Mamici de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
alina_anto spune:
Magnetism79 Asa este, sunt foarte scumpe cosuletele. Si eu am vazut la mothercare unele dragute, dar costau 10-12 mil....asa ca.... ne-am pus pofta-n cui...dar poate gasim la expo!
Laura Da, este politie peste tot...Noi stam pe o straduta pe langa Beller si nu avem voie sa mai parcam nicaieri....nu inteleg de ce ...nu este strada pe care vor trece coloanele....Dar asta e ..trebuie sa ne obisnuim sa traim in tara asta sau sa fugim...fiecare alege...
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 6 saptamani!
Alina
32+
SARA-MARIA
gabitzam spune:
Magnetism, pot sa-ti zic ce am luat eu de la Mustela, dar nu mai stiu exact pretul la fiecare. Am luat Dermo-Cleansing, Skin Freshener, PhysiObébé® No rinse cleansing fluid, Foam Shampoo for Newborns, si gelul acela pentru tzitzi, Nursing Comfort Balm Soothing and dermo-repairing. Toate astea au fost 140 lei. La astea mi-a dat cadou o crema-gel Noviderm pentru curatat fata, pentru mine.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Laura Da, este politie peste tot...Noi stam pe o straduta pe langa Beller si nu avem voie sa mai parcam nicaieri....nu inteleg de ce ...nu este strada pe care vor trece coloanele....Dar asta e ..trebuie sa ne obisnuim sa traim in tara asta sau sa fugim...fiecare alege...
Alina32+
SARA-MARIA
Alina, noi am fugi!!
Nu stiu cum ma descurc fara sis, dar merita experienta vietii afara din tara, fie si pentru 1 an de zile!
Laurita
33,
, Mirceahttp://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Magnetism79 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Magnetism, pot sa-ti zic ce am luat eu de la Mustela, dar nu mai stiu exact pretul la fiecare. Am luat Dermo-Cleansing, Skin Freshener, PhysiObébé® No rinse cleansing fluid, Foam Shampoo for Newborns, si gelul acela pentru tzitzi, Nursing Comfort Balm Soothing and dermo-repairing. Toate astea au fost 140 lei. La astea mi-a dat cadou o crema-gel Noviderm pentru curatat fata, pentru mine.
Sarumana Gabitza chiar a fost fff buna oferta iar pt bebe excelenta, o mamica cu bebel de 4-5 luni imi zicea ca i-a luat celui mic o chestie care il spala si pe capusor si pe corp ca o spuma si a tinut mult, am 3 luni in cond in care il spala in fiecare zi, plus ca nu irita pielea bebelusului deloc, are ala micu o pilicica........mamaaaaaaaaaaa zici ca e pufuletz.
Iar despre crema pt sfarcuri este un produs nou? Inlocuieste Garmastanul? Ca daca e asa o sa iau si eu si te rog sa-mi spui daca stii, daca se poate folosi si inaite de nastere cu scopul de a le proteja mai bine cand vei alapta ca sa nu faci ragade
Pupi, e tare dulcel asta micu al tau,tot baietel vei avea?
alina_anto spune:
gabitza la ce ora deschide expo?? La 9 sau la 10?? Vreau sa fiu prima...
Alina
32+
SARA-MARIA
alina_anto spune:
gabitza, ai luat atatea produse la un super pret!!! Pai, eu am vazut in farmacie sampon + crema pt bebe (Mustella) la 120 lei....
Alina
32+
SARA-MARIA
simonacip spune:
Buna seara fetelor, am mincat si baut cred ca 1 litru d eapa, nu va spun cum ma simt
...Miine bagam si noi Romexpo.
Alina_anto, apropos, la 10.00 incepe, poate ne zarim pe acolo, ti-am revizionat pozicile prin urmare sa nu "te pierd" cumva din vedere. Vom fi cu David si probabil cam "nelinistiti"
si grabiti sa vedem cit mai multe...parca-l vad cum sta numai linga masinute sau nu se clinteste din casutele alea de plastic...Cred ca tb sa ma pregatesc nervos...
Vrem carut, patut, lenjerie de pat, prosop de bb, crema pt diminuarea vergeturilor de la Mustela, daca o fi...Aveti idee sa apelez la creme sau sa astept sa nasc si sa rezolv ce pot cu laser?? Am o gramada de vergeturi pe burta...si cita crema am bagat...Dar aveam si de la prima sarcina citeva...Acum s-au mai adaugat...
Oof...
Gabitam, frumoase pozici mi se pare ca ai un baiat tare cuminte...
Va las, merg sa ma usuc la par, pupici
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 4 S 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Alina, la 10 se deschide. Intrarea este prin bdul. Expozitiei, acolo este si parcarea si sunt si casele de bilete, ca se plateste intrarea, 6 lei.
Noi tocmai ne faceam planuri sa mai mergem si maine o tura
Poate asa apuc si eu sa vad ce n-am vazut si sa mai faca Andrei o tura pe la locurile de joaca.
Magnetism, nu m-am uitat pe prospect daca se poate folosi si inainte de nastere, ca daca umblu acum la flacon mi-l aresteaza Andrei, care a facut pasiune recent pentru orice tuburi de crema si sampoane ![]()
inais spune:
Seara buna de la noi...!
Dupa o maaaare absenta pe forum...va scriu scurt pentru ca trebuie sa recuperez din urma o gramada. Sunt abia la jumatatea cap. trecut si efectiv nu fac fata ritmului vostru
!
Se vede ca au inceput prenatalurile!
Scriu celor pe care le-am citit pana acum:
Esme
pentru info. Al meu sotz/tatic nu era in tara...pana am citit eu, pana nu stiu ce...e de domeniul trecutului.
Alysh
pentru ca ti-ai amintit de noi!
In rest...noi suntem bine, la job e haos (dupa cum va spunea Cleo cu care mai vb lapidar pe mess).
Am fost la Kidex in prima zi (joi dupa-amiaza). In afara de faptul ca si acum sunt cu gandul la gogosile alea in miniatura de la intrare, altceva nu m-a impresionat!...pentru ca...sa va povestesc: ma indreptam eu cu viteza spre intrarea in pavilionul central, tati abia se tinea dupa mine, nu vedeam nici in stanga, nici in dreapta....si dintr-o data...
...miros de gogosi...am facut stanga imprejur bombanind "Simt miros de gogosi, vreau gogosi!!" si fix la coada m-am proptit! Era al meu sotz cu un zambet pe buze...![]()
Incercam sa mai dam o fuga si maine...azi exclus cu simularea lor!
Din pacate asteptam cred ca o sa mai asteptam si Baby expo pentru ca oferta Kidex pe ce ne interesa pe noi (carucioarele, mobilier) e foarte slabutza.
Inchei aici si revin dupa ce ma pun la punct!
PS Lorich 
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
gabitzam spune:
Inais, si eu m-am proptit in coada de la gogosi cand am iesit
Mama, te misti teleghidata dupa ce simti mirosul!!!