Mamici de mai-iunie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa fetelor. Incep sa intru pe pilot automat, adica..ma trezesc noaptea la pishu, merg teleghidata si fac...si apoi ma intorc si imi continuu somnul. Asta e antrenamentul pt bb,da?
Deci sa zic de curs..la care am stat 30 min ca tati era disperat ca nu ajungem la eco ca se circula greu. Pe naiba..io banui ca nu ii place la curs. Oricum, cu o prezentsa de 2.5 din 4 cursuri, i-a dat moasha diploma, cu care o sa isi ia liber de la firma inca 10 zile, in care o sa stea acasa cu fetele lui. Deci la curs, ne-a pus nishte filmuletse. si mai mult nu stiu. Dar a mai fo o fata de pe forum, m-a salutat, daca ash sti cine .... . Macar sa ne zica ea cum o fo tot cursul ....

Mai fain o fo la eco; am ajuns mai devreme, si era ecograful ocupat. Dar mai devreme a ajuns si dr-ul! si am stat 10-15 min pe hol de vorba. M-a trimis sa fac si o proba de secretie, pt stafilococ sau streptococ, nu mai stiu ce, apoi am avut timp sa discutam despre nashtere. Pt fetele care vor nashte la Filntropia, dr mi-a zis ca nu poate sa rezerve o rezerva, pt ca nu stim cum cand voi nashte, dar vom vedea atunci ce e liber, si ce nu. Apoi, l-am intrebat de epidurala, si a zis asha: vedem cum decurge nashterea. Daca merge ca pe roate, el nu e de acord sa complice totul cu epidurala, daca travaliul e lung, atunci sa stau linishtita, este kit & anestezist bun in spital. Din punctul lui de vedere, asta cu epidurala face bine la psihic, depinde f. mult de moralul mamei.
A fo incantat ca am facut cursurile de la Filantropia, tsinute de "Oana mica", (am ras cu tati...Oana mare e vreo tanti solida solida??)
La ecograf, totul e bine, bb e in grafic, AMR 4 sapt. Si confirma ca e fetitsa. Deci o sa schimb pe prima pajina, nu o sa mai fie "posibil fetitsa" ci SIGUR!!!

Acum sa povestesc ceva funny, cat am asteptat ecograful, m-a trimes sa fac recoltare. Ei...si la cabinetul de recoltari, cand sa intru...o tipa dupa usha, cauta ceva in dulap. Cine sa o vada...ca era ascunsa. Si balena Cleo...deschide usha LARG LARG, sa incapa, cat pe ce sa ii dau una de sa o bag in fishete cu totul!!! Cand mi-am dat seama ce crima puteam face, am inceput sa rad. Vine o alta asistenta...o graviduttsa in trim. 2, si imi zice: nu era bai, ca uneori merita . Dar scena cu izbitul ar fi fo de coma.....

A, dr mi-a zis sa stau linishtita, sa nu ma mai agit, ca de aia se umfla picioarele. Doar am recunoscut ca m-a apiucat calcat, spalat, frecat & co. Si tot jale e in casaaaaaaaaa. UOF!

Pt fetele cu contractii, dr mi-a zis ca sunt normale...cateva pe zi si nedureroase. I-a mergeti la dr, sa vada ce zice, eventual poa ba bate la cap sa stati linishtite, sau va da ceva.

Pt listele de shopping, nu va recomand Jhonson. Eu sunt alergica, si m-am iritat de la el. Mai bine m-am impacat cu Nivea, iar de Sanosan, am auzit multe recomandari; eu o sa il incerc; nu mi s-a parut f. scump. O sa mai incerc ceea ce pe pielea mea a fo miraculos, ulei de masline extra virgin.
Pe de alta parte, nici f. multe chimicale nu e bine sa fol. Pielea lui bb e sensibila, si are si autoprotectia lui (si a noastra la fel). O sa caut un shampon ce pot sa il fol. si pe corp, si un ulei pt masajul de dupa baitsa.
Cantar nici eu nu voi lua; mie imi va creea sigur psihoze. Daca am stres ca nu s-a ingrasat, merg saptamanal la dr si gata.

acina, ti-am cetit povestea primei nasteri. O poveste frumoasa, optimista, care ma face sa nu imi fie frica de nashtere. Pt fetele la prima sarcina, e super, ca ne explica si clarifica, si linishteshte. Vorba dr-ului, face bine la psihic. Acu, o intrebare de logistica, tu monitorizata, cu epidurala si contractii...dadeai atentsii. De unde scoteai banii? pt asistente??? Stii, ca mai toate fetele care merg la centre medicale private, nu stim cum sa bagam in buzunare. Adica mi-e mai simplu sa intreb: cat ma costa, dau cat vrea, sa fim multumiti si intelesi.

Lily, sa pleci in jurul deadline-ului la 100km? hmmm, mai sunt si gropi in asfalturile din Ro..stiu si io, ia intreaba medicul! Poate iti recomanda unul in Tg Mures

DanaH, si mie mi-e din ce in ce mai greu sa ma deplasez. Si stau acasa...de 3 zile. Incep sa ma doara ma incheieturile, ba fundul, putin si spatele, zona coxala e clar tensionata, mai sughite bb cu capul in colul meu si e ceva intre sagetare si gadilare!
Dana, mai am o intrebare, ploaie aveti acolo la holanda, ca doar sunteti la ocean, dar ia zi, vanturi aveti? Iar lalele? cand infloresc? Sa ne faci si nishte poze...i-am propus lui tati, sa ne luam intr-o primavara 1 sapt concediu, si sa mergem sa le vedem, cu trenul pe acolo asha...sa bantuim!

] emycor , daca gaseshti un leac sa te linishteasca, da si mie !! ca am nevoie!

5 camashi de noapte? UPS... pt 2 nopti? stiu ca voi pata, dar totusi..
Am 2 + 1 pijama. Si gata.

Alina_anto, te-ai scos cu patutsul! Super aia de la Ikea! Ia sa ne pui pozne...sa ne dai gata.

Andree27, , m-am uitat la poze. Superbe...tu erai aia care la 57 kile ziceai ca te simti grasa??? Moaaaama, bine ca te shtim acu la fatza, sa te recunoashtem si alergam!!!

alexutza, , felicitari pt fetitza si cordon despletit. Se juca si ea cu el...ce sa faca ca acolo nu prea are cu ce sa se joace, decat cu piciorutzele..si cordonul.

Doloress, eu am mers pana in sapt 34 la munca. Dar de prin sapt 32, nu mai puteam, dupa 4-5 ore incepeam sa imi para rau ca nu am cerut program de 6 ore. va dati seama cum eram dupa 10 ore de stat la birou, nu ca ash fi muncit prea mult...ca Iq-ul meu e <1. Asha ca...te inteleg ca nu mai poti. Dar banii astia.....
Da' chiar, unde e Miss PArker ? Sa o strigam?

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineatza....

Si eu m-am trezit la 6.30 din cauze de Stefan matinal. Nu stiu ce a avut dar....nu a mai dormit asa ca...eu deja mi-am facut o parte din treburi.

Nu am chef de nik azi, dar tb sa ma mobilizez si poate sa calc cateva lucrusoare pt bb. Deja am spalat 2 masini si inca mai am ... voi face inventarul si probabil we viitor ma voi duce la cumparaturi. Ziceam ca we asta dar...mai bine mai stau potolita inca o sapt ca dupa...nu mai e pericol deloc si voi putea merge sa cumpa tot ce vreau.
Sapt viit ma voi duce la control...abia astept. Sper sa imi faca si o echo sa vedem cum functioneaza placenta ca tare am un stres.
Acum va poop ca ma duc sa il recuperez pe STefan catarat pe spatarul canapelei!!!

Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

buna dimineata!......am avut o noapte de vis.....aproape ca si inainte sa raman insarcinata....m-am trezit doar la 6 de am mers la baie si am adormit inapoi. Adevarul e ca am avut patul doar pt mine si bb pt ca am hotarat sa il lasam pe tati sa doarma linistit...c.a din cauza meaaaaa se trezea dimineata cu ochii unflati....atat il tot trezeam de fiecare data cand ma intorceam in pat, ma ridicam ca nu puteam sufla...etc

tocmai mi-am luat micul dejun citind ce ati mai facut aseara, si cu forte noi si proaspete o sa ne apucam de........calcat!!!!!! Dar cum stiu ca nu o sa o pot face non stop o sa mai intru sa fac cate o pauza.

cleo78 aaaaaaaaaa......pai voua deaia va trebuie putine cam de noapte pt spital, ca va tine doar 2 nopti....la noi se sta cate o saptamana....( daca totul e ok)

emycor32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by emycor

buna dimineata!......am avut o noapte de vis.....aproape ca si inainte sa raman insarcinata....m-am trezit doar la 6 de am mers la baie si am adormit inapoi. Adevarul e ca am avut patul doar pt mine si bb pt ca am hotarat sa il lasam pe tati sa doarma linistit...c.a din cauza meaaaaa se trezea dimineata cu ochii unflati....atat il tot trezeam de fiecare data cand ma intorceam in pat, ma ridicam ca nu puteam sufla...etc

emycor32+

Emycor...cum poti sa ne povestesti asemenea lucruri? A venit tati din delegatie si ne-am dat seama ca nu mai putem dormi cu el, dormim bine doar eu si bebe. Drept care azi noapte m-am tot straduit sa raman langa el ca de', imi era dor, dar m-am ridicat din pat de 100 de ori: pipi, prajitura, forum, pipi, baut apa, iar o prajitura....si tot asa pana dimineata.
Asa ca eu cel putin...te invidiez

Alina 34+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Emycor...cum poti sa ne povestesti asemenea lucruri? A venit tati din delegatie si ne-am dat seama ca nu mai putem dormi cu el, dormim bine doar eu si bebe. Drept care azi noapte m-am tot straduit sa raman langa el ca de', imi era dor, dar m-am ridicat din pat de 100 de ori: pipi, prajitura, forum, pipi, baut apa, iar o prajitura....si tot asa pana dimineata.
Asa ca eu cel putin...te invidiez

Alina 34+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

aoleu, asa rau e? pai si eu am dormit singura saptamana asta din cauza de sot plecat in deplasare. si abia astept sa vina maine seara. dar daca nu mai pot dormi cu el?
mai, gogoasa mea a inceput sa loveasca jos, jos tare, in col ... mai dadea cate una, dar acum chiar ma doare. mi-a tras cateva ieri pe strada de a trebuit sa ma opresc brusc si sa ma asez undeva... unde? am gasit o masina parcata si mi-am pus pe ea... si a mai apucat-o cand eram fix in mijlocul trecerii de pietoni. aseaza-te daca poti ... abia am ajuns acasa... acum, de dimineata, vad ca iar a apucat-o ... si eu aveam planuri de plimbare, de vizite...

33 fix, viitoare mami de gogoasa balerina (sau karatista???)

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor..v-am luat. Din luna 4-5, cam de cand am inceput sa fac crizele de astm, am parasit patul conjugal. Pe canapea..dorm mai bine, si tati nu incape si el cu mine. Suntem numai noi, fetele.
Daca ani de zile am dormit fara perna, cu o amarata de pernutsa, acum pe rama canapelei am pus o patura, perna mare, 2 pernutse. Adica..aproape in fund. Si din cauza rinitei- nu pot respira, si din cauza astmului....
Asta e, scap io. Ma intorc langa husband.

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza burticutze,

VA scriu putin pe fuga ca iar sunt la servici si azi nu am vreme nici sa ma impusc!!!
Cleo eu sa stii ca nu am 57 kg eu sunt micuta balenuta la 70kg!!!hihihi Si in plus de asta ieri am fost la ziua unui prieten si nu va spun ca atat am mancat ca o sparta ,parca eu nu mai vazusem mancare de o gramade de vreme!!!!
Si eu azi cred ca voi merge sa-mi cumpar camasi de noapte si chiloti adio tinerete, ca sa incep asa incetut sa-mi pregatesc cele necesare pt bagaj ca dintr-o data nu pot ca dau o gaura in bugetul faimilie de numa!!!!
Revin mai tarziu ca atata mai am de lucru!!

Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noi avem un pat mare de abia ne intalnim noaptea. Asa ca...inca dormim impreuna...dar eu nici nu am mari pb. Adica in afara de invartelile pe toate partile....nu ma scol din pat ca nu am nevoie la wc. Abia dimineatza pe la 6-7 ma duc cand Doru e pe punct de plecare sau deja plecat.

Ma duc sa ma benoclez pe site-uri de cumparaturi on-line pt un scaun din ala de alaptat si....batista bebeului.

Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor.
Maninc cereale goale...Sunt de groaza, dimineata la 3 dupa ce am fost la toaleta, desigur ca n-am mai putut dormi. Am citit un pic, apoi m-am dus la bucatarie, o cana cu lapte si piine cu unt si dulceata...Abia apoi am reusit sa adorm iar, dar nu mult ca la 6.00 david era in picioare. Am sters si eu praful in casa sa improspatam aerul, am spalat baia, tati a dat cu aspiratorul...macar putin cite putin sa rezolvam din ele.

Aaa, am mai pus un kg...am 71 nu stiu cum reusesc, sper sa am cu ce ma imbraca dupa nastere...

Dordia, si al meu se cocoata pe spatarul canapelei. Sta intins acolo si se uita la tv..n-are nici un stres

Emycor, ALysh, Cleo..numai eu pot sa mai dorm si cu sot si cu David in acelasi pat???
Mi-e chiar urit sa dorm fara ei, mai ales fara David, dar stiu ca in maxim 3 saptamini vreau nu vreau trebuie sa dorm cu bb si sa-i las pe ei 2 linistiti

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 4 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor noi dormim toti 3 ,adica eu, tati si bebe din burtica, nici nu vreau sa dorm singura si nici tati nu ne lasa singuri, ne mai iubeste si el din cand in cand, si in plus e bine sa stie bebe de pe acum ca va dormi in patucul lui.Ieri recunosc ca am fost harnicutza si am mai facut cate ceva dar azi plecammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm papa la casuta de vacanta, dupa ora 1 insa ca tati se duce la service sa ia masina pe care a echipat-o zici ca e discoteca nu alta cu statie nou , boxe noi si toate alea ca daca tot nu mai putem merge in cluburi sa vina ele la noi.
Tati asta e nebun dupa muzica, la fel ca si mine de altfel si la cat ii cant lui bebe la pian cred ca va iesi un muzicant, stiti ce e tare tare interesant ca atunci cand ma apuc de cantat face niste miscari zici ca vrea sa iasa din burtica, ii face bine la bibi nu stiu.
Mamaaaaaaaaaa acum simt ca s-a infipt in ficatul meu , am o senzatie tare ciudata intre coaste..............desi nu i-am dat sa pape dect o banana si un mar verde, asta e de dim ii plac fructele lui bibi asta mic.
Pupici si poate va mai scriu daca mai am timp
+27 cu Bogdan Gabriel

Mergi la inceput