Nou stil de viatza (195)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Gusta, carmen E hcclara,, nu as vrea sa fiu in pielea sotilor vostrii, cand sunteti voi nervoase! vad ca va varsati nervii la greu pe saracii barbati!
Alina, mai avem 2 luni si jumatate si venim in tara. De ce, ce se intampla aici? De ce ar prelua armata puterea?
Ce iti fac fetele?
Crys, felicitari pentru decizia luata, sper sa te tina mai mult decat pe mine!
carina, maaaamaaa ce retete minunate! Poate am sa o fac si eu aia cu rata in we; mie imi plac chestiile astea mai deosebite!
Hopes, multa sanatate puiului tau! Sper sa treaca cat mai repede. Incearca sa-i dai ceva ce ii place lui.
Mephala, da am inceput tratamentul, azi e a doua zi, dar tare mi-e teama ca o sa pun la loc kg. pe care le-am dat jos atat de greu!
Incerc sa ma ponderez, dar deja am luat o jumatate de kg. ma deranjeaza stomacul de la pastilele astea si simt nevoia sa tot mananc. Si seara pe la 11 cand iau ultimul antibiotic, trebuie sa mananc ceva!
Pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Vorbind de modele, uitati-va ce faina e olandeza,e cea mai buna dintre cele tinere olandeze,lucreaza pentru Victoria's Secrets si e noua imagine Lóreal.

http://www.xarj.net/wp-content/gallery/doutzen-kroes/doutzen-kroes03.jpg

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Adus copil acasa si acusi ne asezam la masa.

Anda a ramas la gradi numai ca a vrut singurica sa stea intr-un colt.

Fetele nu ii luati apararea ca deja i-am dat una verbal la telefon si l-am anuntat cand vine sa se fereasca daca am tigaia in mana.

Hopes si eu iti zic ca si Claudia daca e in continuare cu diaree si nu vrea o gura de cola sa ii dai ajuta.Crede-ma nu mai mult de 50-100ml da ajuta si la fel ceai de menta.Nasol ca tocmai luni ai rezultate .

Delia bafta la dentist.

gata ma duc ca copilul aseaza masa si eu mama denaturata stau la calculator.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

hopes, ca ideie , poti merge la un spital de copii (parca in Tatarasi la urgenta) sa-i faca o injectie "coktail" si-l pune pe picioare imediat . S-a intamplat si noua ,desigur ca nici Deniz nu voia sa puna nimic in gura insa dupa prima injectie si-a revenit:((a slabit 2 kg .. si asta de la un iaurt de fructe expirat 1 zi.
regimul suna cam asa: mere coapte, grisine sarate stiksuri, orez fiert ...

tlaura, actualul guvern ,fiind proislamist doreste infiintarea unui stat gen Iran ,iar curtea constitutionala a inceput procesul pt. inchiderea partidului , si asta practic a impatrit tr in 2 tabere:(( noi suntem laici (cu majuscule)

gusta , sa-ti fie de bine , masa

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Hopes,mai poti sa ii faci suc din sirop de afine.Aici se gaseste special pentru copii in caz de diaree.Asta l-a baut si Cris,ceaiuri nu era chip sa le bea.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hai sa va scriu si eu pana nu deschide sefa un alt subievt.
Gusta pai de luni, clubul depresivelor Scarsdale, scrie pe noi
Tumpi ce test ai de dat azi?Bafta!
Delidana curaj la dentist
Hopes te si eu.
Laura mai, da' sa vezi ce infocate suntem cand iubim (nu-i asa "depresivelor"?)
Anky ce ai postat tu e o adresa de web.Acolo trebuie sa vad modelele????
Carmen ce ai bun de papa azi?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Eftimie, da,e una singura,nu mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen E adevar graiesti.Eu ma iau de el ii zic repede ce am de zic dupa bag ceva in romaneste ca sa ii dau timp de gandire si dupa trag concluzi in olandeza.E ca si cum as vorbi singura.Sa inteleg ca vii cu noi de luni?

Alina multumesc.

Hai ca va dau un ceai.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Iar mi-am dat colegul la o parte nu stiu ce naiba are calculatorul meu

Hopes imi pare rau ca Edi este bolavior, sper sa-ai revina repede
Eftimie trimit si la tine un pic de ambitie, ca pe mine vad ca ma tine mult
Mamica ai frecat covorul? Hai ca mai ai un pic si termini..Zuzi ce o face?
Cuscra nu mai fi suparici ia zi, cum stai cu dieta? Trimit si la tine un pic de ambitie?
Delia bafta la dentist.

Fug, ca are treaba colegul meu....

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

na ca trag aer adanc in piept.... imi fac curaj... si....

Eu va citesc de vreo cateva luni....de pe vremea cand ma luptam cu multe kg in plus..... Anul trecut am reusit sa slabesc vreo 19 kg cam in 6 luni.... am mai pus doua pe mine pentru ca asa am vrut eu.... imi cam dadusem organismul peste cap. Si psihic o cam luasem razna in ceea ce priveste chestia asta cu slabitul....adica eu tot vroiam sa slabesc chiar daca ajunsesem deja la 45 de kg....nu ma mai puteam opri cu toate ca eram constienta ca ajunge cat am slabit......
de vreo 4 luni ma mentin intre 47 si 48 si ma simt super.. mai iau si eu din interzise, dar, cum zicea Daniela, dupa ma mobilizez....

Nu am tinut o dieta anume, doar am mancat chestii foarte light, legume multe, fructe, carne de pui si peste (nu prajita), lapte si iaurt light, cereale integrale.....

cam asta despre mine......
eu va citesc ca imi sunteti tare dragi... dar eu mai greu cu postatul..... asa ca am stat in banca mea......
Multa sanatate, o si un la fetele dragutele

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/?saved=1" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput