Mamici de mai-iunie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

cleo Ce faci? N-ai prea scris azi... Astepti ora 3-4 dimineata??? hihihi..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 6 saptamani!

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

alexutza Felicitari pentru fetita!! Dar daca poti naste normal de ce vrea dr sa-ti faca cezariana?? Mai ales ca nu mai are nici cordonul infasurat...
Bebelusa mea Sara se misca foarte foarte tare, uneori trebuie sa ma aplec putin ca sa ma linistesc....chiar si acum imi das niste suturi in capul pieptului si in partea dreapta, de zici ca acum ii ies piciorusele prin burtica mea... O mananca mama pe ea de scumpa!

Ne-a adus mobila si tati a asamblat deja dulapiorul si patutul!! Maine monteaza si comoda, punem tablourile pe perete si draperiile- abia astept! Mai trebuie sa cumparam un covor si un fotoliu sau o canapea mica dar extensibile pt mine- cred ca tot de la ikea..

Alina 32+ SARA-MARIA

Alina-anto, ma bucur ca ti-ai gasit mobila care iti place. Abia astept sa pui poze cu camera fetitei tale! succes la asamblat! :)

33 saptsi mami lui Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

alexutza, si vorbim maine. Acum simt ca pic de somn...ma duc sa fac nani, poate se linisteste si Sara...

Noapte buna!!

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

alexutza, si vorbim maine. Acum simt ca pic de somn...ma duc sa fac nani, poate se linisteste si Sara...

Noapte buna!!

Alina 32+ SARA-MARIA

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor Cleo cred ca a fost la cursuri, de-abia astept sa vina sa spuna cum a fost,iar apoi stiu ca avea programare la ecografie asa ca o asteptam sa vedem ce spune...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

quote:
Originally posted by Magnetism79

Fetelor Cleo cred ca a fost la cursuri, de-abia astept sa vina sa spuna cum a fost,iar apoi stiu ca avea programare la ecografie asa ca o asteptam sa vedem ce spune...........

e cam pustiu forumul fara ea ... dar astept cu interes mesajul de la o bucata de noapte

32+6, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, bine v-am regasit, ce de actiune de cand s-au inmultit concediile prenatale, am ocupatie toata ziua cand vin de la servici sa citesc cate un capitol! Eu cred ca sunt ultima care pleaca in concediu, cand ma gandesc ca mai am inca 2 luni ! Pe 23 mai abia intru. Inca intru in concediu de odihna 2 saptamani si apoi de pe 6 iunie in concediu de maternitate. Ce sa ii fac, am vrut sa raman cat mai mult cu bebe acasa si la un salar cat de cat apropiat de cel ce l-am avut. Dar deja e un chin, adica 6 ore mai merg, dar deja ultimele 2 ore, am numai junghiuri si dureri.

Andreeap ai mare grija, uite asa si eu am fost ieri la noi aici la un salon pentru copii si am crezut ieri seara si azi ca si mor de dureri. La noi salonul nu e cu multe reduceri, erau sa zic maxim 10 firme care si vindeau la preturi mai mici, in rest ori le gaseai la acelasi pret ca in magazin, ori erau numai cu scopul de a se face cunoscute. Oricum mi-a placut, voiam neaparat informatii despre produse naturiste de ingrijire, ca nu ma pricep deloc, si am obtinut o grmada de pliante. Am umplut un sac de reviste si pliante, ca nu mai puteam merge cu el, asa ca l-am sunat pe sot sa vina sa ma pescuiasca de la metrou ca eu nu mai puteam.
Ei si acasa spre seara m-au apucat niste dureri de burta, nu stiu daca sunt contractii sau nu. Ma ustura efectiv in jurul ombilicului!
Apoi azi am mers foarte incet, nu puteam sa ma urnesc, pe scaun intepeneam cu totul, daca mergeam simteam ca imi cade burta si tot asa. Foarte naspa senzatii!
Si maine trebuie sa merg iar la servici, recuperez ziua de miercuri cand am mers la testul de diabet. Aici e OK sa mergi la doctor in timpul sarcinii dar nu te plateste, asa ca singura solutie e sa recuperezi.
Deci fetelor aveti grija cu salonul! E destul de periculos, nu ne dam seama, pe moment ai energie, vrei sa vezi si una si alta, dar cand iesi de acolo te apuca toate durerile. Sau macar poate sa mergeti asa cate putin si sa stati jos din 10 in 10 minute sa va odihniti. La noi aici era destul de aerisit si bancute peste tot, dar tot am vrut sa termin repede asa ca nu m-am asezat deloc.

Doloress 29+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Acuma sa fac si conspectul, din ce imi mai aduc aminte.

gabita faine poze, le-am votat si eu, m-a uns la suflet imaginea cu primavara, iti dai seama! Apoi si poza cu Andrei, super, cata fericire pe el!

Laura sa stii ca si eu am invatat putin, cum zicea si Silvia ce ii place si ce nu ii place lui bebe. De exemplu cred ca la dus ii place ca daca face tumbe, cand intru la dus se linisteste imediat. Nu ii place in metrou si autobuz, eu deduc ca daca se agita si se intoarce in toate directiile nu-i place. Dar poate se bucura, cine mai stie. La metrou imediat cum cobor scarile si se aude zgomotul ala incepe dansul.

MIhaser sa fii fericita si iubita alaturi de puiutii tai! Iata ca am inceput deja sa sarbatorim Berbecutele, tare repede trece vremea!

Cleo sa stii ca si eu la orele de varf as ajunge mai repede cu metroul la spital! Tin minte cand am avut sangerarile era dimineata la ora 7-8 si am crezut ca ma dau jos pe autostrada si merg pe jos, asa se circula! Sa speram insa ca ne apuca nasterea la ore rezonabile! Daca nu, am sa chem salvarea, aia merge oricum mai repede.

Lily ne luam de-o mana, nici eu nu am nimic pregatit pentru bebe sau pentru mine. Dar tot imi zic ca abia am 30 de saptamani, am tot timpul. Numai ca ieri m-am convins, timp as avea eu dar nu mai am putere sa fac nimic. Daca nici vasele nu mai pot sa le spal de la un capat la altul, ci asa in serial, partea 1, partea 2, Dar lasa ca ne mai ajuta si tati, eu sunt o persoana care nu tine neaparat sa faca totul de una singura, mai cer si ajutor si e tare bine.

Dana welcome to my club, si la noi vremea ne da de furca, nu gluma. La voi ploua, la noi ninge Am vazut insa azi cu bucurie ca in jur de 10 aprilie se anunta incalzirea, deci sunt intr-o dispozitie de zile mari, mai este putin si vine si la noi primavara! Hehe, o gluma buna pe aici in ultima vreme , cica : Sa speram ca la vara o sa ninga mai putin.

Alina_anto bravo pentru mobila, ca ai gasit pana la urma! . Si eu mi-am luat deja o canapea extensibila pentru camera lui bebe. Primele 2 luni il culc in camera cu mine, apoi il pun in camera lui. Dar daca va plange, am sa ma culc acolo, pe canapea totusi. Ce ziceti, e prea devreme la 2 luni sa il las singur sa doarma in camera?

Dordia si la noi iti dau camasi de noapte din spital, sa nu ti le imbulinezi pe ale tale. Insa dupa nastere poti sa te imbraci cu ale tale sau poti sa mai ceri tot de la ei. O prietena si-a luat o pijama super, alba imaculata, si a zis ca nu a purtat-o deloc, ii era mila sa o strice, mai bine s-a simtit in camasile lor. Si tampoane iti dau, si pampers pentru bebe. Dar eu oricum am sa ma pregatesc cu ale mele. Am fost miercuri la spital la testul de diabet de 3 ore, deci am avut timp sa ma plimb si sa inspectez tot, si cred ca trebuie sa ma inarmez cu de toate pentru ca nu exista butic, nu exista farmacie in tot spitalul. Si nici vreun magazin in apropiere. Eu cautam un pix, sa imi cumpar si nu am avut de unde. Au numai restaurante.

Alexuta bravo ca bebelina si-a desfasurat cordonul! Iar numele ales de voi e super!

Andree27 te asteptam si pe tine cu vesti bune, ca te vei reprograma la alt doctor. Dar abia pe 8 mai ai control, asa de departe?

Silvia si Cleo am si eu obsesia cu pierdutul lichidului amniotic, nici nu am dormit intr-o noapte din cauza asta. Abia astept si eu eco de marti sa intreb si vizita la doctor de miercuri. Fetelor, nu mai rezist pana marti, eu nu l-am vazut pe puiut de pe 24 ianuarie, adica de 10 saptamani ! Abia astept sa vad daca e totul OK, am deja o lista cu intrebari.

Va pupez si va urez un week-end linistit!

Doloress 29+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Am vazut ca am strigat prezenta putin saptamana trecuta si au mai aparut din fete, eu intrebam de Aimee si am vazut ca ne-a revenit in forta, am vazut si pozele, foarte faina camaruta lui bebe.
Mai intrebam de Cory dar vad ca ea nu a mai aparut.

Ce se intampla insa cu Miss Parker?

Doloress 29+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cleo ti-am luat-o inainte la mesajele de la miezul noptii....am adormit pe la 9 si acum il astept pe Ene sa treaca si pe la mine

Multumesc mult fetelor pt raspunsuri cu privire la camasa de noapte. Eu am si o pijama de gravi, dar e clar din experientele voastre ca mai e nevoie de inca o camasa.

Si eu ma intrebam de ce n-a mai scris Miss PArker. De Inais am inteles de la Cleo ca e f ocupata, dar totusi, acolo un salut de la ea, un semn, ceva.....

Socrate, unde ai gasit GAlactogil? Mie imi spusese o proaspata mamica ca nu se mai gaseste in Romania.

Alina 34+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput