Nou stil de viatza (195)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mamica dulce,pe ce program e top model?

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Am gasit,am gasit..pe Pro 7.Ce bine arata Heidi Klum,imi place tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Trec sa va salut la vreme de seara.

tlaura, trateaza-te corect pina la capat. Sanatate !

Va doresc noapte buna.

Mergi la inceput

V-ati dus la nani ?.Hai ca merg si eu,mai intii merg sa ma bronzez putin.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, nu gatesc nimic deosebit, nu prea am chef. Am facut papanasi (Teodor a papat bine, lui Iustin nu i-au placut), ciorbica de perisoare, branza cu smantana si pulpe cu legume la cuptor. Asta am avut azi pe masa.

ma duc si eu la somn, ne auzim maine la ceai.
Somn usor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

quote:
Originally posted by mephala30
Vbartan, Danielag, indrazniti, daca ne si cititi, .

Fetelor, eu va citesc de muuuuult, e drept ca va citesc cu intreruperi din cauza de lipsa acuta de timp. Si din cauza ca aveti un spor la scris ceva de speriat, bineinteles . La cura de slabire propriu zisa nu-s, dar am slabit acum vreo doi-trei ani vreo 8 kg. Si de atunci incerc sa ma mentin. Am perioade in care mananc mult si cam haotic (sunt destul de des plecata prin delegatii), dar am si perioade cand imi vine mintea la cap si-s mai atenta ce bag in gura. De sport ma apucasem asta vara, dar din cauza unor probleme de sanatate m-am lasat. Per total, cand vad ca am sarit de 2 kg la cantar (sau cand intru altfel in haine), imi iau seama si am grija ce mananc. Desi asta e una din marile mele placeri, sa mananc! Sunt tare gurmanda... Dar incerc sa ma gandesc si eu ca doar primele 3 inghitituri sunt pentru gust, restul le depun sub forma de sunculite inestetice ... Nu-mi iese tot timpul, dar incerc. Si cand o iau mai mult pe aratura, va mai citesc pe voi si imi vine si mie mintea la cap .

Cate o pentru toate. Si sanatate celor bolnaviori.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Fetele, va pup si eu de noapte buna, ma duc la somn ca e noaptea scurta si tusesc ca magarul, iar am desteptarea la tigara pe la 3,altfel pot sa stau si in cap si nu se opreste Musai trebuie sa ajung pe la doctor.De 5 ani ...aproape 6 aici l-am vazut de doua ori, nici ca mi-ar fi dor, dar macar sa se renteze asigurarea

Asaaaa...cine a vazut top model??Nu-s ce-mi place asa de tare la showul asta, cert e ca ma uit cu fi-meu si traim intensMarc le stie pe toate dupa nume,inclusiv pe Heidi si a vazut doar saptamana trecuta,reluarea si astazi.E topit dupa Vanessa,ii curg lacrimile siroaie cand nu apare pe ecranMai mare stressul.

In rest...am curatat covorul cu aparatul ala de care v-am spus ca-l inchiriez si atat am frecat la el( NU va puteti imagina cum arata) ca am 3 plasturi pe palme si degete,imi atarne suvite de piele si n-am gata decat unul.Mai am unul pe maine,plus bidineaua ,eliberatul sifonierului meu(asta e munca titanica,parol) si o cucoana la english.
Si ma credeti ca nici nu se cunoaste aproape ca ne mutam???

In afara de degete jupuite,abia ma mai indoi de sale ca am frecat la covor vreo 3 ore incheiate. Si m-a apucat asa un chef de mestecat,nu foame, dar...na, hai sa bag ceva si am ciugulit doar, din dintr-o gramada de chestii.Vedem maine ce spune cantarul,azi dimineata a fost foarte dragut...

ZUZI, tu cum stai? Te relaxezi deja?

Ma duc fetele,pe maine la cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

o membra noua mai primiti ?!
nu o sa imi scriu cv-ul pentru ca slabesc si ma ingras de 10 ani,in general pana la 5 kg.dar a fost si un caz exceptional cand m-am ingrasat 20 si - dar nu am stat cu mainile in san si am actionat si in mai putin de un an am revenit la greutatea normala dar nu neaparat insa luna asta am slabit 7 kg.nu luand un produs gen fantana tineretii ci prin Scarsdale,efort fizic intens dar si intelectual intens
si cum la casa noua nu se cade sa intri cu mana goala dar nu va asteptati la ciocolata

quote:
Originally posted by rall

Nora, te stiu de... peste 3 ani cred, in lupta cu kilogramele (sunt in aceeasi situatie

si eu credeam ca stiu tot dar o sa-o vezi pe Nora in vara...si asta din ciclul "eu stiu_voi nu" ca sa ne mai si jucam caci virtual se poate - afara nu prea....caci risti sa ti se spuna ca ai innebunit ...cu toate ca nu...dimpotriva...vrei sa schimbi ceva si tu canti si canti...dar nimenu nu te aude...dar ce conteaza cand canti I will survive si viitorul suna bine si pentru ca sa nu i se taie aripile din start unei asistente de nadejde a unui cavaler neinfricat fara ca ea nu sa se fi inaltat deja (desi in cazul de fata nu se pune) a slabi e ca si soferita la inceput de drum - la inceput ti-e grea si o parcare in linie dreapta sa zicem dar lucruri mult mai grele vor parea ultrausoare cand are permisul in mana - desi inca procesul de cunoastere nu s-a terminat caci greul de atunci va incepe... insa satisfactii pe masura daca iti conduci propria masina pe care ti-ai si cumparat-o singura (dar nu e regula)iti conduci si propria viata si nu stai ani de zile sa bati pasul pe loc
deci incepeti sa VISATI caci prin vis se nasc actiunile marete dar totusi nu DORMITI caci daca o faceti altii care nu dorm vor culege lauri chiar daca acestia la o adica sunt imaginari dar nu conteaza cat timp ai un vis si faci ceva pentru ca el sa se implineasca

si va rog sa nu ma treceti acum pe lista ci doar la capitolul jubiliar

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU NEDISCRIMINARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata fetelor!
Cafea, ceai, fresh de fructe????It's on me!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Carmen, eu servesc o cafea, multumesc!
Luna, bine ai venit!
Merg sa mai citesc din urma si revin!

Mergi la inceput