Nou stil de viatza (195)
Raspunsuri - Pagina 19
gusta spune:
Azi sunt un pachet de nervi si un cofras de oua
.Duc copilul la gradi si surpriza sa cad pe spate sa mi se faca rau copilul meu incepe sa planga.Discut cu ea frumos ii zic daca nu vrea merge acasa ca nu e un capat de tara nu ca ea vrea la copii dar ...........Si aflu dar de la educatoare care ieri au omis sa imi spuna ca un baietel nou mi-a necajit-o.Am zis ca vad verde o sa imi spuneti da se mai intampla dar si ele au ramas mute ca Mara nu a plans niciodata nimic si nu stiau cum sa o impace.Sunt super suparata am sunat olandezu si l-am injurat bine la pranz anunt educatoarea ca totusi as vrea sa fiu informata de chestiile astea ca daca nu o sa ma vada scotand fum pe nas.
Carmen E acuma scrie clar depresie pe mine,dar nasol e ca debea astept olandezu sa ii frec 2 oale in cap si verbal de nu se vede.
Claudia de luni ne apucam si ne incurajam.Si hai poate mai sunt doritoare.
Cuscra repara repede calculatorul.
Tzuni si Lousiea m-am linistit aseara iar acuma nici macar mancare nu vreau sa vad.
Carmen ce faci azi?
Laura cum e cu sanatatea.
Luna bine ai venit.Noi ne stim de ceva timp.
Revin ca iar m-au luat nervi.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Buna,
Gusta, calmeaza-te si lasa olandezu' in pace ca nu-i vina lui, saracu'. Educatoarele ar fi trebuit sa-ti spuna. Hai nu mai fii suparata. 
Tumpi, bafta la test! Tin pumnii.
Mamicadulce, spor la mutat!
Luna, bun venit la noi. Parca ai mai fost pe aici...
Tzunica, mi-a fost dor de tine, ma bucur ca ne mai scrii si ai ramas la fel de sugubeata.
Avem nevoie de tine pe aici sa ne mai inveselesti.
Azi trebuie sa ajung la dentist, ma 'nerveaza faptul ca mi-a pus 2 plombe la dintii din fata si in aceeasi zi mi-a si cazut un pic din "lucrare" si am ramas cu o mini strungareata. Sper sa remedieze problema azi. 
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Salutare dragelor,
Imi pare rau ca nu sunteti bine cateva dintre voi. Eu azi am o zi minunata: e din ce in ce mai cald, e primavara in sfarsit. E vineri......
Marilena: pana la urma a ramas la gradi Mara? Incearca sa nu mai pui atat la suflet. Au gresit ca nu ti-au spus e adevarat, dar faptul ca tu te certi cu olandezu si mustesti de nervi nu indreapta situatia. Hai zambeste, trage aer in piept, pune-ti muzica si danseaza - o sa te relaxezi.
Claudia: dupa cum ai vazut ti-am oferit inspiratie, acum doar chef sa fie ![]()
Zuzi: hai spune macar o vorba.
Daniela: bine ai venit. La mine cam la fel e povestea. E greu sa ajungi la echilibru, dar cand o faci satisfactia e pe masura - teoretic you are in control of your body.
Carmen E: si tie iti dau acelasi sfat ca Marilenei.
Tumpi: am vazut si eu pozele. Esti o scumpa, asa cum mi te imaginam :)
Laura: imi pare rau ca ai infectie, dar macar stii cu ce te lupti.
Carmen: buna dimineata! Tu cum esti azi? Ce planuri ai?
Meniul de azi:
capsuni, 1 bucatica de rulou cu crema (e ziua unei colege)
supa de ciuperci si salata greceasca
piept de pui la cuptor cu fasole verde fiarta
o feliuta de tort
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Hopes spune:
Neata fetelor,
Is rupta de oboseala, baietu' meu tot rau e, in afara de lapte (vegetal din soia) nu mananca nimic
Am dus scaunul la analize da abia luni am rezultatul, innebunesc pana luni daca nu-l conving sa bage si altceva in gura

Hcclara pozele nu-s toate noi, am pus alt site,
multumim
Eftimie C 
anky spune:
Buna fetelor,cafea sau ceai,ce vreti?
Hopes,imi pare rau ca baietelul e tot rau,il treci pe antibiotic daca nu ii trece.Noi am tras-o doua saptamini si doar cu antibiotic a trecut .
Mamica dulce,m-am uitat si eu la Top Model,imi place Bianca,am si votat-o. Gina Lisa are u corp frumos.In rest,nu stiu,mi se par prea mature pentru virstele lor fragede.
Gusta,nu il mai sictirii pe olandez,saracul, nu e vina lui ca educatoarele nu ti-au spus de patania Marei.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Delia,bafta la dentist,sa ai o dantura frumoasa.
Carina,suna bine retelele,mai ales cea cu rata.
hcclara spune:
Anda, saru-mana, esti o dulce! pt rata e prea tarziu, dar mi-o salvez si fac altadata, acum fierbe deja supa in oala, dar fac chiftelele de conopida ca pt asta mai e timp, acum fierb conopida! o zi frumoasa sa ai!
Marilena, nu mai fi suparata, lasa olandezul ca nu e el de vina....parca ai fi eu! numai eu imi vars nervii pe al meu saracul, cand se intampla ceva, el e de vina! ei, acum vad si eu ca la mine e buba!
Hopes, cica si ceaiul de menta e bun la varsaturi sau diaree, nu mai stiu exact pt ce, si eu am mai auzit chiar ca altii recomanda cate o gura de cola, cica face bine! dar ceaiul daca il bea copilul neindulcit, ai mei nu pun gura! multa sanatate in continuare!
plec sa fac chifteluze!!!
Hopes spune:
ANKY, nu pot sa-i dau antibiotic asa, nici nu stiu ce, si mi-e si teama. Habar n-am ce are
anky spune:
quote:
Originally posted by danielagquote:
Originally posted by mephala30
Vbartan, Danielag, indrazniti, daca ne si cititi,.
Fetelor, eu va citesc de muuuuult, e drept ca va citesc cu intreruperi din cauza de lipsa acuta de timp. Si din cauza ca aveti un spor la scris ceva de speriat, bineinteles. La cura de slabire propriu zisa nu-s, dar am slabit acum vreo doi-trei ani vreo 8 kg. Si de atunci incerc sa ma mentin. Am perioade in care mananc mult si cam haotic (sunt destul de des plecata prin delegatii), dar am si perioade cand imi vine mintea la cap
si-s mai atenta ce bag in gura. De sport ma apucasem asta vara, dar din cauza unor probleme de sanatate m-am lasat. Per total, cand vad ca am sarit de 2 kg la cantar (sau cand intru altfel in haine), imi iau seama si am grija ce mananc. Desi asta e una din marile mele placeri, sa mananc! Sunt tare gurmanda... Dar incerc sa ma gandesc si eu ca doar primele 3 inghitituri sunt pentru gust, restul le depun sub forma de sunculite inestetice
... Nu-mi iese tot timpul, dar incerc. Si cand o iau mai mult pe aratura, va mai citesc pe voi si imi vine si mie mintea la cap
.
Cate opentru toate. Si sanatate celor bolnaviori.
Daniela
Bun venit Daniela.Aceeasi problema o am si eu,sint o mare gurmanda
si imi place sa gatesc.Tocmai din cauza asta trebuie sa pun si eu mereu frine ca altfel nu merge.Cu sportul sint ok, dar cu alimentatia este inca greu.Am ales sa maninc o data pe saptamina tot ce imi doresc iar in restul zilelor revin la sanatos.Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
quote:
Originally posted by Hopes
ANKY, nu pot sa-i dau antibiotic asa, nici nu stiu ce, si mi-e si teama. Habar n-am ce are
Hopes si minunea mea - Eduard
Ei, sigur ca nu,dupa ce primesti rezultatul si daca e vorba de enterocolita.

.