Aveti careva asemenea cunostinte? Sunt gravida si nu ma mai pot aventura prea tare la curatenia de dinainte de Paste. Obosesc cam repede si n-as vrea sa ma solicit prea tare. Ma intereseaza cineva care sa imi spele bine faianta in bucatarie si baie, sa imi spele geamurile si eventual sa imi stearga un dulap de bucatarie. Cum se plateste o astfel de munca, cu cat?
Daca aveti pe cineva , va rog sa imi recomandati.
Multumesc mult.
M-ar interesa si pe mine... o persoana de incredere pe care sa o pot lasa si singura in casa pentru cateva ore.
tanti Nicoleta care mai venea la mine pentru curatenie generala nu prea mai poate...si locuieste si tare departe.
O plateam cu 500.000 pentru cca. 6 ore (stergea geamuri, usi, faianta, spala frigiderul... nu toate intr-o zi....ii spuneam eu ce sa faca...). Si ii mai dadeam si cate un pachet de tigari plus mancare.
Ingrid si Cristi 5 ani
Cunosc eu o doamna tinara, de incredere si lucreaza repede si bine. Dar are cam multi clienti, mai ales in perioada aceasta.
Daca este de acord, va scriu miine pe PM nr meu de tel.
Oricum, ar fi bine sa scrieti si in ce zona???
Pt mess4u2000 si ingridnen
V-am trimis pe PM nr. meu de telefon. Daca va mai intereseaza sau doriti detalii suplimentare, va rog sa ma sunati fara ezitare.
Si eu sint f interesata!Vreau si pentru curatenie de Paste dar si dupa aceea, sa vina saptaminal sau la 2 saptamini.Am un apart de 2 camere si stau la Cora Pantelimon.Tot caut pe cineva si nu gasesc
Mami de Ilinca 15.03.2007
Natachka,
Imi trimiti si mie, te rog, numarul de telefon? Sunt si eu interesata.
Multumesc anticipat.
natachka si eu sunt interesata,nu neaparat numai pt curatenia de primavara.In general pt intretinere,o data la o saptamana sau la doua saptamani....dupa caz.
Multumesc frumos.
Exista firme autorizate care asigura astfel de servicii-cu oameni angajati,instruiti,verificati.Munca la negru prezinta riscuri-cum tragi la raspundere ptr.prejudicii?
se poate un exemplu de firma de curatenie? multumesc
natachka, mai are loc dna ta?
sau altcineva....
dandana mamica de bebelusa
iubita 17.07.2006