Mamici de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzam spune:
Superbe pozele, Cleo. Iar cea cu tine intre floarea-soarelui este minunata! Poti sa o faci tablou!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
Cleo, ce facusi, feti???
M-ai nenorocit cu pozicile alea am un chef de duca...
si asa nu am mai facut un munte de vreo 3 anisori asa...4!!![]()
super aia cu floarea soarelui, subscriu.
Laurita
33,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
chinabulina spune:
buna dimineata!
aoleu, cleo, m-ai omorat cu pozele alea. pai imi vine sa-mi iau rucsacul si sa ma duc unde vad cu ochii... foarte, foarte frumoase 
o zi frumoasa, mai ales la targ! ![]()
33+1
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
socrate spune:
Neata burtici, tare harnicute mai sunteti.
Chinabulina mersi de raspuns, asa e probabil ca apasa bebe, dar m-a speriat un pic ca tare neplacut e.In fine, trece.
Fetelor cu problemute, stati linistite la pat, e frustrant, asa e, sa nu poti sa faci tot ce iti trece prin cap ca tb facut prin casa, dar comoara din burtica e cea mai importanta acum. Faianta va asteapta, nu pleaca nicaieri, am observat eu ca nici geamurile nu se supara ca nu sunt perfect curate, mai mult si rufele necalcate stau cuminti fara proteste si marsuri. Asa ca ignorati ce nu va place si stati linistite, mai e un pic.
Tati nu ne lasa sa mergem nicaieri unde e multa lume. Ieri am fost cu motanul la veterinar sa ii faca deparazitarea ca e momentul vaccinului, si sa ii faca o revizie generala ca vine bb si sa ne asiguram ca totul e ok. Dr.era racit cobza asa ca sotul meu s-a impacientat la orice suflat de nas seara.
Asa ca in nici un caz nu am voie sa ma duc unde e aglomerat.
O zi de duminica minunata pentru toate si sa aveti parte de tot ce e frumos la targ, pentru cine se duce.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 34+
Getutza81 spune:
Fetele, e asa de frumos afara !!!!
si ieri a fost la fel... pe mine ma puca cateodata un dor de bebe de numa, impreuna cu tati dar in acelasi timp incerc sa ma bucur de liniste si de sambetele si duminicile de rasfat si leneveala... ca nu mai am multe, maxim 3-4.... ca de maine intru in 38 sapt... aseara am fost la o plimbarica vreo 2-3 strazi prin apropriere si nu am mai putut, a trebuit sa vin la baie... am stat si la soare ieri, a fost asa de frumos ! si azi poate facem niste mici la gratar ca am o pofta... si am o pofta de verdeturi, branzeturi de numa, parca deabea acuma am ramas insarcinata ca eu pofte nu am avut pana acum... si sa nu va mai spun ca am dat gata 1/2 kil de capsuni ieri dintro inghititura... cu zahar bineinteles ca nu mam putut abtine... Deci, azi la soare si la aer... in schimb ieri mam speriat foarte tare, mia stat inima in loc... fratiorul meu de care va ziceam ca e bolnavior de 23 ani, e paralizat, a facut ieri o criza foarte puternica, poate a fost prea tare aerul dintro data pentru el... si era sa nu mai isi revina, mam speriat foarte tare, nu lam mai vazut asa... era alb ca varul la fata si navea suflet in el parca... a fost groaznic, dar incerc sa nu ma mai gandesc... hai ca nu va mai intristez, ca e o zi asa de frumoasa !!!
Pup fetele si burticile si duminica placuta !
P.S. Va dati seama ca in urmatoarele 2 luni vor nevi pe lume numai de aici de pe forum 100 sufletle de copii????? asta nu miam dat seama decat acuma, si e o chestie enorma, divina si nam cuvinte sa mai spun... 100 sufletele dintrodata ???? doar de aici ??? inchipuitiva cate burtici mai sunt fara noi inca...
va pup, si duminica placuta !
Geta
37+
, iubitoare de 
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
AMR: 3 SAPTAMANI !!!!
Lorich spune:
Buna fetele!
Ieri am avut o zi foarte, foarte plina, dimineata am fost sa vedem o bucata baietel, care mi-a facut surpriza sa-si desfaca cordonul de la gat, il avea pe la burtica, pe undeva, e intors pe pozitia de plecare si avem cam 1900 grame; asa de bucuroasa am fost ca am mers la Kidex dupa si am luat totul, dar totul la puricat, marunt-marunt, nici n-am mai simtit dureri de burtica, nici nimic.
Eu n-am rezistat si am mai luat ceva body-uri, am luat o paturica, un prosopel si un frumos si colorat patut. N-am gasit cadita pe gustul meu, si nu pot sa cred ca n-am vazut gogosile
Am poftit la colaci secuiesti, n-am avut insa rabdare sa stau la codoiul ala; m-as duce azi numai pentru aia... dar n-as sanse :)
Va pup si ma intorc la bucatarie, pregatesc niste aripioare dupa o noua reteta, daca nu iese nimic, ma gasiti la Kidex, la coada la colaci sau la gogosi.
Lori
30+
asteptand un bebe Robert
babyname spune:
buna fetelor. sper sa ma reprimiti si pe mine in grupul vostru.
as vrea sa imi schimbati si mie carutul..se pare ca va fi de fapt roz :D
la eco de trim 3, adica la 31 sapt. bebe cantarea 1917 gr....bine dezvoltat...cred ca o sa nastem pe 17 mai prin cezariana, deoarece mami e micuta in bazin. vom naste la municipal cu dr. roxana bohiltea.
apropo...stiti ceva depsre tarifele de acolo, pls???
noi am cumparat aproape totul pt bb..mai avem cateva lucruri marunte.
promitem sa fim fff active de azi inainte pe forum.
31s+
yuyu
gabitzam spune:
Am mai dat o tura pe la Kidex, dar n-am mai luat nimic pina la urma. Dar macar sunt linistita ca am vazut tot-tot, cum zice si Lori. Andrei n-a scapat inca o tura la casute, a fost cel mai fericit. M-am ciocnit pe acolo de niste burtici
Adica de Cleo si de Simonacip 

Cleo, am facut o gafa cu nasa ta, iti cer scuze inca o data
Mai ales ca am trecut si eu prin asta dupa sarcina cu Andrei. Eu chiar am crezut ca este si ea burticoasa ca noi.
Simona arata absolut spectaculos, iar David e un scump si un nazdravan.
Dupa Kidex am mai dat o tura prin Herastrau. Poze www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-03-30" target="_blank">aici.
Iar acasa dupa o tura de pregatit masa de pranz, acum sunt varza, nu-mi mai simt mijlocul.
gabitzam spune:
Am facut capitol nou, pina nu adorm pe birou. Poftiti la Capitolul 49!
cleo78 spune:
in primul rand, sa pup burticutza NR 1, pe getutza81. Si noi ne deplasam greu....incep sa ma doara aici, acolo, fund, mushci, ligamente..
apoi, sa multumesc fetelor pt complimente. Poza cu floarea soarelui e de vis; de ziua lui tati i-am propus sa mergem la munte- si am facut-o la intoarcere. Cat despre pozele la munte...va dati seama cum ne uitam noi cu lacrimi in oky. Noi suntem mari amatori de...urcat in tren, si fujit sus pe creste, cu sticla de apa, pateul si piinea gata feliata. Acolo ne e sufletul, vara trecuta am mers...1 weekend da, 1 ba, ce mai, de vreo 6-7 ori. Vara asta.... mai usurel, eventual luam soacra & cumnata & ceva care sa ramana la cabana cu bb, si noi sa ne catzaram cateva ore, sa ne ungem sufletul si incheieturile. Promitem insa ca la anu' luam port bb din ala special, de dus copilul in spate pe carari de munte!! Nu pe creste, nu o sa mai fim capre negre, dar pana in plaiul sub alpin, deasupra padurii...tot il ducem!!!!
Ma intelegeti de ce ma ia cu nostalgii mesajul de la o bucata de noapte?. Pt ca..ma mai uit la ele...si cand ma stiam ca acu 1 an urcam...10 ore continuu, si acu...sunt blegu'
Am fo la kidex. Din toate fetele de aici...numai gabitzam m-am vazut, adica ea m-a vazut!!! ca io...
welcome beck, babyname , scrie repede 2 mesaje sa scapi de moderare.
35+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt