Nou stil de viatza (195)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Mik, ce idee minunata, multumesc!
Inseamna ca trebuie sa cumpar pepene galben, .

Anky, ziceam ca "poate", nu remarci nuanta?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Aha..deci nu vrei cafea,acuma o tii numai pe ceai?
Chiar, cum poti sa bei atita ceai.?

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Si mie-mi place ceaiul verde cu arome. Ala natural mi se pare naspa la gust, dar daca-i pun lamaie ar merge :)
Zilele trecute aflai si eu ca ceaiul rosu nu contine cofeina.. Mai stiti altele?
Eu mai beau si ceai oolong..

Delia spor la treaba

An-k si pe mine ma intereseaza mai ales daca nu´s complicate si cu ingrediente fantoma

Yubi am uitat sa-ti zic merci de reteta de drob. Am sa incerc cat de curant.. Mai ales ala cu nuca mi se pare interesant.

Carina.. sunt yami retelele tale, mai ales alea de dulciuri si cu asa putine calorii. Mai asteptam si altele

Tumpi la noi e ok.. Mult soare da temperaturi joase. A fost ceva zapada acu de Pasti da nu f multa
Nici eu nu le am cu serialele. Mai putin ala cu nevestele

Gusta esti mai bine?

Sanatate multa la copii bonavori ca vad ca´s cativa..

Eu nu stiu ce-i cu mine azi de am o pofta de mancare de nu ma mai satur. Am mancat dim. fulgi de ovaz, mai tarziu 2 feli de paine neagra de secara cu diverse, cu cracker cu branza, o para, un mar si acu la pranz mi-am comandat chinezesca la cutie si parca tot ar mai incapea ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by hcclara

Carmen, ceaiul ala miraculos ce-l bei seara la 10, are efecte spectaculoase??? ca are un nume tare special!!!

www.lifebaby.ro/images/large/large/CEE_MagicM_20er_CMYK_LRG.jpg" target="_blank">asta-i ceaiul
despre efecte, depinde...

a, temperatura o masor in axila.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

No servustoc!

Acum am venit de la o sedinta la munca, am culcat nazdravana si cand se trezeste mergem in parc.

Mai fetelor, la cat scriem, mi-e taaaaare greu sa va raspund tuturor! Sincer. Dar sa stiti ca va citesc. Si-am vazut si ca Sabina ne voteaza subiectul

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

tema zilei vad ca e ceaiul. Sa nu credeti acum ca beau zilnic ce am scris. Nu, se intampla sa beau doar 2-3 cani cel mult pe zi.
Nu ma compatimiti degeaba, .

Louisea, cum e oolongul? L-am ochit demult, dar nu l-am incercat. Nici ceaiul mate.

Tzuni, ai scos capul dintre proiecte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Anky ce inseamna metoda Persona?!?!
Cu WW merge, dar nu am mari sperante
Tumpi multumesc,Sper sa nu se agraveze.
Carmen de ce ai ajuns in instanta cu banii aia?Nu i-ai ridicat la timp?
Anda abia astept pozele tortului.Suna delicios
Vikinga mititelul Aldo.Multa sanatate.
Sabina daca tot ne votezi (deci ne citesti), de ce nu intri sa ne dai binete?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

avem 21 de voturi pe subiect, . Recordul a fost de 24.

Eftimie, nu, scoala nu mi-a platit salariul bonus, la niciun copil. Tu l-ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

quote:
Originally posted by mephala30

avem 21 de voturi pe subiect, . Recordul a fost de 24.

Eftimie, nu, scoala nu mi-a platit salariul bonus, la niciun copil. Tu l-ai luat?

22

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

quote:
Originally posted by gusta
Hopes eu am vazut unul de la piknick ca exista ceai verde cu aroma de menta si asta am sa-l incerc .

Marilena si Mara Augusta

Abia am inceput cu ceaiurile astea. Da ti-am zis, ma apuca tremuriciu de la el

Hopes si minunea mea - Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am fost in zona da plec dupa copil la gradi.

Louisea chiar cum e ceaiul ala ca nu am auzit de el.

Carmen cica ceaiul mate ar ajuta la fel la digestie.

Claudia dar iti trebuie momente romantica noaptea.

Tzuni plimbare placuta.

Vik eu folosesc de ala de ureche dar daca nu am incredere ii pun si eu in popou.

Tumpi calci?

Carmen E ce ai facut de mancare bun azi.

Anda citit tortu iar cand ajung aproape de greutatea dorita il fac dar sa imi cumpar si o foema de tort mai mica.

Gata ma duc ca la noi ploua in continuare si ce nu imi place mie vremea asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput