Nou stil de viatza (195)
Raspunsuri - Pagina 18

mephala30 spune:
neatza, multumim pentru ceai, Eftimie.
Daniela, noi te asteptam pe la noi cand ai timp si felicitari pentru echilibrul pe care l-ai gasit.
Luna75, bun venit! Ca sa raspund si la ce te doare, , sa stii ca "emotia copilariei" am votat-o de mult. Fotografiile mele ti-au placut?
Laura, , ai inceput tratamentul cu antibiotice?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

hcclara spune:
Salutare!
Carmen E, ce buna e cafeaua...multu!!!cum e piscotul tau azi, mai face febra?
Luna, bine ai venit!
Daniela, mai treci pe aici cand ai timp!
Mami dulce, las' ca vine sotul si-ti face un masaj pe la sale si sa vezi cum uiti si durerea si tot!!! cand ne pui poze cu locuinta noua? eu m-am uitat la germany's...,dar numai de la jumatate, mie imi place numai o fata dar nu stiu cum o cheama, aia mai guraliva ea, cu par lung, iti spun data viitoare cum o cheama! inca nu le-am remarcat dupa nume, ca nu-s cine stie ce, la nivelul lui heidi nu va mai fi nici una!
tumpi, bafta azi la test! ce test dai? tu studiezi?
Trebuie sa gatesc si nu stiu inca ce, am si o conopida ce trebuie facuta si am scos o punga de pulpe de rata cred si trebie si cu alea sa fac ceva!
Carmen, succes la tribunal!
Marilena, da de luni...
o zi buna!

Eftimie C. spune:
Bine ai venit la noi Luna75.Nu am inteles tot mesajul tau, dar...
Gusta pai la cine sa trimit depresia?Nu vreau raul nimanui?!?!Mai rau e ca am inceput sa visez utat si sa ma cert cu sotul si sa tip la copil si mai ales, sa mananc ca sparta....
Claudia bine ai venit in randul depresivelor!Cand te apuci de Scarsdale?Daca nu tin daneza, ma alatur tie.
Daniela multumim pentru voturi.Intra din cand in cand macar sa ne saluti
Alina Deni ce-a mica m-a topit O vreau de nora!
Diana mi-a placut aia "hai sa ne traiesti" in care copii se cinstesc si au berea in fata
Hopes Edi mic.
Mamica dulce te-ai scos la cap. curatenie pentru Paste.Cand termini, vii si pe la mine?
P.S. eu nu vad Top Model, dar o apreciez si admir pe Heidi Klum.Cred ca e cea mai frumoasa si serioasa din actualele modele (chiar daca eu prefer brunetele)
Cat despre moartea lui George Pruteanu , sunt speachless!Nu vazusem stirile si am aflat de la voi.Inca nu pot sa cred.Chiar daca avea putina nebuneala, a fost si ramane un om de valoare cum nu vedem prea des in Romania de azi
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

CRISCOSTY spune:
Ziua buna fetele! Eu am probleme cu pc de la servici, nu merge internetul, asa ca acum m-am bagat repede pe calc. unui coleg. Scriu repede, sa nu ma prinda seful
Luna bine ai venit printre noi.
Daniela te asteptam cu drag alaturi de noi.
Eu de azi sunt fata cuminte, promit sa nu mai calc stramb, nu se mai poate. Mi-am luat la mine doar fructe si acasa ma asteapta un gratar, atata tot.
Sper sa pot remedia problema calculatorului, sa mai pot intra azi de la servici....o zi buna tuturor
Crys si Dany

Eftimie C. spune:
Crys bravo!Cred ca la urmatorul raport ai sa ne dai pe spate.Nu-ti pierde ambitia...dar da-mi si mie putina daca ai in exces!
Am o mare durere de cap, dar vreau sa intru la smotru de pe la 10.Nu mai suport mizeria.Pe care o vad doar eu, bineinteles

P&ANA spune:
si de la mine!
E un trafic in Bucuresti , de nu iti vine sa o iei razna
eftimie, de ce nu ? Dar nu primesc reposuri
luna, bine ai venit !
tlaura , cand revii in Ro? situatia politica din TR este f. critica in perioada asta, sper sa nu vina armata la putere ...
M-a socat disparitia lui Pruteanu ... viata este atat de scurta !
Aseara m-am uitat la un film The Mist:(( nu e prea grozav ,dar nici nu te plictiseste.
O zi buna va doresc !
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

mamica dulce spune:
Neata si de la mine dragelor! Sunt la cafeaua nr 2 nu e nici 9 si am facut deja curat-curat cu aspirat cu tot in szfragerie ca am cucoana la 1.Cred ca a dat strechea in mine am nevoie de camasa de forta deja. Insa nu va uitati in alte camere ca ma reclamati la politie,drept incompetenta.
macar covorul la care am frecat aseara a iesit super(acum ca s-a uscat vad) Nemtoaicele, va recomand cu caldura instrumentul asta, cand vreti sa curatati covoarele.Se poate inchiria de la curatatorii sau obi,e in jur de 20 de euro/cateva zile si e chiar fain.
Clara sa fiu sincera nici eu nu am o fata preferata la top model.Anul trecut au fost mult mai bune. aiai guraliva e Gina Lisa,dar au tuns-o periuta aproape.mai imi place Bianca,blonda aia draguta care seamana cu heather Locklear,dar nu cred ca are vreo sansa.
Vikinga, sa te intreb daca ai vazut????
Ma duc sa frec si celalalt covor...

Eftimie C. spune:
Hai ca am citi azi horoscopul de ieri(nu mi-l mai aduc aminte exact) si ce credeti ca mi-au spus: "ca voi da bani multi pe repararea unui obiect electrocasnic si sa-mi pastrez calmul ca sa nu ma cert cu cineva drag"
Mi-au adus masina si m-a costat 5milioane si din cauza racelii, a costului masinii si a oboselii mele din cauza nesomnului, m-am ciondanit cu sotul
Si astia spun ca horoscopul nu se adevereste

carina spune:
Claudia:
RATA LA CUPTOR CU MORCOVI CARAMELIZATI
Rata
2 Cepe marisoare
2-3 morcovi marisori
2-3 catei de usturoi
5-6 frunze de salvie
6-8 frunze basilikum
1 crenguta mica de rosmarin
sare,piper,un praf de boia/chili macinat fin
1 cana apa
ceva vin alb,mai acrisor-dulce
Cepele,morcovii,cateii de usturoi ,se curata de coaja se spala si se taie mai mare/grob īn bucati/felii..cum doriti.Se pun īntr-un vas termorezistent (la care aveti si capac).Frunzele de salvie,cele de basilikum si crenguta de rosmarin,se spala si se pun peste legume.
Rata se spala bine. Se condimenteaza ,pe toate partile cu sare,piper si praful de boia/chilli si se aseaza peste legume.Se toarna o cana de apa ,se acopera cu capacul si se da la cuptor la 200°-230°C cam 60-90 minute(aici depinde de vas si de cuptor..si mai ales de rata )Īntre timp se si īntoarce.Dupa acest timp,o mai lasati 30-40 minute la cuptor fara capac,dar mai reduceti ceva din temperatura,cam 200°C.Īnainte cu 20 minute de a scoate rata din cuptor,am pus vinul.
Morcovii caramelizati: Am scos morcovii de sub rata,am mai nimerit si cīte o felie de ceapa,dar nu are nimic si i-am pus īntr-o tigaie,īn care am pus 2 linguri de miere si i-am lasat 10 minute la caramelizat,la foc moderat.
Chiftele de conopida
1 conopida
1 ceapa mare
1 felie de paine
sare,piper,praf de supa(daca vreti)
marar
2 oua
copida fiarta se taie fin iar ceapa tocata se pune la prajit.se amesteca conopiuda cu ceapa rece,o felie mare de paine faramitata,condimente si oulale batute.se formeaza chiftele care se coc in ulei incins (eu le fac in cuptor)
Conopida in aluat
1 conopida
2 oua
200-300ml lapte acru in functie de cat de mare este conopida
sare,piper,putin usturoi
5 linguri faina
ulei pentru prajit
am fiert conopida si apoi am desfacut-o buchetele.am lasat sa se stoarca toata apa din ea. am pus in robot ouale, laptele acru,sare,piper,putin usturoi, faina si am mixat pina am avut un aluat omogen si gros ca cel de clatite. am turnat aluatul peste conopida. am amestecat bine.
trebuie ca aluatul sa fie putin mai sarat si piperat caci nu am pus sare peste conopida deloc. se pune ulei la incins,se ia cu lingura din compozitie si se pun in ulei gramajoare. se coc bine pe ambele parti.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai