Nou stil de viatza (195)
Raspunsuri - Pagina 17
anky spune:
Am gasit,am gasit..pe Pro 7.Ce bine arata Heidi Klum,imi place tare mult.
Anca,mami de doi nazdravani
Mik spune:
Trec sa va salut la vreme de seara.
tlaura, trateaza-te corect pina la capat. Sanatate !
Va doresc noapte buna.
anky spune:
V-ati dus la nani ?.Hai ca merg si eu,mai intii merg sa ma bronzez putin.
Noapte buna!
Anca,mami de doi nazdravani
mephala30 spune:
Tzuni, nu gatesc nimic deosebit, nu prea am chef. Am facut papanasi (Teodor a papat bine, lui Iustin nu i-au placut), ciorbica de perisoare, branza cu smantana si pulpe cu legume la cuptor. Asta am avut azi pe masa.
ma duc si eu la somn, ne auzim maine la ceai.
Somn usor.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
danielag spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Vbartan, Danielag, indrazniti, daca ne si cititi,.
Fetelor, eu va citesc de muuuuult, e drept ca va citesc cu intreruperi din cauza de lipsa acuta de timp. Si din cauza ca aveti un spor la scris ceva de speriat, bineinteles
Cate o
pentru toate. Si sanatate celor bolnaviori.Daniela
mamica dulce spune:
Fetele, va pup si eu de noapte buna, ma duc la somn ca e noaptea scurta si tusesc ca magarul, iar am desteptarea la tigara pe la 3,altfel pot sa stau si in cap si nu se opreste
Musai trebuie sa ajung pe la doctor.De 5 ani ...aproape 6 aici l-am vazut de doua ori, nici ca mi-ar fi dor, dar macar sa se renteze asigurarea![]()
Asaaaa...cine a vazut top model??
Nu-s ce-mi place asa de tare la showul asta, cert e ca ma uit cu fi-meu si traim intens
Marc le stie pe toate dupa nume,inclusiv pe Heidi si a vazut doar saptamana trecuta,reluarea si astazi.E topit dupa Vanessa,ii curg lacrimile siroaie cand nu apare pe ecran
Mai mare stressul.
In rest...am curatat covorul cu aparatul ala de care v-am spus ca-l inchiriez si atat am frecat la el( NU va puteti imagina cum arata
) ca am 3 plasturi pe palme si degete,imi atarne suvite de piele
si n-am gata decat unul.Mai am unul pe maine,plus bidineaua 
,eliberatul sifonierului meu(asta e munca titanica,parol) si o cucoana la english.
Si ma credeti ca nici nu se cunoaste aproape ca ne mutam???
In afara de degete jupuite,abia ma mai indoi de sale ca am frecat la covor vreo 3 ore incheiate. Si m-a apucat asa un chef de mestecat,nu foame, dar...na, hai sa bag ceva
si am ciugulit doar, din dintr-o gramada de chestii.Vedem maine ce spune cantarul,azi dimineata a fost foarte dragut...
ZUZI, tu cum stai? Te relaxezi deja?
Ma duc fetele,pe maine la cafea.
Luna75 spune:
o membra noua mai primiti
?!
nu o sa imi scriu cv-ul pentru ca slabesc si ma ingras de 10 ani,in general pana la 5 kg.dar a fost si un caz exceptional cand m-am ingrasat 20
si
- dar nu am stat cu mainile in san si am actionat si in mai putin de un an am revenit la greutatea normala dar nu neaparat
insa luna asta am slabit 7 kg.nu luand un produs gen
fantana tineretii ci prin Scarsdale,efort fizic intens dar si intelectual intens
si cum la casa noua nu se cade sa intri cu mana goala
dar nu va asteptati la
ciocolata
quote:
Originally posted by rall
Nora, te stiu de... peste 3 ani cred, in lupta cu kilogramele (sunt in aceeasi situatie
si eu credeam ca stiu tot
dar o sa-o vezi pe Nora in vara...si asta din ciclul
si tu canti si canti...dar nimenu nu te aude...dar ce conteaza cand canti I will survive si viitorul suna bine si pentru ca sa nu i se taie aripile din start unei asistente de nadejde a
unui cavaler neinfricat fara ca ea nu sa se fi inaltat deja (desi in cazul de fata nu se pune)
insa satisfactii pe masura daca iti conduci propria masina pe care ti-ai si cumparat-o singura (dar nu e regula)iti conduci si propria viata si nu stai ani de zile sa bati pasul pe loc deci incepeti sa VISATI caci prin vis se nasc actiunile marete dar totusi nu DORMITI caci daca o faceti altii care
si va rog sa nu ma treceti acum pe lista ci doar la capitolul jubiliar
Cu gandul la
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
Eftimie C. spune:
Buna dimineata fetelor!
Cafea, ceai, fresh de fructe????It's on me!![]()

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
tlaura spune:
'Neata fetelor!
Carmen, eu servesc o cafea, multumesc!![]()
Luna, bine ai venit!
Merg sa mai citesc din urma si revin!