caut femeie pt. curatenie de primavara!
Raspunsuri - Pagina 2
b.nica spune:
Pana nu gasesc o persoana care sa ma ajute cu curatenia in casa (adevarat cam mari,casele)sa nu mai aud pe cineva ca se plange ca nu poate sa traiasca din ceeace castiga!
Sunt necajita ca nu am ajutor si ca nu gasesc pe cineva care sa-mi faca curatenie si in care sa am incredere!
b.nica spune:
Nu am vrut sa supar pe nimeni, dar va rog sa ma credeti ca problema mea ma face sa nu mai cred in oameni;eu daca nu as fi muncit si nu mi-as fi tocit nervii prin facultate,intr-o meserie care mi-a placut,cred ca as fi castigat f. bine din servicii,pt. ca eu nu consider umilitoare nici-o munca.
Am spus mai sus ca nu cred in persoanele care se plang ca nu se descurca financiar;sunt multe femei ,salariate,bine platite, care si-ar da fara ezitare o parte din banii lor munciti pt. a rezolva treburile gospodaresti,astfel incat venind de la munca sa-si gaseasca in casa curatenie,toate lucrurile la locul lor si mancare gatita.
nona_denis spune:
Buna,
Desi am trimis PM la majoritatea celor ce au postat aici, m-am gandit ca nu ar strica sa postez si pe forum . Sunt interesata sa gasesc ceva suplimentar de munca: sa fac curatenie, sa calc in week-end sau dupa-amiaza, dupa program.
Daca este cineva interesat , il rog sa imi trimita mail sau PM.
Mami de Denisache
kariguld spune:
eu nu cred ca e asa greu sa gasesti o persoana pentru curatenie. daca te tine buzunarul, se paote apela si la o firma, ca nu costa chiar asa mult.
iar pentru o casa, apartament... prin cunostinte si chiar pe aici, se gaseste. totul e sa nu ai astptari foarte mari!
menajera noastra, e foarte buna in ceea ce face, numai ca eu am unele mici nemultumiri vis-a-vis de munca ei la mine in casa, dar trec cu vederea, ca nu sunt lucruri importante! si mai remediez eu, cand nu-mi place ceva!
iar la firma, am angajat o persoana la curatenie, de la o firma, am negociat cu ei si nu le-am platit comisionul pe care ni l-au cerut. ei spuneau sa-i dam minim pe economie si lor 75% din salariul pe prima luna!!!!! dar eu le-am dat 50% , cam doua sute de lei si ceva, iar persoanei de la curatenie ii dau 600 lei pe luna. si vine seara sau dimineata, cam o ora jumate, iar pentru curatenia generala , sambata cam trei ore. tipa e foarte expeditiva, se misca foarte repede, goleste cosurile de gunoi, sterge praful pe birouri, in salile de meeting, curata la baie, si spala gresia in baie si pe hol, in total cu birouri cam 400m patrati!
Kari