Mamici de mai-iunie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

gata, sunt la zi cu cititul...
pt fetele care nu se simt/nu s-au simtit bine, un , sa treaca...
referitor la pijamale/camasi de noapte, eu cred ca-mi voi lua 3 camasi si un halat. cred ca-mi ajung, ca, daca murdaresc una (de fapt "cand" nu "daca"), o ia mama la spalat ... si nu cred ca-mi trebuie mai multe. oricum, 5 camasi + 5 pijamale mi se pare marfa de un chiosc mai mic, in niciun caz necesarul pt spital.
va admir pe cele care ati reusit sa va cumparati toate cele necesare la spital. eu inca mai am un listoi...
gata, ma duc sa ma intind, ca azi am umblat destul de mult si am o durere undeva ...

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Aliysh si eu de 3 ca,asi am auzit ca ai nevoie in cazul in care ai lapte si te patezi sa ai si de rezerva!!!Dar in nici un caz 5.Ce sa faci cu atatea, sa faci parada modei?
Si eu chiar azi m-am uitat si am gasit una care e exact pt alaptat care are gaura acolo la sani si una doua ii dai la bebe laptic!Eu ma gasit-o in piata si e la 30 lei in caz ca va intereseaza!

Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor am mai pus poze noi cu mine graviduta!!!Daca vrei sa va uitati!!!
Azi nu mai intru ca mergem in vizita la niste cunostinta ca e ziua unui prieten!!!
Pupicei la burticutze!!

Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Alyshe nevoie de mai multe camasi de noapte pentru ca se patea za de sange, de lapte. Eu am avut 3, dar am trimis la spalat si mi-au fost aduse inapoi curate, calcate. Si am stat 4 zile in spital.

30+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Andree27 Am vazut pozele. Pup fata frumoasa!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 6 saptamani!

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Getutza eu dau 70 de roni lui tanti care face curat. E un pic cam mult fata de ce am mai auzit, insa sunt multumita de ea.

Raportez ca am fost la cumparat diverse lucruri, nu foarte departe pentru ca nu mai pot, dar pe aici pe aproape. Am gasit Garmastan si am luat 2 tuburi. Am luat si Bepanten, ser fiziologic, comprese sterile, fasa, iod, rivanol, vata, am luat si Galactogil. Am uitat complet de algocalmin fiole dar nu au intrat inca zilele in sac.
Am luat si un sapun de bebe, pampersi marimea 1, servetele pentru fundulet - momentan am luat Pampers Sensitive. Sper sa nu aiba pb.
Am mai luat servetele intime pentru mine si tampoane. Eu daca nasc cu cezariana o sa pot purta tampoane.

Am luat si un halat, din piata, asa de duzina, dar e subtire. Camasi de noapte eu am 3, si nu iau mai multe. Am sutien pentru alaptat si tampoane de pus la sani deci nu cred ca voi avea probleme cu patatul.

Cam atat. Acum fac ceva de papa, am descoperit o posibila pofta pentru tortelini, asa ca incerc asta.

pupici si o seara buna

Noemi, mami de Edvin Sebastian 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Socrate, chiar daca nasti cu cezariana oricum o sa ai lohii destula vreme, sa iei tampoane cu putere mai mare de absorbtie. Eu luasem din acelea de noapte, cu sapte picaturi, cel putin pentru primele zile.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!

Eu am facut o plimbarica azi....si ma simt de zici ca m-a calcat trenul. Ma dor toate oasele, ligamentele...etc. Dar a fost super.

Bb e ok, se misca mereu si se baga in si sub ficatul meu de zici ca il foloseste drept plapumioara.

Eu o sa imi iau sa am 3 camasi de noapte si un halat. Data trecuta 2 camasi au fost ok, suficiente. Pt ca la cezariana m-au imbracat cu o camasa de la ei pt a nu distruge o camasa buna de acasa. Si cu aia am stat 2 zile...adica ziua cezarienei si a doua zi pana am putut sa ma dau jos si pana m-au scos din terapie. Deci...pt 3-4 zile eu zic ca 3 camasi sunt suficiente.

VA poop ca ma duc sa ii pregatesc papa lui Stefan!

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Acum am venit si eu acasa! Azi am fost si am facut si eu ultima eco la Diagnosis. Fetita mea are aprox. 2 kg, ceea ce inseamna ca este in grafic. Surpriza placuta este ca nu mai are circulara de cordon, si sper sa stea cumintica si sa nu se mai joace cu cordonul. Asta nu inseamna ca voi naste natural, desi imi doresc. Ramane sa vad care e parerea doctorului meu.

Mihaser, La multi ani! Sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti! Sa te bucuri de cei dragi si sa ai parte de fericire.

SilviaPop, nut e ingrijora, eu cred ca masurarile astea depend de la ecograf la ecograf. Mie acum 2 sapt imi spusese dr ca bebita mea e mai in urma cu aprox. 2 sapt. Iti dai tu seam ace m-am ingrijorat, stiind ca am placenta imbatranita. Azi, surpriza, se pare ca e in graphic (la alt ecograf)

Alina anto, Lorich, ma bucur ca va place numele pe care l-am ales pentru bebelusa noastra.

Alina anto, multumim de listuta. Mai am 2 sapt de serviciu si apoi sigur o sa-mi gasesc timp sa fac bagajelul de spital. Si atunci imi va fi foarte utila listuta ta! Oricum, cantarul nici eu nu cred ca e un lucru necesar, mai degraba este ceva ce ne aduce stres, asa ca, mai bine lipsa.

DanaH, ma bucur ca totul e bine. Mie mi se pare ca fetita ta o sa aiba o greutate potrivita, nu mi se pare micuta. Oricum, fetitele sunt mai mici decat baieteii.

Alysh, eu am luat o camasa de alaptat si alte 2 camasi obisnuite, in total 3 camasi ptr spital. Ma gandesc ca totul o sa fie ok, si o sa ne dea drumul repede acasa.

Pup toate fetele.

33 saptsi mami lui ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

alexutza Felicitari pentru fetita!! Dar daca poti naste normal de ce vrea dr sa-ti faca cezariana?? Mai ales ca nu mai are nici cordonul infasurat...
Bebelusa mea Sara se misca foarte foarte tare, uneori trebuie sa ma aplec putin ca sa ma linistesc....chiar si acum imi das niste suturi in capul pieptului si in partea dreapta, de zici ca acum ii ies piciorusele prin burtica mea... O mananca mama pe ea de scumpa!

Ne-a adus mobila si tati a asamblat deja dulapiorul si patutul!! Maine monteaza si comoda, punem tablourile pe perete si draperiile- abia astept! Mai trebuie sa cumparam un covor si un fotoliu sau o canapea mica dar extensibile pt mine- cred ca tot de la ikea..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 6 saptamani!

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput