fata spre piata in dreapta.
45 de ron. Mi s-a parut cam scump sper sa fie bun, poate cele care au experienta pot sa ne spuna.

In rest eu am pt bb sampon si lotiune de la Bubchen. Sper sa fie bune. Dupa ce le termin mai vedem.

Azi am fost harnici am terminat de curatat si balconul de vechituri.

Cat despre starea generala, am niste junghiuri fix in col de aseara, ma doare rau, ca si cum ar baga cutitul. Voi ati patit asa ceva? Ce o fi?

Dureri de mijloc si burta nu mai zic, ca nu vreau sa ma plang. Numai junghiurile astea ma ingrijoreaza.

Cu dormitul stam destul de bine, dar am trecut la pilote separate, dormim insa in acelasi pat, suficient de mare pentru amandoi. Mi-e teama insa ca daca continui sa imi trezesc sotul o sa il trimit in sufragerie. Nu vreau sa fie obosit din cauza mea. Momentan suntem linistiti noaptea, 1-2 treziri, deci nu e grav.

pupici, revin mai tarziu poate imi spuneti ceva de junghiurile astea ca sa nu ma culc cu grija.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Acum am reusit si eu sa intru sa va citesc ca am venit o pritena la mine pe care nu o vazusem de multa vreme si 4 ore am stat la povesti sa depanam amintiri!!!
Gabitzule super tari pozele!!!!Andrei e un scump!!!Mi-au placut super mult pozele in casuta cand era deschis gemul sau usa!!Super tari!Dar nici cu tine nu imi e rusine!!Si tu esti super tare,mai ales in poza cu baloanele!!
Fetelor eu asa va invidiez!!La noi nu esti nici o expozitie de acest gen!!!
Gabitzule infomativ cu cat ai luat camasa de alaptat?Si e din aia care are asa gaurele la tzitzi???

Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor revin pe forum , sunteti harnicutze rau la scris dar si la papat,mai ales la papat gogosici............
Eu nu ma pot lauda cu papat de gogosi decat cand ma duc la piata ca acolo au toate sorimentele de gogosi si fac prezenta in fiecare zi.
In sfarsit azi am incercat sa fac si eu mai pe seara cate ceva ca la noi e un dezastru in casa , am luat-o de la inceput cu ghetele si cizmele de iarna sa le pun in cutii inapoi ca cine le mai incalta si le-am spalat pe talpi , le-am stres de praf, le-am pus la uscat ca sa le dau mai tarziu cu crema, asta e ritualul meu , cand sa dau si pe hol ca era praf si mizerie o data tipa tati la noi ca s astam cuminti sa nu facem efort ca a auzit el ca se poate sa ti se dezlipeasca placenta daca faci efort si uite ca m-am potolit , da ce eu nu stiu ca placenta asta nu sta acolo lipita cu un scoci si da sa se dezlipeasca cand vrea ea , exista niste cauze.E drept ca pe masura ce sarcina avanseaza e normal sa ai niste dureri mai ascutite jos, eu de ex asa am si cred ca toate avem, din moment ce trebuie si ligamentele alea sa sustina o greutate si inca ce greutate............asa ca tote durerile si intepaturile sunt normale pana la o limita si cred ca e foarte important ca dupa fiecare efort sa te odihnesti un pic , mai faci ceva , mai stai un pic si tot asa, ca doar nu a sa stau acum ca o leguma, trebuie sa ma misc si eu ce naiba?

Acum gata mi-am spus oful si m-am linistit mai stau un pic si mai am de facut incaltaminte ca sa o termin si daca tati nu ne lasa sa facem nimic ne facem de cap cand pleaca el sau cand doarme Sac....
Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

simona, gabitza Poate ne vedem la expo. O sa fiu si eu cu ochii-n patru!!

Noapte buna burtici!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 6 saptamani!

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

gabitza, frumoase poze ... iar andrei e adorabil
socrate, si eu am dureri din acelea, de parca iti baga un cutit in col ... mi se taie picioarele de durere si trebuie sa ma asez neaparat, sau macar sa ma sprijin de ceva... eu sper sa nu fie nimic grav; cred ca totusi e ceva normal, ca bebe e din ce in ce mai mare si mai greu si gravitatia aia lucreaza si in weekend ... in rest eu ma simt bine, n-am contractii (nici macar din alea nedureroase, de care mai vorbiti voi)...
acestea fiind spuse, programul nostru s-a incheiat. va dorim noapte buna

33 fix, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Niatsa burtici. Asta noapte am schimbat sprogramul: am adormit la 2.
Si acu, sa recitesc.
Deci: welcome beck, andora, ne pare rau de problemele tale, si sa te incurajam, aceeasi problema a avut si simonacip, culmea coincidentei, si ea mamica de pui de 3 ani, ca tine.Pe ea repaosul la pat a ajutat-o, si uite ca acu e in luna a9a. IO zic ca e de la pictatul canapelei de catre David . Asha ca...moralul sus, picioarele tot sus, lasa si pe ceilalti sa se ocupe de pui si casa. Cat despre ecografii, daca era vreo problema iti zicea dr-ul. Putintica incredere, va rugam!

gabitzam, si eu ma duc azi la kidex; tot de la prima ora. Si ma duc si la Happy sa capat ceva gratis!!! Romanca de mine...Ma duc sa ii dau lui tati trezirea!! Iar despre fiu-tu...pot sa zic ca e un scump, pozele sunt nemaipomenite!!! Nu mai stiu cui ii propusesem de o nora, oricum imi retrag invitatiile si tratativele, si le trimit la tine!! Ce zici, ma vrei de soacra?

alina_anto, sa iti fie de bine plimbareala. Si noi ieri am fo 2 ore in parc, in titan (our old love), si cand sa cautam banca noastra.... au scos-o, si au taiat si salcia din fatsa ei. De, refac asfaltul. Dar tocmai banca & salcia noastra??

Deci sa fiu cu ochii cat cepele, la kidex, poa vad pe : simonacip, alina_anto, gabitzam, inais . Auziti, daca nu va vad, ca is cam cascata, trageti-ma de maneca. Sau de burtica...

P.S. inais, citesc aventura ta la kidex, si mi-am pus o cana cu lapte+ ceva pe langa....sa ma opresc la gogoshi la ieshire, nu la intrare .

P.P.S. mai ma uit o data la pozele fiului gabitzeim. E rapitor!! Victima sunt si io.

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andora, acum am citit mesajul tau, se pare ca nu-l vazusem, dar citind mesajul lui Cleo, m-am intors si l-am citit si pe al tau. Te-a sfatuit bine, stai cumintica si o sa fie bine, probabil si noi am facut mai mult efort cu copilasii pe care deja ii avem...esti inca micuta, asa ca e musai sa stai in pat. E greu, dar uite ca ma uit in urma si au trecut astea 3 saptamini si n-am murit. Fii optimista si increzatoare in DUmnezeu, pe mine asta m-a ajutat.Eu si saptamina asta voi sta cam tot asa mai pe acasuca, prin pat linistita. Simbata care vine intru in 38 si abia atunci voi rasufla usurata. Oricum cel mai mult mi-ar conveni ca bb sa astepte pina mergem la dr la programarea pentru inducere, adica prin saptamina 39, poate 40 de ce nu??
Stii pina la urma care e partea cea mai grea cu statul asta in pat? E frustrant ca nu poti face nimic, spala un geam, calca, sterge faianta, ma rog o curatenie d'asta mai generala...si atunci stai in pat si ciugulesti ba una, ba alta....pana iti dai seama de realitatea monstruoasa ...Cel putin asta a fost cazul meu

Pupici, ai grija de tine

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 4 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Deci ne vedem pe acolo...wow, ce mai gasca...!!!

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 4 S
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Deci ne vedem pe acolo...wow, ce mai gasca...!!!

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 4 S
Daviduchele meu

s-a trezit tati!! In sfarsit....
deci plecam. Pupici. Daca nu vad, trageti de maneca burtosul!

P.S. se pare ca se mishca mai greu. Pana atunci, mai pun 2 grupe de poze..nostalgice. De asta vara cand aveam ocupatiune de capre negre..

http://picasaweb.google.com/csocianu/12MaiPiatraCraiului
http://picasaweb.google.com/csocianu/5Iulie2007Ciucas

Mai pun pozne diseara!

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Baietii mei de-abia acum s-au trezit, nu o sa ajungem chiar la prima ora la Kidex. Deocamdata nu-mi place ora asta noua.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput