Nou stil de viatza (195)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Vbartan,wellcome in the club.
Felicitari pentru slabit si ca nu ai abandonat lupta cu kilogramele.Woww...47,48 de kilograme,la ce inaltime, da-mi voie sa te intreb..?

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata ceaiul ma duc la treaba si la joaca ne auzim la ceaiul de la ora 5.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am venit, sunt cheuna, am bagat repede o salata cu ruccola , laptuci si rosii si zeama de la juma de lamaine, am bauit un ceai si am papat 2 kinder cu lapte ca simteam ca ma topesc, cred ca si de la oboseala si aveam nevoie de ceva dulce.
Am citit din urma dar efectiv nu sunt in stare sa raspund la toate, mi se inchid ochii in gura,dar cand ma trezesc vin sa raspund.
Parca Claudia ma intreba daca studiez.Nu, abia acum ma apuc de niste cursuri de limba, eu ce am facut, am facut acum 8 ani in tara la Goethe Institut si aveam nevoie sa ma pun la pc cu limba , mai ales gramatical si in scris..
Gata fug la nani , revin la ceaiul de la ora 5.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

anky.... multumesc.... eeee... cat despre inaltime .... doar 1.53 ....
de aici si kg putine.....

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/?saved=1" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Carmen ce-ti pasa.Te plimbi cu copii frumosi prin Iesi!Cred ca esti la tribunal sa vezi rezultatul.Right?
P.S. Sa-mi explici si mie despre ce este vorba sau da-mi o idee unde sa caut
Vbartan ce mult ai slabit si fara sa faci mare lucru(ma refer la diete minune si alte cele).Ai facut si sport?
Gusta da, incerc sa ma alatur voua, altfel....voi exploda de

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Scriu degeaba? Subiect nou? O sa vad eu...

Daniela, VBartan bine ati venit! Curaj, curaj ca nu mancam pe nimeni!

Luna, bine ai venit. Ai un stil aparte de a scrie . Mi-au placut pozele tale, cea cu emotia de la bun inceput, de cand tot vizionam pozele inainte de votare sa vad concurenta . Intreb si eu ca si Carmen ale mele nu ti-au placut?

Hopes, multa sanatate puiului!

Anky m-ai facut curioasa si m-ai lasat cu ochii in soare. Nu merge linkul.

TLaura, mult succes cu tratamentul!

Carmen (Eftimie) ti-a placutpoza cu betivanii? Sunt prieteni buni si nu pierd niciodata ocazia sa se cinsteasca cu o bere fara alcool!

Mamico, spor la mutat! Ai muncit dar precis o sa se vada la cantar marti!

Sa va spun ce minunatii a mai facut fiica-mea. A venit langa mine, eu butonam la laptop si pac rastoarna apa pe el Deci juma de ora am uscat laptopul cu foenul. Azi dimineata vine cu pampersul in mana si mi-l intinde. Surpriza, tocmai facuse kk si repede l-a dat jos draga de ea Nu va mai spun ca era kk intins pe ea, pe haine, pe jos din dormitor pana in sufragerie...

fetelor, vreau sa va multumesc din suflet pentru voturi! Cine mai doreste, cine mai pofteste pozele le gasiti mai jos la semnatura!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Delia,especially for you www.ginmiller.com/iframe-bc.html" target="_blank">Gin Miller

Mergi la inceput

Si www.ginmiller.com/iframe-bc.html" target="_blank">abdomene pentru Zuzulici ca tot s-a mutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

yubi,la multi ani fetitei tale, sa creasca mare si sanatoasa!

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

vbartan, bine ai venit, ai o fetita tare dulce!!!sa-ti traiasca!
Diana, sa vezi ce noroc va avea Timeea!!! o pui pe olita? al meu nu vrea sa faca pe olita, plange numai cand o vede, il mai las pana da caldura si apoi il dezvat de pampers!
Anda, ft bune chiftelele, le-am pozat, dar n-am descarcat inca in comp pozele!
Mami dulce, da de Vanessa imi place si mie dintre toate, stie Marc al tau ce e fain!!! pe Gina-Lisa si Sarah nu le sufar, Gina aia e grasa, mica si vulgara, nu-mi place nici elvetianca, nici Gisele!

La noi e soare, astept sa se trezeasca Luca sa mergem afara!

Mergi la inceput